اولین voice من😎در زبانشناس

سلام اساتید و دوستان خوب زبانشناسی.:cherry_blossom:من بالاخره voice خودم رو تونستم تولید کنم طوری که بشه اینجا به اشتراک بگذارمش.⁦:relaxed:⁩برای همینم یکم با بقیه متفاوت شده.بارگذاری Video_۲۰۲۱۰۱۲۲۱۴۱۷۰۰۶۹۲_by_VideoShow.mp4… خواهش میکنم نظرتون رو بگین.تا تلفظم رو بهتر کنم.:pray::cherry_blossom:

9 پسندیده

ویدیو اومد براتون…؟؟؟

2 پسندیده

نه عزیز نیومده دوباره اپلود کنید

2 پسندیده

باشه استاد.ولی چیکار کنم خیلی وقت می‌بره و البته نت…:confused:

2 پسندیده

زهرای عزیز نیاز نیست فایل ویدئو بزارین ،فایل صوتی بفرستین که کم حجم هست ، حالا اگه از ارسال فایل ویدئویی منظور خاصی دارین من نمیدونم ،درهرصورت موفق باشین :bouquet:

4 پسندیده

سلام دوست خوبم نوشتین ویس اما ویدیو ارسال کردین
:sweat_smile::rose:

6 پسندیده

سلام وقتی میخواید آپلود کنید دو تا اینتر بزنید بیاید دو خط پایین تر بعد آپلود کنید و صبر کنید تکمیل بشه

منتظر فایل صوتی شما هستیم

6 پسندیده

بارگذاری Video_۲۰۲۱۰۱۲۲۱۴۱۷۰۰۶۹۲_by_VideoShow.mp4…

2 پسندیده

حق با شماست😂…
:sweat_smile:شرمنده …

3 پسندیده

سلام. فایل صوتیتون درست ارسال نشده. وقتی میزنید که یک فایل آپلود بشه، اون پاین یک درصدی در حال تکمیل شدن هست. باید صبر کنید تا 100% تکمیل بشه و بعد از اون به جای درصد یک تیک میاد. بعد از این که تیک اومد، میتونید پیامتون رو ارسال کنید

4 پسندیده

ایناهاش.
صداگذاری من بر روی داستان زبانشناس.

واقعاً خیلی سخت تونستم همینم درست کنم.:sweat_smile:
استاد گرامی هر کاری میکنم با گوشی تلفن همراه voiceنمیتونم بفرستم.:confused:
ببخشید واقعاً.
ولی راهنماییم کنین حتماً :cherry_blossom::pray:.

8 پسندیده

منو ببخشید.واقعا حجمش زیاده.و ارسال نمیشه:sweat::sweat::sweat::sweat:

3 پسندیده

واقعا خیلی خوب و دل‌نشین بود. فکر میکنم ویدیو بودن این فایل هم کم بی‌تاثیر نبود. من خب معمولا منابع یک مقدار دشوار تر اپلیکیشن رو مطالعه میکنم و شاید باور نکنید اگه بگم این داستان رو برای اولین بار با صدای شما گوش کردم :sweat_smile::clap:t2:

از نظر intonation خیلی عالی بودید. و واقعا نمیتونم اشکالی به کارتون بگیرم. فکر میکنم شیوه‌ی روایت داستان خود گوینده اصلی رو پیش گرفتین و حتی یه سری جاها کاملا با لب های گوینده‌ی داستان سینک بود صداتون که برام جالب بود. این کاری که شما کردید اصلا نکته‌ی ننفی‌ای نیست و بلعکس! اتفاقا خیلی هم میتونه کمکتون کنه لهجه و اینتونیشن مناسبی داشته باشید. حتما این کار رو ادامه بدید.

یک سری نکات تلفظ ریز وجود داشت که بهشون اشاره میکنم

Little eggs
Pretty
Big
Water
Saw

11 پسندیده

سلام.من که ویدیو رو نگرفتم.:expressionless:
شما که دریافتش کردین برای ماهم بفرستینش.:pray:

2 پسندیده

3 پسندیده

من بازم دریافتش نکردم.:pensive:

2 پسندیده

That’s weird though :sweat_smile:

1 پسندیده

من هم دوست دارم این کار رو بکنم اما گذشته از اینکه ضعف انگلیسی دارم، بدتر از اون اینکه متاسفانه صدای خوبی هم ندارم :cry::grinning::pensive:

1 پسندیده

برای من هم اصلا پخش نمیشه. :roll_eyes::confused:

3 پسندیده

سلام و وقت بخیر خدمت اساتید عزیز ودوستان گرامی حقیقتش اینکه من چند روزی این اپلیکیشن نصب کردم ولی نمیدونم که از کجا وچطوری شروع کنم واگر کلیپ یا صوتی را دانلود کردم چطوری تمرین کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین :pray::rose:

2 پسندیده