مقایسه ۵۰۴ و ۴۰۰۰ لغت و ۱۱۰۰؟؟؟؟

سلام دوستان🙋‍♀️
من میخواستم مجموعه ۵۰۴ رو شروع کنم به خوندن رفتم یه سرچ زدم توی نت در موردش و با نظرات متفاوتی رو به رو شدم🤔برام عجیب بود که با توجه به معروف بودن این کتاب ولی ی سری اساتید و افراد گفته بودن که اصلا واژگانش کاربردی نیست و بیشتر در متون ادبی استفاده میشه و مناسب حال زبان امروز و کسی که سطحش ساده و متوسط هست نیست و شاید نهایت ۲۰ درصدش کاربردی باشه و اصلا طبق اصول لغات از اسون به سخت چیده نشده
بعضیا گفته بودن ۴۰۰۰ بهتره و خب طبق بررسی ای که خودم هم کردم به نظرم بیشتر اینجوری اومد🤔در مورد ۱۱۰۰ هم هیچ اطلاعی ندارم ولی فکر میکنم ۵۰۴ و ۱۱۰۰ بیشتر برای کسانی هستش که میخوان ازمون تافل و ایلتس بدن

در هر صورت مبخواستم بدونم اگر تجربه ای در این زمینه دارید نظرتون رو بگید الان من اگر بخوام یه کتابی رو انتخاب بکنم که لغات پرکاربرد رو یاد بگیرم (برای تافل و ایلتس نمیخوام) کدوم کتاب رو پیشنهاد میدید؟؟؟
یا اینکه اصلا کتاب خوندنو بیخیال بشم و به گسترده خوانی ادامه بدم؟چون ی مدت گسترده خوانی میکردم ولی احساس کردم تاثیرش خیلی کمه و لغات خیلی زیادی یاد نمیگیرم یا شایدم یاد گرفتم ولی متوجهش نشدم🤔

6 پسندیده

سلام
من تجربه خودم رو میگم شاید دقیق نباشه و به نظرم هر کسی متد مطالعاتی خودش رو داره.
به نظر من با توجه به سطح زبانی خودت کتاب هایی رو انتخاب کن که به موضوعش علاقه داری و شروع به خواندن کن
در کتاب ها لغت و اصطلاح و… خیلی بهتر جا میوفته تا خوندن کتاب آموزشی صرف. با توجه به اینکه متوجه شدم قرار نیست در آزمونی شرکت کنی پس بخون، بیاموز و لذتش رو ببر.

6 پسندیده

سلام ممنون از کمکتون:bowing_woman::bowing_woman::bowing_woman:

5 پسندیده

فقط بی زحمت اگر کتاب خوبی خوندید با ما هم به اشتراک بگذارید.

4 پسندیده

واقعیتش من بیشتر به کارتون و فیلم علاقه دارم و از وقتی توی زبانشناسم تا حالا ی دونه کتابم نخوندم ولی اوکی حتما اگر خوندم میزارم
هری پاتر رو من خودم خیلی دوست دارم ولی سطحش بالاست یکم
۵۰۴ و اینارو هم برای این دوست داشتم دنبال کنم چون توی زبانشناس با تیکه های فیلم اموزش دادن واسه همین احساس کردن یادگیریش اسونه

2 پسندیده

خیلی هم عالی
من سری کتاب های آقای نوح هررای رو پیشنهاد میدم بهتون
مثلا کتاب 21 درس برای قرن بیست یکم ایشون مثل یک دوره دانشگاه بود برای من. عالی، کاربردی و ساده می نویسه.
البته باید به موضوع هم علاقه داشته باشی
الانم کتاب انسان در جستجوی معنا دستم هست اینم معرکه است. خانم همشون عالیند

6 پسندیده

موضوع در مورد چی هست؟
توی زبانشناس هست؟

3 پسندیده

کتاب های یووال نوا هراری کجاس ساده س پر لغات آکادمیک و سخت که تا قبل سطح ۵ خوندن کتاب بسیار سخته. برای شروع یه کتاب آسون و جالب داستانی بردارید که زده نشید

3 پسندیده

ممنون از راهنماییت :orange_heart::orange_heart::orange_heart:

3 پسندیده

جلد اول و دوم کتاب ۴۰۰۰ واقعا مهمه بدجور ارزش خوندن داره

4 پسندیده

حق با شماست ولی من نگفتم ساده است
گفتم ساده می نویسه یعنی پیچیده و غامض نیست.

4 پسندیده

حله پس امتحانش میکنم:thinking::thinking::thinking:

3 پسندیده

سلام،منم کتاب های اصطلاحات روزمره انگلیسی،و۴۰۰۰واژه رو میخونم کنارش داستانهای گوسبامپس،

4 پسندیده

سلام ممنون
اصطلاحات چجوریه اونم کاربردیه ؟منظورم اینه که رایج هستش؟ یا نه زیاد کاربرد نداره چون به اونم داشتم فکر میکردم

2 پسندیده

تا جاییکه من گسترده خوانی کردم،بله به نظرم کاربردی هستن،به قولی اصطلاحات روزمره هستن دیگه

3 پسندیده

سلام
به شدت پیشنهاد می کنم.
Everyday Expressions

4 پسندیده

بله همون اصطلاحاتیه که دوستمون گفت ممنونم

4 پسندیده