سلام.ترتیب قرارگیری اسامی تو زبان چطوره؟مثلا وقتی چند تا اسم پشت هم میاد.مثل این جمله:
He learned about wolves from
( Native American Indian researchers.)
مثلا چرا بجای Native American نگفته
American Native?
یا اصلا چرا Indian اولش نیومده؟
سلام عزیزه دلم ،ببین این چیزایی که نوشتی هر کدوم جزو ی دسته بندی قرار میگیرن مثلا وقتی نوشته indian یا هندی جزو دسته ملیت قرار میگیره یا رنگ و سایز و جنس و همه ی اینا….
که توی زبان اینا هر کدوم ی ترتیبی دارن که قبل و بعد همدیگه قرار میگیرن دقیقا توی همون لینکی که اقا مهدی واستون فرستادن هستش
ولی کلا از من میشنوی اینجور چیزا رو حفظ نکن .…انقدر زبان بخون ک ناخوداگاه بگی و اصلا بهش فکر نکنی
چون توی دنیای واقعی ک تو نمیتونی بشینی فکر کنی ببینی اول اینو بگی یا اون یکی یا حتی اگه حفظم کنی احتمال خطا هست ولی اگه بره توی ناخوداگاهت دیگه اینجوری نیست
موفق باشی😘
سلام
واقعا آفرین
این طرز فکر عالیه
متاسفانه من در همین مدت کوتاهی که در تالار زبان شناس فعالیت دارم متوجه شدم که بخاطر نحوه غلط آموزشی که در دوران تحصیل در مدارس داشتیم کلا سوالات از جنس گرامر است و همه دنبال فرمول هستیم ولی باید بگم تنها راه نجات و بهترین نسخه همونی است که شما فرمودید.
Prolong exposure
فقط یک نکته در متن بالا indian به نظر من یعنی سرخپوست.
موفق باشید و سلامت
سلام متشکر از شما
بله واقعا من به خاطر این روش مدرسه همیشه از زبان متنفر بودم در صورتیکه ادم وقتی اینجوری یاد میگیره واقعا براش جذاب میشه
متشکر از نکته ای که گفتید من حواسم به جایی که کلمه اومده نبود
بهمچنین شما هم موفق باشید👌