ارزیابی Cambridge IELTS

سلام ممنون میشم هر چه سریع تر ریدینگ های کتاب های آکادمیک رو اضافه کنید من به خاطر منابع آیلتس اشتراک گرفتم و شما رو به همه معرفی کردم ممنون میشم همین چند روزه حداقل این کتاب ها رو کامل آپلود کنید
سپاس از تیم عالی زبان شناس

1 پسندیده

سلام… ریدینگهای کتابهای آکادمیک رو در مجموعه داریم… بجز دو کتاب آخر که جدیدا اضافه شدن و بزودی کامل میشن.

1 پسندیده

شرکت کننده های جنرال رو هم درنظر داشته باشید :sunflower:

سلام. ممنونم به خاطر این همه منابع خوبی که در اختیار ما می‌گذارید.
اما یه سوال داشتم. برای این آزمونهای آیلتس بهتر نبود سوالاتش را هم می‌گذاشتید؟ یعنی ما فقط همینطوری گوش بدهیم بدون اینکه سوالات داشته باشیم و میزان درک و فهم خود را بسنجیم؟

امکان بارگذاری تستها رو در حال حاضر نداریم متاسفانه اما در ادامه انجام میشه

میشه لطفا سوالات رو هم بذارید. بدون اونا متن کاربردش کمتره

دوست خوبم متاسفانه سوالات صوت ندارن و اولویت اپلیکیشن با صوت هست.

سلام خسته نباشید
لطفا تست و سوالات رو بزارید اینطوری فایده نداره که
با تشکر:white_heart:

سلام دوست خوبم تست و سوالات صوت نداره و بنابراین نمی‌تونیم به اپ اضافه کنیم

سلام
لطفا بخش های مربوط به ایلتس جنرال رو هم قرار بدین، ممنون

سلام دوست خوبم وقت بخیر کتاب های کمبریج 16 و 17 به اپلیکیشن زبانشناس اضافه شدن :smiling_face:

سلام دوست خوبم وقت بخیر کتاب های کمبریج 16 و 17 به اپلیکیشن زبانشناس اضافه شده

2 پسندیده

سلام وقت بخیر
لطفا میشه منو راهنمایی کنید چجوری از این مجموعه استفاده کنم ؟من کتاب هاش رو دارم اما روش مطالعه رو نمی دونم سطح زبانم میشه گفت بین a2 و b1 هست

سلام @nikzad.504
اگه فرض رو بر این بذاریم که هدف شما از خرید کتابا و انتخاب این دوره، شرکت در امتحان آیلتسه
بهتره مطالعه کتابا رو بذارید برا وقتی که قصد تست زنی داشتید
بخصوص شماره های بالاتر

پیشنهاد من اینه که با منابع دیگه، سطح خودتون رو بالا ببریدو این منبع رو بذارید برا همون هدف

خوبیِ بودن این مجموعه تو اپلیکیشن، آسون تر شدن دسترسی تون به متنو صوت در کنار هم، تکرار جملات و استفاده از لایتنره

#نظر _شخصی

1 پسندیده

سلام وقت شما بخیر باشه.
برای کتاب های کمبریج معنی جملات رو هم اضافه کنید.
سلام دوست خوبم اگر هدفتون آیتلس و آزمونه بهتره کمبریج رو بدون ترجمه کار کنید و در آزمون ها به مشکل برنخورید
اگر سطحتون پایینه دوره‌هایی که ترجمه دارن رو انتخاب کنید و با ترجمه سطحتون رو بالاتر ببرید و بعد سراغ کمبریج برید

1 پسندیده

کتاب شماره پنج فایل لسنینگ مشکلی داره؟ با اینکه کامل دانلود کردم اما بالا نمیاد
@sepideh19932

1 پسندیده

لطفا گفتگو رو چک کنید

سلام چرا سوالاتشو نذاشتید اصل این کتاب ها سوالاش هس

سلام وقت بخیر چون سوالات صوت ندارن و اولویت اپلیکیشن‌ با صوته