درسته
ولی موضوع اینه که تا حد ممکن خودتونو به چالش بکشید
مثل بچه ای که میخواد راه رفتن یاد بگیره
مدام میخوره زمین
مدام میخوره به در و دیوار
ولی بازم بلند میشه
کسی بهش نمیگه بلند شو
تازه همه میگن این کار نکن
اونجا نرووووو…
ولی اون مصمم هست
ما فراموش کردیم یه روزی چقدر مصمم و با پشتکار بودیم…
با عرض پوزش فکر کنم سوالم رو خوب نرسوندم.
سوالم این هست با توجه به اینکه ساختار جمله سوالی ماضی بعید است ولی پاسخ رو به شکل گذشته ساده گفته. منظورم این هست اینکه به جای she had گفته she did این موضوع چه جوری توجیه میشه؟
ممنون
دوست عزیز ساختار و گرامر برزید دور و با انگلیسی واقعی پیش برید الان که دارید انگلیسی واقعی ای جی کار می کنید ایا ۷ توصیه ای جی خوندید و بهش عمل می کنید؟ اگر نمی کنید که وقتتون تلف کردید برید و مطالعه کنید راه درست رو
ممنون از نظرتون.
اتفاقا به شیوه ای جی عمل میکنم.
ولی من درخواستم پاسخ سوالی است که برام پیش اومده. ممنون میشم هریک از دوستان که پاسخ رو ميدونند، جواب سوالم رو بدند. فکر کنم سوال واضحه.
دوست عزیز تو سوال پرسیده ایا این کار انجام میداده تا یه زمانی و جواب دهنده گفته بله انجام می داد (شاید الان انجام نمیده یا جواب دهنده اطلاع نداره الان انجام میده یا نه) شما باید دقت کنید سوال یه شخص می پرسه و جواب یه شخص دیگه میده الزاما تو گفتگوهای روزمره هم شما دقت نمی کنید ولی همه اشخاص به یک سوال جواب عین هم نمی دهند برای جواب یک سوال ۱۰۰ تا راه حل وجود داره
یه سوال با زمان ماضی گذشته پرسیده
جواب کوتاه با ماضی گذشته باید با فعل کمکی did باشه
مثل فارسی خودمون
مثلا میگیم دیشب درس خوندی
و در جواب گفته میشه اره انجام دادم
کلا yes i did میشه اره انجام دادم و در پاسخ کوتاه به تمامی سوالات از این فعل کمکی میشه استفاده کرد
البته در حالتی که سوال هم با فعل کمکی پرسیده بشه و با کلمات پرسشی مث when whre … اونا ساختارشون فرق داره
با عرض پوزش فکر کنم سوال رو متوجه نشدید
سوال در زمان ماضی بعید است با had شروع شده. نه ماضی ساده. و پاسخ کوتاه هم طبق ساختار ماضی بعید she had میشه که تو داستان هم که سوال رو تکرار میکه she had هم میگه. ولی در یکی دو مورد به جای she had از she did برای همین سوال استفاده کرده و سوال من این هست که چرا؟