این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از « Mastering Skills for the TOEFL iBT » نرم افزار «زبانشناس» است.
توضیح مختصری از این دوره:
سطح: 6
این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از « Mastering Skills for the TOEFL iBT » نرم افزار «زبانشناس» است.
توضیح مختصری از این دوره:
سطح: 6
برای تافل عالیه و کلی لغات مفید داره
با سلام و خسته نباشید
سوال های بخش ریدینگ چرا گذاشته نشده؟
این نرم افزار فوق العاده می باشد واقعا از کسانی که یرای تهیه این مجموعه زحمت کشیدند نهایت قدردانی و تشکر را دارم .
سپاس
believe me or not …
I’m wonderful with this app.
سلام وقت بخیر
متن هایی که دارای صوت باشن در اپ بارگذاری میشه
خیلی از دوره های مفید توی زبانشناس ترجمه ندارن :)))))
واقعا حیفه…فقط درسای سطح یک و دو ترجمه دارن
تعداد زیادی از دورههای بخش زبانشناس ترجمه دارن و باقی دورههای این بخش هم به ترتیب ترجمه میشن. اما برای یکسری از دورهها مثل کتابها و رمانها امکان ترجمه وجود نداره، چرا که یا باید از انتشاراتی که این کتابها رو ترجمه کردن حق استفاده از ترجمه گرفته بشه که مراحل پیچیدهای داره و یا باید مترجمان زبانشناس کتابها رو ترجمه کنن که بسیار طولانی میشه این پروسه و در کل دورههای بخش زیبوک و زوم برای سطوح متوسط و پیشرفته تدارک دیده شده که این سطوح برای تقویت و یادگیری مهارت زبانی نیاز به اتکا به ترجمه ندارن.
با سلام .
من نحوه استفاده از این کتاب رو متوجه نشدم مخصوصا قسمت speaking رو
.میشه یه توضیح بدید .ممنون
منم دقیقا متوجه نشدم چطور باید از این دوره استفاده کنم؟یعنی آزمون یا سوالی نداره؟
بخش هایی که صوت دارن در برنامه قرار میگیره و بخش های تمرینات و سوالات در اپ موجود نیست چون صوت نداشتن و امکان اضافه کردن به اپ نبود.
پیشنهاد میکنم در کنار این صوت ها، فایل pdf این مجموعه رو دانلود کنید و اول صوت ها رو گوش بدید و برای تمرین و حل سوالات به نسخه پی دی اف برید.
نحوه مطالعه و تکنیک های مطالعه مجموعه های آموزشی، اول صفحه های کتاب های آموزشی هستش که به چه صورت مطالعه کنید.
این مقاله رو هم مطالعه کنید توضیحات خوبی در مورد تافل گفته شده