معرفی 16 سایت تبادل نظر + سایت شبیه نی نی سایت

یکی از بهترین روش‌ها برای تمرین زبان، فعالیت کردن در سایت های تبادل نظر به زبان انگلیسی است. با فعالیت در این سایت‌ها و تالارهای گفت‌وگو سه مهارت زبان شما هم‌زمان تقویت می‌شود. یکی اسپیکینگ و رایتینگ چون مجبور می‌شوید برای تبادل نظر با دیگران، حرف بزنید و حرف‌های خود را تایپ کنید. مهارت سوم هم مهارت خواندن و درک مطلب است. باید منظور دیگران را متوجه شوید تا بتوانید جواب مناسبی بدهید.

اگر دنبال یک سایت تبادل نظر و تالار گفت‌وگوی فعال به زبان انگلیسی می‌گردید، به این سایت های تبادل نظر سر بزنید:

وب‌سایت Reddit

ردیت یک شبکه‌ی اجتماعی و تالار گفت‌وگوی بزرگ است که کاربرانی از سراسر دنیا دارد. این شبکه‌ی اجتماعی محبوب به کاربران امکان می‌دهد تا محتوای خود را به اشتراک بگذارند و از دیگران نظر بپرسند و محتوای خود را به رای کاربران بگذارند. فقط کسانی که در این وبسایت عضویت داشته باشند می‌توانند در آن فعالیت کنند. محتوایی که در این وبسایت به اشتراک می‌گذارید می‌تواند حاوی تصویر، لینک، فایل صوتی، میم، ویدیو و… باشد.

در این وبسایت که یکی از بهترین سایت های تبادل نظر در دنیا است، به موضوعات مختلفی پرداخته می‌شود و موضوعات در دسته‌بندی‌هایی تحت عنوان کامیونیتی جدا شده‌اند. می‌توانید موضوعات مورد علاقه‌ی خود را در آن جست‌وجو کنید و در هر کامیونیتی که موضوع فعالیت آن را دوست دارید عضو شوید و فعالیت کنید.

در این وبسایت از سراسر دنیا افراد با زبان‌های مختلف فعالیت می‌کنند. شما برای تمرین زبان می‌توانید فقط عضو کامیونیتی‌های انگلیسی‌زبان شوید. تقریبا با هر موضوعی که تصور کنید، کامیونیتی‌های متعددی در ردیت وجود دارد. حتی می‌توانید کامیونیتی‌های مخصوص یادگیری زبان انگلیسی پیدا کنید.

ردیت در سال ۲۰۰۵ در آمریکا پایه‌گذاری شد و امروزه ماهی ۵۰۰ میلیون کاربر فعال دارد.

تالار گفت‌وگوی Quora

این تالار آنلاین بر اساس پرسش و پاسخ طراحی شده است. اعضای آن از سراسر دنیا در هر موضوعی که بخواهند، سوالاتی را مطرح می‌کنند و پاسخ دیگران را می‌شنوند. این تالار هم در سال ۲۰۰۹ پایه‌گذاری شد و حالا ماهانه بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر فعال دارد و روز به روز بر محبوبیت آن افزوده می‌شود.

در این تالار می‌توانید سوالات خودتان را در مورد هر موضوعی که باشد بپرسید. می‌توانید سوال‌های مرتبط با زبان بپرسید یا هر سوال دیگری که در ذهن دارید؛ از فوت و فن‌های زندگی گرفته تا راهنمایی برای مهاجرت و… علاوه بر پرسیدن سوال، اگر در زمینه‌ای دانش و اطلاعات کافی دارید، می‌توانید با پاسخ دادن به سوالات دیگران، هم زبان تمرین کنید و هم مشکل دیگران را حل کنید.

اگر موضوعی را به زبان انگلیسی در گوگل جست‌وجو کرده باشید احتمالا یکی از اولین نتیجه‌هایی که نمایش می‌دهد، همین تالار گفت‌وگو است. این یعنی محبوبیت تالار، روزبه‌روز بیشتر می‌شود و به یک منبع معتبر برای پیدا کردن جواب سوال‌ها تبدیل شده است. در روز بین ۳ هزار تا ۵ هزار سوال در این پلتفرم مطرح می‌شود. بیشتر سوال‌های ارسال شده معمولا در فاصله‌ی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، جواب می‌گیرند.

یکی از رایج‌ترین انواع سوالاتی که در این پلتفرم مطرح می‌شود، سوالات مربوط به زبان‌های مختلف است و افرادی که زبان مادریشان همان زبانی است که شما می‌خوانید، آماده‌اند تا دقیق‌ترین جواب‌ها را به شما بدهند.

تالار گفت‌وگوی GitHub

گیت‌هاب یک تالار گفت‌وگوی آنلاین است که در سطح جهانی برای گفت‌وگو در مورد موضوعات مورد علاقه‌ و مشترک بین اعضای آن استفاده می‌شود. این تالار در واقع میزبانی برای کدها و نرم‌افزارهایی است که توسعه‌دهندگان نرم‌افزار می‌سازند. اعضای تالار اجازه دارند پروژه‌های خود را به اشتراک بگذارند چون این پلتفرم اخیراً از انواع مختلفی از فایل‌ها پشتیبانی می‌کند. توسعه‌دهندگان در GitHub می‌توانند روی پروژه‌های مختلف با هم همکاری کنند و همچنین می‌توانند با پیشنهادهای خود، باعث بهبود کار یکدیگر شوند. حتی از همین تالار می‌توانید پیشنهادهای شغلی پیدا کنید.

تالار گفت‌وگوی آنلاین GitHub بیش از ۶۵ میلیون توسعه‌دهنده یا کاربر نرم‌افزار دارد و در حال حاضر متعلق به مایکروسافت است. اگر به موضوع برنامه‌نویسی علاقه دارید یا برنامه‌نویس و توسعه‌دهنده‌ی نرم‌افزار هستید، می‌توانید در این تالار علاوه بر پیدا کردن دوست و همکار و استفاده از تجربه‌ی دیگران، زبان انگلیسی خود را هم تقویت کنید.

تالار گفت‌وگوی StackOverFlow و StackExchange

این دو تالار گفت‌وگو هم برای علاقه‌مندان به برنامه‌نویسی است. در این تالار مشتاقان دنیای برنامه‌نویسی و حرفه‌ای‌های این صنعت آماده‌ی جواب دادن به سوال‌های شما هستند. این مجموعه از سال ۲۰۰۸ فعالیت می‌کند. پرسش‌هایی که توسط کاربران مطرح می‌شوند، کاملا بررسی می‌شوند تا موضوع غیرمرتبطی در تالار ارسال نشود. کسانی که قوانین را رعایت نکنند، کنار گذاشته می‌شوند. این دو وبسایت بیش از ۵۰ میلیون کاربر دارند.

اگر دوست دارید هم‌زمان با یادگیری مهارت‌هایی که دوست دارید، زبان خود را هم تقویت کنید، در این تالارهای تخصصی فعالیت کنید. با این روش، یادگیری زبان برای شما دلپذیرتر و جذاب‌تر می‌شود و علاوه بر این، اصطلاحات و زبان خاص مرتبط با رشته و موضوع مورد علاقه‌ی خود را هم یاد می‌گیرید.

پلتفرم Discord

این پلتفرم هم که ابتدا بیشتر بین اهالی گیم محبوبیت داشت، رفته رفته مشهور شده و اکنون افراد با علایق گوناگون در کامیونیتی‌های آن عضو می‌شوند و با هم تبادل نظر می‌کنند. روزانه میلیون‌ها نفر از سراسر دنیا وارد این پلتفرم می‌شوند و از امکانات آن استفاده می‌کنند.

یکی از مزیت‌های این پلتفرم این است که امکان برگزاری چت‌های صوتی را برای تمام اعضای کامیونیتی فراهم می‌کند. تماس‌های صوتی، تماس‌های تصویری، پیام متنی، ارسال فایل در چت‌های خصوصی و عمومی از ویژگی‌های کامیونیتی‌های این پلتفرم است که سرور نامیده می‌شوند.

پلتفرم Medium

این پلتفرم امکانات لازم برای وبلاگ‌نویسی را در اختیار شما می‌گذارد. مدیوم ماهانه بیش از ۶۰ میلیون کاربر فعال دارد. در مدیوم می‌توانید مطالب و مقاله‌های بلند خود را منتشر کنید و در معرض دید کاربران دیگر بگذارید. کاربران و دنبال‌کنندگان شما در مدیوم می‌توانند برایتان کامنت بگذارند. حتی امکان درآمدزایی هم در این پلتفرم وجود دارد.

در مدیوم می‌توانید اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی خود را هم اضافه کنید و دنبال‌کنندگان بیشتری پیدا کنید. این کار برای پرسونال برندینگ اهمیت زیادی دارد. اگر دوست دارید در یک زمینه شناخته شوید، می‌توانید در مورد موضوعی که به آن تسلط دارید، محتوای جذاب خلق کنید و در این پلتفرم منتشر کنید.

فعالیت در مدیوم برای تمرین رایتینگ انگلیسی بسیار مفید است. این مجموعه در سال ۲۰۱۲ راه‌اندازی شده است.

تالار گفت‌وگوی Steam

اگر از علاقه‌مندان به بازی‌های ویدیویی باشید احتمالا این فروم را می‌شناسید. در این تالار گفت وگو، اعضای آن که از علاقه‌مندان به دنیای گیم هستند می‌توانند بازی‌ها و محصولات مرتبط با گیمینگ را با هم خرید و فروش کنند و در مورد موضوعات مرتبط با آن تبادل نظر کنند. این سایت در سال ۲۰۰۳ راه‌اندازی شده و بیش از ۳۰ میلیون کاربر از سراسر دنیا دارد.

اگر از علاقه‌مندان به دنیای گیم هستید و هم‌زمان دوست دارید که زبان انگلیسی خود را هم با تبادل نظر کردن تقویت کنید، این تالار گفت‌وگو فرصت خوبی برای شروع است.

تالار گفت‌وگوی TripAdvisor

اگر اهل سفر و تفریح و رستوران‌گردی و سر زدن به جاذبه‌های گردشگری هستید یکی از بهترین تالارهای گفت‌وگو و بهترین سایت های تبادل نظر که می‌توانید در آن فعالیت کنید تالارهای گفت‌وگوی تریپ‌ادوایزر است. در این تالار می‌توانید هر سوالی در مورد سفر و زندگی در شهرهای مختلف دنیا دارید بپرسید و توصیه‌های دیگران در مورد هتل‌ها، رستوران‌ها و جاذبه‌ها را بخوانید.

مسافرانی که قبلا در مقصد مورد نظر شما بوده‌اند، حاضراند تا با سخاوت تمام هر اطلاعاتی که راجع به مقصد دارند به شما بدهند. حتی می‌توانید از اهالی یک شهر در مورد جاذبه‌های خاص و بهترین رستوران‌های آن بپرسید و با توصیه‌هایی که دریافت می‌کنید سفری ارزان‌تر و جذاب‌تر را تجربه کنید.

پلتفرم Tumblr

پلتفرم Tumblr یکی از پلتفرم‌های مختص میکروبلاگینگ است ولی بسیاری از افراد از آن به عنوان شبکه‌ی اجتماعی استفاده می‌کنند. در این پلتفرم می‌توانید انواع محتوا شامل متن، لینک، عکس، فایل صوتی و ویدیویی را به اشتراک بگذارید. می‌توانید برای دسته‌بندی مطالب و پیدا کردن موضوعات مشابه از هشتگ‌ها استفاده کنید. افراد می‌توانند بلاگ شما را دنبال کنند و برای شما کامنت بگذارند و در مورد موضوعاتی که مطرح کرده‌اید، با هم تبادل نظر کنید.

این پلتفرم در واقع ترکیبی از توییتر و مدیوم است. در حال حاضر بیش از ۵۰۰ میلیون بلاگ در این پلتفرم فعال است و در مورد هر موضوعی که تصور کنید، بلاگی در آن پیدا می‌شود. ماهانه بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر یکتا از این پلتفرم بازدید می‌کنند.

سایت های تبادل نظر با موضوع آموزش زبان

غیر از وبسایت‌هایی که بالاتر معرفی کردیم و موضوعات عمومی دارند و تقریبا تمام موضوعات در آن‌ها پیدا می‌شود، در وبسایت‌های زیر می‌توانید فقط با موضوع آموزش زبان انگلیسی و مهارت‌های مرتبط با آن، تبادل نظر کنید.

تالار گفت‌وگوی Linguaholic

در این تالار گفت‌وگو در مورد موضوعات مختلف مرتبط با آموزش زبان، بحث و تبادل نظر وجود دارد. یکی از تالارهای آن فقط به اپلیکیشن‌های آموزش زبان اختصاص دارد و در آن می‌توانید از تجربه‌ی دیگران استفاده کنید و بهترین اپلیکیشن آموزش زبان را پیدا کنید. در تالار ترجمه می‌توانید جمله‌ها و متن‌هایی که مفهوم آن ها را درک نمی‌‌کنید، ارسال کنید تا دیگران به شما برای ترجمه کردن و فهمیدن منظور آن کمک کنند. در تالارهای دیگر امکان تبادل نظر در مورد موضوعات مختلف آموزش زبان از گرامر گرفته تا ادبیات انگلیسی و اصطلاحات روزمره وجود دارد.

تالار گفت‌وگوی WordReference

در این تالار گفت‌وگو می‌توانید در مورد آموزش زبان‌های خارجی با افرادی از سراسر دنیا تبادل نظر کنید. این تالار فقط به زبان انگلیسی اختصاص ندارد و موضوعاتی با زبان‌های مختلف در آن پیدا می‌شود. اگر غیر از انگلیسی در حال یادگیری یک زبان دیگر هم هستید می‌توانید در این تالار فعالیت کنید.

تالار English Forward

این تالار گفت‌وگو جای خوبی برای پرسیدن سوال‌های شما در مورد زبان انگلیسی است. سوال‌هایی که مطرح می‌کنید معمولا در کمتر از ۲۰ دقیقه پاسخ داده می‌شوند. فعالیت در این تالار قوانینی هم دارد و اگر پست‌های شما از آن پیروی نکند، حذف می‌شود. حتی می‌توانید به صورت ناشناس پرسشی مطرح کنید و جوابش را بگیرید.

آرشیوی از رایج‌ترین و پرتکرارترین سوال‌ها هم در این تالار وجود دارد که معمولا با سر زدن به آن، جواب بیشتر سوال‌های خود را می‌گیرید. این سایت بخش‌هایی برای تست رایگان و همین‌طور در‌س‌های آنلاین دارد که حرفه‌ای‌ها آموزش می‌دهند. حتی می‌توانید تمرین‌های مرتبط با موضوعات مختلف زبان را در آن پیدا کنید.

تالار گفت‌وگوی English Baby

اگر دنبال یک تالار با فضایی جذاب و سرگرم‌کننده برای یادگیری زبان هستید، این تالار را از دست ندهید. این تالار محیطی دوستانه دارد و کاربران آن آماده‌اند تا شما را در مسیر یادگیری زبان یاری کنند. اگر دنبال یک منبع خوب برای یادگیری اصطلاحات و جمله‌های عامیانه هستید، این فروم را فراموش نکنید. یکی از بخش‌های جذاب این تالار، بخش مربوط به سلبریتی‌ها است و شما با کمک سلبریتی محبوب خود می‌توانید زبان یاد بگیرید.

در واقع با ویدیوهای کوتاهی از سلبریتی‌ها، نکات زبان آموزش داده می‌شود. اولین قدم این است که ویدیو را ببینید و سعی کنید بفهمید که چه می‌گوید. سپس با متن آن مقایسه کنید تا متوجه شوید که کدام قسمت را درست تشخیص داده‌اید. در بخش چت و گفت‌وگو می‌توانید از راهنمایی دیگران استفاده کنید و اگر سوالی دارید بپرسید.

تالار گفت‌وگوی The Free Dictionary

در این تالار هم می‌توانید در موضوعات مرتبط با آموزش زبان شرکت کنید و تبادل نظر داشته باشید. بخشی از این تالار به زبان‌های دیگر غیر از انگلیسی اختصاص دارد. اگر دوست دارید انگلیسی را برای رشته‌های پزشکی، کسب‌وکار، فناوری یا هر موضوع دیگری مرتبط با کار یاد بگیرید، در این تالار به آن پرداخته شده است. موضوعات متعددی با تمرکز بر رشته‌های فنی و حرفه‌ای در این تالار وجود دارد.

یکی از جذابیت‌های این تالار این است که یک دیکشنری هم دارد و کمک می‌کند تا هر کلمه‌ای را که متوجه نشدید، به راحتی جست‌وجو کنید.

تالار گفت‌وگوی زبانشناس

اگر هنوز آمادگی لازم برای تبادل نظر به زبان انگلیسی را ندارید، بهتر است که آموزش زبان را از تالارهای فارسی‌زبان شروع کنید. فعال‌ترین تالار گفت‌وگوی فارسی با موضوع آموزش زبان، تالار زبانشناس است. در زبانشناس می‌توانید سوال‌هایی که با موضوعات آموزش زبان یا دوره‌ها و نحوه‌ی استفاده از اپلیکیشن زبانشناس دارید بپرسید و مطمئن باشید که بهترین و دقیق‌ترین جواب‌ها را می‌گیرید.

در تالار زبانشناس می‌توانید پارتنر زبان پیدا کنید و با هم انگلیسی را تمرین کنید. حتی می‌توانید در چالش‌های مختلف شرکت کنید و میزان پیشرفت خودتان در یادگیری زبان را با سایر اعضای تالار به اشتراک بگذارید.

13 پسندیده

سلام
اپلیکیشن های
speaky
tandem
hello talk
italki

رو ببینین برای چت با افراد خارجی و با هدف تقویت زبان ساخته شدن

12 پسندیده

متشكرم دوست عزيز لطف كرديد

3 پسندیده

سایت
https://www.quora.com/What-is-the-Quera-tty

3 پسندیده

سلام