آنالیز کامل و دانلود دوره‌های انگلیسی Effortless English + راهنمای استفاده

مثل همیشه عالی و کاربردی ممنون از زحماتتون :rose::rose::rose:

7 پسندیده

در اپلیکیشن زبانشناس موجوده

6 پسندیده

با سلام و وقت به خیر
چند تا سوال داشتم,.ممنون میشم پاسخ بدید

سوال اول:
من دوره ی new method و power رو با هم می خونم.
در مورد نیومتد, سطح دوم هستم…حضانت
و در مورد پاور, درس ششم
*در خصوص انگلیسی قدرت, هیچ مشکلی ندارم. روز اول هر درس, تقریبا همه چی رو خوب متوجه میشم و به پرسشها هم به راحتی پاسخ می دم…سرعتشون هم برام نرماله
*ولی در مورد نیومتد
در مورد سطح اولش, همه چیز خیلی خوب پیش رفت. هم درس اصلی, هم pov, مینی استوری و واژگان…تقریبا راحت و روون پیش رفتم
ولی با واردشدن به سطح ۲, درس اصلی, برام سخت شده, با اینکه پس از یادگیری عبارات, منظور درس رو متوجه شدم ولی با اینحال, وقتی دارم بهش گوش می دم احساس «بلد بودن» بهم دست نمی ده…البته, در مورد مینی استوری ها, تقریبا هنوز برام راحت هستن و از پس شون برمیام…تقریبا برای همه درسای این سطح, تو مینی استوری ها به تسلط کامل رسیدم ولی برا دروس اصلی نه…و مجبور شدم دیگه به رسیدن به تسلط رو درس اصلی بها ندمو درس بعدی رو شروع کنم…با توجه به اینکه کفته شده بود مینی استوری ها, اهمیت شون خیلی بالاتره, می خواستم ببینم راهی که دارم طی می کنم, تا چه حد درسته؟

سوال دوم:
برا دوره follow english, نوشته بودید تمرکز اصلیش روی گرامر زمان گذشته س…پس چرا هنوز به نرم افزار اضافه نشده؟

سوال سوم: من درس اول و دوم انگلیسی واقعی رو گوش دادم. خیلی خیلی سرعتشون بالاست. با اینکه حتی من از روی متن دنبال کردم صداشون رو, ولی شدیدا درمونده شدم. عملا هیچی متوجه نمی شدم…مگه سطح این دوره, پایین تر از انگلیسی قدرت نیست؟
سوال چهارم:
آیا اهمیت سطوح ۳و۴ دوره نیومتد, دوره فالو و انگلیسی واقعی کمتر از دوره هایی مثل vip هست…به نظرتون همین که دو سطح اول نیومتد خونده شه, انگلیسی واقعی شروع شه و بعد از اون vip

بازم ممنونم از اینکه وقت گذاشتید.

7 پسندیده

سلام با تشکر از آنالیز کاملی که انجام دادین واقعا به من کمک کرد
فقط سوالی که داشتم چرا Pronunciation effortless رو لینک دانلودش و نیست؟!
خیلی مهمه واسم که Pronunciation رو تمرین کنم. ممنون

5 پسندیده

همه این مجموعه ها در اپلیکیشن موجود هستند. این دوره رو ما پارسال خریداری کردیم برای کاربرای حرفه ایمون.

5 پسندیده

سلام
برای این مجموعه هم هر درس یک هفته زمان برای کار نیاز داره

5 پسندیده

متن مینی استوری های new method و بقیه رو میشه از کجا پیدا کرد

5 پسندیده

سلام توی نرم افزار زبانشناس هست
از لینک های پست اول همین تاپیک هم میتونین استفاده کنید…

6 پسندیده

پستی که فرمودید رو پیدا نکردم میشه راهنماییی بفرمایید

5 پسندیده

روی این لینک بزنید

7 پسندیده

@rezawayne88
ابتدای توضیح هر دوره ای لینک دانلود اون دوره رو گذاشتن

6 پسندیده

فایل هایی که من از این مجموعه دارم ازسایت های دیگر گرفته ام آیا با این فایل های که اینجا برای دانلود گذاشته متفاوت هست؟ یعنی علاوه بر متن audio متن mini story هم داره؟

5 پسندیده

بله فایل ministory هم داره
اما تا اونجایی که من یادم میاد، همه ی مینی استوری ها باهم تو یه فایل پی دی اف هستن

5 پسندیده

چرا ای جی میگه گرامر نخونید؟

5 پسندیده

برای اینکه یادگیری انگلیسی براتون سخت و حوصله سر بر نشه

گرامر باید به صورت ناخودآگاه یاد گرفته بشه که در آینده بدون فکر کردن به گرامر بتونید انگلیسی صحبت کنید.

8 پسندیده

ولی بنده تصورم اینه که گرامر بجاش و به اندازش مفیده

5 پسندیده

با سلام
آقای @YoKambiz بنده طبق توضیحات شما حداقل هفته هایی که برای هر دوره از ۵ دوره effortless english باید سپری کنیم رو با هم جمع کردم و معادل با ۱۳۴ هفته شد که بسیار بسیار زمان زیادی است ! یعنی زمانی حدود ۳ سال ! من فکر می کنم زمان ها خیلی درست تخمین زده نشده اند به چند دلیل :
۱ - فکر کنم خود اقای ای جی هوگ در جایی گفته بودند که حدود ۶ ماه زمان برای این دوره کافیه
۲ - دوره ایی که نزدیک به ۳ سال طول بکشه معمولا هیچ فردی نمی تونه به پایان برسونه و خسته میشه و ول می کنه بعد چند ماه
۳ - بنده بسیار دوستانی رو از نزدیک دیدم که زبانشون ضعیف بوده ولی طی ۶ و حداکثر ۹ ماه تافل با نمره ایی بالا گرفتن و به دانشگاه های انگلیسی زبان رفتند یعنی در مکالمه و خواندن کتاب های دانشگاهی انگلیسی و زندگی در انجا کاملا مسلط شدند و برای این رسیدن به این سطح کمتر از یکسال زمان گذاشتند

لطفا اگر بنده اشتباه فکر می کنم بفرمایید چون من تقریبا این دوره رو شروع نکردم و با خوندن توضیحات و زمان طولانی که فرمودید دلسرد از شروع کردن این دوره شدم.
با تشکر.

7 پسندیده

سلام از لحاظ ریاضی حرف شما صحیحه. اما از لحاظ شیوه خوندن نه

بله ایشون برای دوره انگلیسی قدرت این رو گفتن نه کل پکیج.

شما نیازی نیست تمامی دوره ها رو مطالعه کنید. شما یک یا دو دوره رو باید به اتمام برسونید.

چه کسی بوده؟

شش ماه تا یک سال برای تسلط؟ غیر ممکنه…

بله میشه نمره تافل و آیلتس گرفت اما چه نمره ای؟

بله میشه سطح زبان رو در یک سال خیلی بالا برد اما چند ساعت در روز مطالعه داشتند؟

ببینید شما این مقاله رو به کل بد خوندید. همونطور که عرض کردم هر دوره یک درس داره و پیشنهاد شده برای هر درس یک هفته زمان اختصاص داده بشه.

دلیلش؟

اینکه طرف به تسلط اون درس برسه و کاملا اون رو یاد بگیره.

کسی نگفت که باید تمامی دوره ها مطالعه بشه. خود منم همشو نخوندم طی این سه سال…

من قدرت رو خوندم که شد هفت ماه. نیومتود رو دو سطحش رو خوندم. بخشی از وی آی پی و بخشی از انگلیسی واقعی را یاد بگیر.

ضمناً اتمام یک دوره مهم نیست بلکه تسلط بر اون مهمه. ممکنه یه نفر انگلیسی قدرت رو تا نصف بخونه ببینه دیگه چالشی نیست بره دوره ی سخت تر. نیازی نیست حتما تمومش کنه. ما کاربرانی همچون آقا مصطفی داشتیم که انگلیسی قدرت رو از وسطاش رها کردند و به دوره های سخت تر رفتند.

14 پسندیده

با سلام وخسته نباشید من اشتراک دانلود دروس vip effortless خریداری کردم.هنگام دانلود درس 96 بخش pov متوجه شدم فایل صوتی ان وجود ندارد ممنون میشم پیگیری بفرمایید

6 پسندیده

سلام جناب کامبیز میشه کامل به سوالاتم لطفا جواب بدین
1-اینکه من نزدیک یک تا دوهفته هر درس قدرت را میخونم،بعد یکهفته کامل مسلط به مینی استوری میشم و پاسخ سریع میدهم ولی مشکلم اینه درس اصلی را به این تسلط نرسیده ام و اگر مینی استوری را عالی شده باشم درس اصلی را متویط و خوب شده ام، و نمیتونم بازگو کنم یا حتی سایه کامل بزنم(درس اصلی را) حالا بنظر شما همون تسلط بر مینی استوری کافیه و برم درس بعدی ؟
2- اینکه شما قبل از اینکه انگلیسی قدرت را بخونین سطحتون در چه حدی بود ؟ و یعنی با تمام کردن این دوره نه عالی ولی میتونم راحت و مسلط بشنوم و صحبت کنم؟

6 پسندیده