درود و ارادت…
اول اینکه من این عنوان رو به تبعیت از انتخاب قبلی یکی از اعضای خانواده زبانشناس که دوره ای رو تموم کرده بودند اینجور انتخاب کردم تا خوشحالی م رو اعلام کرده باشم برای اتمام دوره تلفظ A J HOGE عزیز …
هرچند احساسم خوشحالی توام با اضطرابه و کمی ناراحتی که توضیح میدم شاید بعضی دوستان و همراهان علاقمند باشند؛
اول خیلی خوشحالم که تونستم با انضباط شخصی به آنلاین غلبه کنم، اگرچه بخاطر کار اقماری ۷روز کار و ۷روز rest م فقط هفته هایی که سر کار بودم یک درس رو برای ۵روز و هرروز حدود نیم ساعت تا ۴۰دقیقه کار کردم، اما برای غلبه بر تنبلی که داشتم عالی بود، و البته ناراحتم که شاید اونجوری که میخواستم کار نکردم و مربی خصوصی برای چک کردن چوبی هام که رکورد کردم نداشتم البته مهدی شاگرد ممتاز ای ایرانی ای جی یکبار افتخار داد و چک کرد و راهنمایی داد…و اضطراب و استرس برای اینکه در درس آخر متوجه میشوید که این تازه آغاز فاز یادگیری مستقل تون خواهد بود و چند شاخه دیگه رو باید خودتون برید جلو مثل کتاب صوتی که قطعا با کتاب ای جی هک و بعدها کتاب استیو کافمن پیش میرم و تکنیک فیلم ای جی برای فیلم یا سریال مورد علاقه _ فیلم بنیانگذار که دیونه شم و سریال فرندز و…که تعریفش میکنن…
در آخر دوره هم ای جی دوره محشر VIP COUCHING معرفی میکنه که من کمی از چندتاش از روی کنجکاوی دیدم و گوش کردم، محشره برای تغییر و پیشرفت در زندگی، فوقالعاده کاربردی با تمرینهای عملی برای هر ماه…هر درسش یکماه هم کار کنیم خوبه…
این تاپیک مربوط به فصل« دانش آموز مستقل باش » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « تلفظ انگلیسی - بدون تلاش »