چیزی به نام original English نیست. خود دروس Effortless English یه سری دروس دارند که اسمشون Original lesson هستند.
که همینیه شما دانلود کردید. ( که من با نام New Method of learning توضیحش رو نوشتم.)
چیزی به نام original English نیست. خود دروس Effortless English یه سری دروس دارند که اسمشون Original lesson هستند.
که همینیه شما دانلود کردید. ( که من با نام New Method of learning توضیحش رو نوشتم.)
آهان پس همین دوره Original در واقع جز خود درسهای Effortless English ـه متوجه شدم.
بنابراین بعد نیو متود باید از Flow English شروع کنم درسته؟ تفاوت FLow و Original چیه؟
یه سوال مهم اینه که الان همین اوریجینال 39 تا درس داره و اگه بخوام هر درس رو یه هفته وقت بگذارم 273 روز طول میکشه یعنی تقریبا بیشتر از 9 ماه! خود A.J ک میگفت حداکثر 6 ماه طول میکشه
آره…دقیقا…آقا کامبیز مبی! درست می گن…این چیزایی که شما تصویرش رو فرستادید، مربوط به بخش new method هست…پایین ترین سطح دوره افرتلس
طبق همون فهرستی که براتون قبلا نوشتم.
سلامی دوباره. اینارو من تو مقاله توضیح دادما. نخوندید احیانا ؟
تفاوت ها نوشته شده. سوالات مشابه سوال شما پاسخ شده.
سلام وقتتون بخیر آقو کامبیز
خیلی ممنونم از مطالب بسیار مفیدی که مینویسید
ببخشید. فقط یه چیزی. سطح هایی که اینجا نوشته شده با سطح هایی که زبانشناس گفته فرق داره.
مثلا اینجا نوشته دوره pronunsiation course برای سطح B1 اما توی زبان شناس این کتاب رو در سطح ساده طبقه بندی کرده.
یا دوره real english نوشتید سطح B2 اما توی زبان شناس در سطح متوسط طبقه بندی کرده
دوره new method هم نوشته شده سطح A2 اما یبار دیدم اقای هوگ توی یکی از درسا گفته بود برای بیگینرز هستش این درسا
بازم خیلی متشکرم از وقت هایی که میذارید
کلا دوره افرتلس، از سطح متوسط شروع میشه…
میشه گفت B1 هم ساده ستو B2 متوسط
به نام خدا
با سلام و خدا قوت
من دوره افرتلسnew method ش رو از سایت شما دانلود کردم…فکر می کردم نسبت به سایر سایتا کامل باشه…ولی الان که اتفاقی برا گرفتن پاسخ یکی از پرسشام به zapp هدایت شدم می بینم که ظاهرا زپ یه چیزایی بیشتر داره…مثلا درس a kiss
تو فایلایی که من از زبانشناس دانلود کردم شامل فایل های صوتی : درس اصلی، دو تا مینی استوری و یه فایل وکب هستن
ولی تو زپ، دو فایل دیگه هم داره ظاهرا…درس مکمل و پرسش و پاسخ
خب، برا من که این دو تا رو ندارم، به مشکل برنمی خورم تو یادگیری با این روش؟
آیا برا سایر درس هه هم این نقص وجود داره؟؟ چرا خب؟
متشکرم از وقتی که می ذارید. در پناه خدا
اونا رو ما شخصاً درست کردیم و ای جی نقشی درشون نداره
اونارو نخونید مشکلی پیش نمیاد
آهان…ممنونم که پاسخ دادید.
سلام…می تونم از تجربه شروع از همین سطح تون بدونم…و الان…برام مهمه که در مورد پروسه ای که طی کرید بدونم…اگه لطف کنیدو بفرمایید، ممنون میشم
به نظر من خوندن این درسهای مکمل واجبه
اولا که محتوای خوبی داره، دوما کسی که این درسها رو میخونه تو سطح آنچنان بالایی نیست و وقتی ببینه یکی از اعضای تالار به این درجه از تسلط رسیده که این درسا رو میسازه یه نیروی محرک و انگیزهی قوی براش میشه. پس آقای @Zh_H حتما پیشنهاد میکنم این درسها رو بخونید. این درسها رو آقا کامبیز ساختن که روزی این مرحله رو که شما توش هستید تجربه و طی کردن.
No pain, no gain
بله…ممنونم…
آخه مساله من اینه که اون فایلا رو کامل دانلود کردم و با خود اپ کار نکردم چون سیستمم مشکل داره…فکر کردم که شاید اینا هم مثل فایلای تمرین دوره تلفظ شده باشن…البته، من الان لول اول نیومتد رو خوندم و امروز اتفاقی با این مساله رو برو شدم و چون تلاشم رو گذاشته بودم رو کار با این دوره، جا خوردم که چرا ناقصه پس
این دوره کم کم اضافه میشه. من خودم چند تا درس رو قصد دارم اضافه کنم چون واقعا حیفه دورهی دروس پایه تو اپ حجمش اینقد کم باشه. متاسفانه دست تنها نمیشه سرعتی کار کرد بعلاوه کار و مسولیتهای دیگه هم هستند. امیدوارم به زودی بشه کل دروس new method به اپ اضافه شه. به نظر من این دوره خیلی دورهی عالیه و ارزش اینو داره روش کار بشه
سلام وقتتون بخیر.
من برنامه های زوم.زیبوک.زبانشناس رو نصب کردم ولی واقعا نمیدونم چه مدلی کار کنم
من سطحم متوسطه ولی بحث مکالمه اینا در حد ساده هست بنظرم.
آقا کامبیز قبلا ازتون مشاوره گرفتم خوب بود ولی باز من رشته کار از دستم رفته.میشه کمک کنین دوباره
متاسفانه من شمارو یادم نمیاد.
اگه سطحتون متوسطه از دوره انگلیسی قدرت شروع کنید.
کتابهای سطح بندی شده زیبوک رو کنارش بخونید، روزی یه کتاب یا دو سه روز یه کتاب
زوم هم تفریحی مناسب سطحتون ی سری سخنرانی و استند آپ تماشا کنید
بله طبیعیه.من تازه اومدم .بقیه دوستان خیلی وقته اومدن و یجورایی ب راه افتادند
سلام
برای آزمون تافل در شرایطی که حدودا 2 ماه وقت فشرده هست و در سطح بین b2 تا c1 قرار دارم، چه دوره هایی مناسب هستند؟ آیا انجام سریع تر یک دوره یا انجام همزمان دو دوره فایده ای دارد؟
وی آی پی رو مطالعه کنید.
البته تو این دوماه تمرکزتون رو روی تست زدن و منابع مخصوص تافل بزارید چون زمان زیادی ندارید
یکی از دوستان من سطحش متوسط بود…برا تافل, گفتن دو ماه, ۲۴ ساعت وقتشون رو گذاشتن رو TPO ها…و موفق هم شدن
ترتیب درسهای دوره real رو چطوری می تونم پیدا کنم؟