با تشکر از زحمات شما.چرا مجموعه جنرالش رو ندارید؟
سلام وقت بخیر فایل های جنرال و آکادمیک مشابه هم هستش فقط بخش ریدینگ ها متفاوته و از کتاب ۱۱ به بعد بخش ریدینگ جنرال اضافه شده
the quality of the sound in this lecture is so low which makes you sometimes confused, and you tell yourself whether you heard some words right or wrong, even though I’m good enough to understand and comprehend almost everything in this lecture, but still i have to focus to a point where it gets annoying, I’d appreciate it if you can do something about it of course if it’s possible
این کتابو چطوری باید کار کرد
اول سطح خودتون رو مشخص کنید و کتاب مناسب سطح خودتون رو انتخاب کنید.
و قبل از شروع تست ها، با ساختار آزمون آیلتس و نحوه نمره دهیش آشنا بشید.
و هر تست رو در زمان تعیین شده انجامش بدید و بعد جوابش رو چککنید.
سلام
خوب بعد از گوش کردن فایلها باید چه کاری انجام بدهیم؟؟
این که فقط میخونه و هیچ تست و هیچ تمرینی نداره
اگه اینجوری باسه که کاربردی نداره
دوست خوبم اولویت در اپ زبانشناس با صوته و مطالبی که صوت دارن رو بارگذاری کردیم. میتونید کنارش از کتاب یا نسخه pdf استفاده کنید
سلام خسته نباشید
من دارم آپ رو نگاه میکنم
فیلم هارو دیدم، این کتاب رو دیدم و چند مورد دیگه رو هم دیدم
ولی در هیچکدام از این ها ترجمه فارسی وجود نداشت
الانم سوالی که داشتم اینه که ما با تهیه کردن اشتراک این ترجمه برای ما نمایش داده میشه؟
و اگه نمایش داده میشه پس ما چطوری استفاده کنیم؟؟؟
مثلا این کتاب ترجمه جملاتش نمایش داده میشه؟
ممنون میشم یکم سریع تر جواب بدید
سلام وقت بخیر
وابستگی به ترجمه فارسی روش درستی برای یادگیری زبان نیست دوست خوبم
به همین دلیل هست که در اموزشگاههای زبان هم به هیچ وجه اجازه نمیدن نه ترجمه کنین نه به فارسی صحبت کنین. حتی برای دیکشنری هم توصیه میشه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده بشه تا مغز عادت به ترجمه نکنه و لغت انگلیسی رو با معادلهای انگلیسی یاد بگیره
اگر در اپ ترجمهای صورت گرفته بیشتر برای دورههای مبتدی هست و هدف ترجمه برای درک بهتر مخاطب از مفهوم اون درس هست نه اینطور که مخاطب از طریق ترجمه به یادگیری زبان بپردازه
برای دسترسی به دوره های با ترجمه از قسمت کاوش وارد دسته بندی «دروس ترجمه شده» بشید.
وقتی وارد درس شدید روی سه نقطه که در بالای صفحه درس قرار داره بزنید گزینه شیوه نمایش متن روی فارسی و انگلیسی قرار بدید.
سلام وقتتون بخیر اگر امکانش هست شماره ۱۸ این کتاب رو هم داخل اپ بگنجونید
ممنونم
سلام وقت شما هم بخیر درحال حاضر درخواست جدید ثبت نمیشه دوست خوبم
کاش زودتر پیداش میکردم
شماره ۱۸ اومد شماره ۱۹ اومد پس کی قراره اپدیت کنید من یک ساله هرچی نظر میخونم فقط زدید فعلا اپدیت نمیشه فعلا اپدیت نمیشه
دوست خوبم در حال حاضر همکاران فنی در حال ادغام زبانشناس و زبان آموز هستند و همچنین داشبورد منابع بسته است امکان بارگذاری دوره و آپدیت نداریم.
لطفن کتاب ۱۸ و۱۹ رو هم اضافه کنید
دوست خوبم درخواست جدید ثبت نمیشه
عالیه، لطفا کمبریج های ۱۸ و ۱۹ هم اضافه کنید
همینطور که در کامنت های قبلی گفته شده، درخواست ثبت نمیشه دوست خوبم
fantastic
چطور باید از این دوره استفاده کرد؟