ارزیابی هری پاتر و جام آتش

ارزیابی هری پاتر و جام آتش
none 3.285714285714286 7

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از « هری پاتر و جام آتش » نرم افزار «زوم» است.
توضیح مختصری از این دوره:
لهجه: بریتیش نمره: 7.7 از 10 هری پاتر سال چهارم تحصیل خود در هاگوارتز را سپری می کند. او در مسابقه ای شرکت می کند که هر ساله میان سه تن از شاگردان برگزار می شود. رقابتی سخت و نفس گیر که این بار اتفاقاتی در آن به وقع می پیوندد که مکن است هری را به کشتن بدهد. ولدمورت در پی فرصتی است تا …
سطح: 3

سلام دوستان. عالی است
فقط یه سوالی دارم. آیا این فیلم اصلی است؟
و آیا واقعا فیلم اصلی 1400 کلمه بیشتر ندارد؟

عالیییییییییییی عاشقش شدم

سطح مورد نظر A2 یاB2?

سطح فیلم متوسط با بالاست که همون B2 هستش

بله فیلم اصلی هستش.

سلام خسته نباشید واقعا با این اپلیکیشن باحالی که دارین . من دایره لغاتم خیلی بالا رفته از وقتی با اپلیکیشن شما کار میکنم . فقط ای کاش تعداد فیلم ها یا سریال هاتون بیشتر میشد . من الان دو هفته هست که این برنامه نصب کردم و تا الان ۶ تا فیلم دیدم با این وضعیت من تا دو ماه دیگه تمام فیلمای شمارو میبینم . لطفا خواهش میکنم که تنوع و تعداد فیلمارو بیشتر کنید

سلام وقت بخیر
همکاران همچنان در حال بارگذاری فیلم، انیمیشن و سریال هستن. از قسمت کاوش وارد تازه ها بشید اونجا متوجه میشید که چه چیزی جدید اضافه شده

صدای فیلم کمه زیادش که میکنی تو قسمت تلفظ ها که میزنی کلمه ای رو تلفظ کنه صداش بیش از اندازه زیاد میشه لطفا هماهنگشون کنین

1 پسندیده

خوب ولی کمی با سانسور

کدوم بخش سانسورشده؟

I feel silly when it comes to watching a movie that the very simplest humans’ emotional sense like hugging in a teenage age of 14 has been censored. It’s not criticism, it’s a feeling.
Sigh

همش سانسور بود
خیلی مسخره و چیپ هست این حرکت شما
هری پاتر اونچنان صحنه بدی نداره
یه آغوش ساده
یه رقص معمولی تو مجلس رقص رو سانسور کردید

این رفتارتون
واقعا حال آدم رو به هم میزنه

حالا کسی از شما نخواست ۳۶۵ روز بذارید
ولی اینکه فیلم ساده و تینیجری مثل هری پاتر رو سانسور میکنید واقعا نفرت انگیزه

چیزهایی رو سانسور کردید که آنقدر ساده و بدیهی هستند که حتی نمیشه اسمشون رو گذاشت صحنه

تأسف