تمرین مکالمه زبان انگلیسی

خب دو ماه شده ؟ :grin:
من الان نزدیکه یه ساله انگلیسی میخونم هنوز تته پته می کنم و هنوز به افقی دور تر می اندیشم (یه سال و نیم دیگه). یکم بصبرید دیگه :joy:

از سمته دیگه شما همه چیو cocktail وار یاد میگیرید. کاک تیل میشه مخلوطی
هم کلاس میرید هم نصرت گوش میدید هم انگلیسی قدرت.

من یه مثال همیشه میزنم میگم یه فوتبالیست همزمان با دو تا پا نمیتونه به یه توپ ضربه بزنه. یا پای چپ یا پای راست.
شما علاوه بر دوتا پا با سر هم دارید به توپ ضربه میزنید :joy:

پیشنهاد من اینه بنا به گفته لوکا رو یک یا حداکثر دو منبع متمرکز شید. در کنارش از منابع فرعی مثله کتاب ها استفاده کنید.
کتاب ها واسه افزایش لغات خوب هستند. یه منبعی مثله انگلیسی قدرت هم تقویت کننده مهارت شنیداری و مکالمه ای هستند.
تازه شما قدرت رو تموم کنید هم بازم باید ادامه بدید چون در بهترین حالت fluent میشید یعنی می تونید ارتباط برقرار کنید ولی انگلیسی زبان ماهری نمیشید که مثلا فیلم ببینید و …
به پادکست های مختلف می تونید گوش بدید که یه alternative داشته باشید. من خودم از پادکست های luke خوشم میاد هم کمدینه و هم معلم زبان انگلیسی. (البته بریتانیایی هستند)

همه چی به مرور پیش میاد.

در رابطه با مکالمه هم دو نظریه هست.
یکی اینکه از همون روز اول صحبت کنید که کم کم پیشرفت کنید که تو این نظریه باید تمام فکرای بیرونی و فشار هارو از خودتون دور کنید و فقط و فقط به لذت مکالمه بپردازید. اینکه میگید من نمیتونم و می ترسم و… میشه فشار های بیرونی

دومی که من خودم ازش استفاده کردم اینه 6 ماه فقط گوش بدید. تو این نظریه اول گوش می دید و دایره لغات و مهارت شنیداریتون رو بالا می برید که در مقابل مهارت گفتاری هم بدست میارید. البته نه گفتاری خفن. مشخصه که هم باید بگید آمممم اووووم اون کلمه چی بود نوک زبونم بودا… و به مرور بهتر و بهتر میشید.

هیچ کلید جادوئی ای برای بهتر شدن تو مکالمه بجز تغییر نگرش نیست. فقط صبر، تلاش روزانه و صد البته لذت

13 پسندیده