اوایل ک از زبانشناس استفاده میکردم خیلی تیزبینانه ب متن و قواعد و معنی ها و… می پرداختم و خیلی باحوصله و تمرکز فراوان انرژی میزاشتم جوری ک خیال میکردم ب چندماه نکشیده استاد میشم. اما الان ماه هاست نمیتونم بخونم از بس دوسداشتم بریتیش یاد بگیرم و مطالب موردعلاقه م همش امریکن بوده تو ذوقم خورده. اخه زبانشناس اکثرا امریکن هست
کلا اما شایذ مشکل از خوذم باشه ک تمرکز نمیکنم و دل ب کار نمیدم و ب همین خاطر هیچ رشدی صورت نمیگیره برام.
کسی هس بتونه کمک کنه؟
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی جوجه اردک زشت » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
3 پسندیده
سلام دوست عزیز
من حس میکنم اون انگیزه اولیه و شوق و شور شما افت کرده و من حدسم اینه که چون بیشتر فکر می کردید میتونید دو سه ماهه به سطح بالا برسید حالا نا امیدی برتون اثر گذاشته که پرا نتونستید به اون سطحی که میخواستید برسید.
من تجربه شخصیم رو میگیم شاید چیزی از توش به درد شما بخوره
من ابتدا که زبان رو شروع کردم اولا هدف داشتم و میخواستم بدون کتاب های آموزشگاهی زبان رو یا بگیرم و شروع کردم منابع مختلف رو بررسی کردن تا به ای جی هوگ آشنا شدم و واقعا روش تدریسش رو پسندیدم و براش شد یه مدل و واقعا هم لذت می بردم و همچنان هم لذت میبرم یعنی واقعا یه روز کامل می تونم بدون خستگی به حرف های ای جی هوگ گوش بدم
به طور خلاصه اگر بخوام بگم 1) هدف مشخصی تعیین کنید 2) روش درست رو که برای شما به درد میخوره رو پیدا کنید روشی که ازش لذت میبرید این کارممکنه طول بکشه ولی وقتی پیداش کردید نصف مسیر رو رفتید 3) به فکر پایان راه نباشید سعی کنید از مسیری که توش هستید لذت کامل رو ببرید
امیدوارم حداقل تونسته باشم کمک کوچیکه کرده باشم
4 پسندیده
علاوه بر صحبتهای دوستمون من چند نکته رو اضافه کنم به نظر شما کلا نگاهتون اشتباه بوده یادگیری زبان براش تاریخ مشخص کردن غلطه ای جی هوگ هم در صحبتهاش میگه بعد شش ماه شما ترقی پیدا میکنید نه اینکه مثل نتیو انگلیسی صحبت کنید همین دوستان که اینجا کلیپ می سازند کم کم سه تا چهار سال کار کردن ، یادگیری زبان یه موضوع مهم در زندگیتون قرار بدید اما نه فوری و اوژانسی که همین حالا یه هفته یک ماهه باید یادبگیرم چون حقیقتا غیر ممکنه دوم حس مسولیت پذیری در خودتون تقویت کنید و بهانه جو نباشید در دنیا امروز فرق نمیکنه لهجه بریتیش یا امریکایی یا استرالیایی با اینترنت مرزها شکسته و تا ۱۰ سال اینده بیشتر میشکنه بگردید دنبال راه حل که مناسب شماست موضوع که روش تمرکز ندارید اینقدر تکرار کنید که اخر بر حواس پرتیتون غلبه کنید و در اخر نمی خواد خیلی وارد جزئیات یادگیری بشید چون انرژی ازتون میگیره شما ابتدا باید کلیت زبان انگلیسی یاد بگیرید بعد وارد جزئیات بشید اونم حالا حالا راه در پیش دارید
3 پسندیده
در تایید دوست عزیزمون
ای جی هوگ در دروه انگلیسی قدرت یه درسی داره به نام Plateau، خیلی جالب اونجا میگه هدف خیلی مهمه ولی شما باید پروسه به پروسه برید جلو و از پروسه لذت ببرید و فقط به هدف فکر نکنید. یه تیکه از متنشو رو با ترجمهش در زیر گذاشتم البته متن انگلیسی خیلی جالبه و قشنگ و تاثیر گذار تر هستش، اگر با صدای ای جی هوگ گوش کنید که دیوانه کننده است.
“Goals, as I have said, are important, but they exist in the future and in the past,
beyond the senses. Practice, the path of mastery, exists only in the present. You can
see it, hear it, smell it, feel it. To love the plateaus is to love the eternal now, to enjoy
the inevitable spurts of progress and the fruits of accomplishment then serenely accept
the next plateau that waits just beyond them. To love the plateau is to love what is
most essential and enduring in your life.”
اهداف، همانطور که عرض کردم، بسیار با اهمیت هستند، ولی آنها در آینده و گذشته، خارج از اینکه تصورش را کنیم، قرار دارند. تمرین، مسیری برای تسلط، فقط در زمان حال وجود دارد.
شما می توانید ببینیدش، بشنویدش، بویش کنید، احساسش کنید.
عاشق پلاتو شدن همانند عاشق ابدیت شدن است، لذت بردن از جهش های پروسه یادگیریتان و میوه کمال است، و سپس قبول کردن پلاتوی بعدی که پشت اینها پنهان شده می باشد. عاشق پلاتو شدن همانند عاشق اصلی ترین و با دوام ترین چیز در زندگی است.
7 پسندیده
ممنونم ک من رو از تجربیاتتون بهرمند ساختید.
2 پسندیده