سلام دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم تفاوت این چند تا کلمه رو بفهمم خوشحال میشم اگه کمک کنید
تفاوت کلمه would و wanted
تفاوت کلمه went و gone
تفاوت کلمه saw و seen
ممنون میشم اگه بگین تفاوت ها رو
سلام want به معنی خواستن هست.
Would گذشته will
Went گذشته go
gone حالت سوم فعل go
Saw گذشته see
Seen هم فکر کنم حالت سوم فعل see
سلام. اگر جملات روهم ذکر می کردید بهتر میشد تفاوتها روگفت. Would یک فعل کمکیه که کاربردهای گسترده ومتنوعی داره و حتما باید مفصلا راجع بهش تحقیق کنید. Wanted، گذشته فعل want به معنی خواستن هست.
اون دو مورد بعدی هم همونطور که آقا ابوالفضل گفتن به ترتیب گذشته و شکل سوم فعل هستن
باز هم میگم اگه متوجه نشدید چندتا جمله رو مثال بزنید
ممنون از پاسخ دو بزرگوار من فرق would وwant رو فهمیدم
اما کامل گیج شدم مگه حالت سوم شخص see وgo یه s نمیگیره مثل sees و gos
این شد سوم شخص این دوتا فعل
حالا نمیفهمم چرا بعضی جاها به جای این که s بگیره n میگیره مثل همین seen و gone
نه سوم شخص با شکل سوم فرق میکنه. اون حالتی که شما می فرمایید که s میگیره، مربوط به زمان حال ساده است. برای سایر زمانها، افعال به شکل دیگه ظاهر میشن. توصیه میکنم گرامر present perfect و past perfect رو حتما مطالعه بفرمایید. راهگشا خواهد بود. اما برای نمونه به جملات زیر توجه کنید:
He goes to Tehran.
او به تهران می رود. (simple present)
He went to Tehran.
او به تهران رفت. (simple past)
He has gone to Tehran.
او به تهران رفته است. (present perfect)
He had gone to Tehran.
او به تهران رفته بود. (past perfect)
بهتره قدم قدم و بدون عجله گرامر زمان ها رو مطالعه و تمرین کنید تا خدای نکرده سردرگم و خسته نشید. می تونید به این ترتیب عمل کنید:
Simple past
Simple present
Present continuous
Present perfect
Past perfect
اها من تا یه حدودی الان فهیدم اما میشه بگین چرا این جمله had استفاده کردین ولی توی جمله بالا has با اینکه هر دوتاشون سوم شخص بودند
میشه بگین کجا میتونم پیدا کنم
توی خود زبان شناس هست ؟
ببخشید من انقدر سوال میکنم
الان نگران نباشید لازم نیست باد بگیرید منم بلد نیستم اما یک چیزی هست به نام شکل سوم فعل که تو سوالات شما بود.
به نظرم نرید سمتش گیج میشین من رفتم هیچی نشد
این یک قاعده است. مثل این می مونه که شما بگید چرا ما در زبان فارسی برای سوم شخص مفرد در ماضی نقلی، “است” استفاده می کنیم و برای سوم شخص مفرد در ماضی بعید “بود” استفاده میکنیم!
ساختار افعال در انگلیسی به این صورته. برای حال کامل (present perfect که همون ماضی نقلی ماست) از have یا has (فقط برای سوم شخص)به اضافه قسمت سوم فعل اصلی استفاده میشه. و در past perfect، از had به اضافه قسمت سوم فعل اصلی استفاده میشه. Had برای همهی ضمایر استفاده میشه
اکیدا توصیه میکنم فعلا از این دو زمان صرف نظر کنید. چون باعث سردرگمی شما میشه. فقط و فقط به همون ترتیبی که عرض کردم گرامر رو مطالعه و تمرین کنید. به خودتون زمان بدید و اصلا عجله نکنید. حتی اگر شده برای آموختن هر زمان، یک هفته هم تمرین کنید خوبه.
اما از کجا مطالعه کنید؟ کافیه توی اینترنت سرچ کنید: گرامر simple present. کلی سایت فارسی خوب میاد.
ممنون از راهنمایی تون