خوش اومدین
جاتون خالی بود
ممنونم .
من هم دلم تنگ شده بود برای این فضا و انگیزه
ممنونم ازتون. من اصلا شیمی نخوندم نمیدونستم
آفرین
هر روز لغاتتون داره کمتر میشه و شاخصتون همچنان بالاست
ممنون از شما
سلام دوستان
امرور6بهمن
فردا برا فردا کلی لغت دراوردم, فک کنم اشکم فردا درخواهد امد, برای فردا نود تا تو خانه اول هست که مطمنا هستن + اونهایی که از خانه های دیگه فردا نوبت مرورشونه
اگر نبودم حلالم کنید.
دوستان شما موقع مرور لایتنر، اون جملهی نمونه رو گوش میدید بعد معنی کلمه رو میگید یا مثل من فقط گفتنِ معنی لغت بدون دیدن جمله رو مورد قبول میدونید؟
من به جمله حتما توجه میکنم, سعی میکنم تو دیکشنریای مختلف معانیشو چک کنم, مثالهای مختلف ببینم براش
ولی معیارم برا اینکه اونو یاد گرفتم یا نه میزان نیازم به دیدن جمله هستش
یعنی اگر حس کنم تا اون جمله رو نبینم معنیش یادم نمیاد میزنم بعدی, تا چند بار دیگه هم ببینمش
ولی وقتی برا یاداوری معنیش سریع بودم و نیاز به جمله نداشتم میزنم میدانم
و اگر تا اخر سماجت کرد دیگه میزنم نمیدانم که فردا هم برام مرور شه, من از اون سمج تر هستم خلاصه.
من هر چی که باعث بشه معنیش یادم باشه برام کافیه
مثلا گاهی خود کلمه
گاهی معنیش در جمله
اکثرا هم گوشیم سایلنته و صدای گویندش نمیاد😁
به سختی تموم شد نصف شبی, ولی با خیال راحت میخوابم
7بهمن
145 لغت با امتیاز شاخص 22
اکثر لغات امروزم جدید بودن
ای اقا عباس شما کی هستین که من هیچ پست و نوشته ای ازتون نمیبینم ولی هرچی هرکس مینویسه لایک میکنی؟
برادر خسته نباشی واقعا از اینهمه مهر و محبت.
من همش تعجب میکنم شما یه چیزی یه جا تا نوشته میشه سریع لایکش میکنی, خب مگه چقد حوصله داری پیام ها رو بخونی؟
جدی میگم کاملا برام عجیبه, میشه ریپلای کنی و بگی؟ @abbas_17
دوست من سلام
بنده درزبان نه ادعایی دارم ونه مثل عزیزانی چون شما مهارت
زباندوست هستم وبه اندازه تلاش خودم مطلب یادمی گیرم
مطالب تالار رو میام نگاه میکنم اندازه دهنم اگه بود لقمه می گیرم ،نبود ،لایک که بلدم بزنم و باعث دلخوشی دوستان عزیزی مثل شما باشم، بنده درحد توان بیشتر سوال یا درخواست کمک میزارم تا از دوستان واردی که درتالار هستن یا مربیان عزیز بهره ببرم .
من هیچم دربرابر اراده زبانشناسان عزیز این تالار که مدت مدیدی فعالیت کردن و خالصانه داشته هاشون رو به اشتراک میزارن.
من فقط یک انسانم اما انسانیتم رو خودم نمیتونم قضاوت کنم ،بزرگوار
از آشناییتون خوشحال شدم واگه لایکهای من باعث رنجش شما شده که بعید میدونم ،ازتون عذر خواهی می کنم، فلسفه لایک برای من ایجاد انگیزه و همافزایی بچه های تالاره ، منظور خاصی هم ندارم.
موفق باشید،امیدواذم تونسته باشم سوالتون رو پاسخ بدم، برقرار باشید و استوار
نه عزیزم چه اذیتی میخوام بشم, اتفاقا ازتون ممنون هم هستم
فقط خواستم بیشتر آشنا بشم, چون مرتب اسم شما رو دیدم
موفق و موید باشی.
منم به داشتن دوستانی عزیز چون شما مفتخرم
موفقیت شما آرزوی ماست