چثدر خوشحال دیدم این کتابهارو گذاشتید دیگه نمیخواد همش دیشکنری دستم باشه واسه لیسینگ که عالیه متن و ویس روباهم دارم
واقعا من عاشق نرم افزارتوندهستم.
سلام و درود
جنرالش نیست یا من نمیتونم پیدا کنم
سلام… از کتاب 11 به بعد جنرال و آکادمیک به صورت مجزا منتشر شدن که لیسنینگهای اونها مشابه هست و فقط ریدینگها متفاوتن.
در اپ هم به همین صورت بارگذاری شدن… از کتاب 11 به بعد ریدینگهای جنرال رو هم میتونین مطالعه کنین.
ممنون از برنامه خوبتون. لطفا کمبریج 18 رو هم اضافه کنید. خیلی ها هم پیام دادن بابت این مورد. ممنون
دوست خوبم
درخواست ثبت نمیکنیم چون درخواست های کاربران خیلی زیاده
سلام خسته نباشید سوالاش هم میزارین؟؟
همه مواردی که صوت داشتم بارگذاری شده دوست خوبم. اگر صوت نداشته باشه امکان بارگذاری در اپ رو نداریم
عالی
سلام وقت بخیر
فایل صوتی کتاب 18 خیلی وقته اومده. ممنون میشم بذارید تا مجموعه کامل بشه.
سلام وقت شما هم بخیر
فعلا درحال حاضر کمبریج ۱۸ بارگذاری نمیشه دوست خوبم
سلام
وقت بخیر
ایا متن و تصویر کتاب موجود نیست در اپلیکیشن؟
منظورم خود کتاب هست
من فقط اینجا لیسنینگ ها رو میبینم.
سلام وقت شما هم بخیر
بخش هایی که دارای صوت هستش در اپ بارگذاری شده.
این اپ بسیار عااالی هست از سیر تا پیاز انگلیسی را میشه در این اپ پیدا کرد. خسته نباشید و خدا قوت
سلام وقت بخیر برای دیدن وبینار های بین المللی کمبریج و اکسفورد باید کجا اقدام کنیم و این وبینار ها چه سودی دارن
سلام وقت شما هم بخیر
برای دیدن وبینار های بین المللی کمبریج و اکسفورد می توانید به وب سایت های دانشگاه های کمبریج و اکسفورد مراجعه کنید
سلام.لطفا با توجه به اینکه فایل های مرتبط با کمبریج ۱۸ در داخل کشور موجود شده و در سایت های مختلف قرار گرفته، لطفا این بخش رو به دوره موجود اضافه کنید.
سلام وقت بخیر اپدیت دوره در حال حاضر صورت نمیگیره دوست خوبم
پس ۱۸ رو چرا نمیذارید؟
دوست خوبم درحال حاضر دوره جدیدی به اپ اضافه نمیشه و داشبورد منابع درحال آپدیت شدن هست زمان میبره
عالی