منم خیلی خشم دارم بعضی وقت ها تحمل میکنم بعضی وقت ها نه وقت هایی که تحمل نمیکنم عصبانی میشم با دمپایی کف گرگی میوفتم دنبال طرفه البته خشم یه چیز بدی هست اگه هر وقت عصبانی شدیم یکم آب بخوریم خشم از بین میره
هیچ کدوم راستش دانشجوام ولی خیلی علاقهام به درس کم شده من فکر کردم مشاوری چیزی هستید گفتم شاید کمکم کنید در هرصورت خیلی ممنون
به خاطر این مجازی شدن کلاس ها چه دانشجو چه دانش آموز همه علاقه و میلیشون به درس کاهش پیدا کرده این کاملا طبیعی هست.
مشاور خوبه ولی اگر واسه انگیزتون میخواید خودتون بهترین مشاور برای خودتون هستید
واسه برنامه ریزی هم تکنیک های زیادی وجود داره اما بنده همیشه گفتم و میگم تنها کسی که میتونه برنامه منحصر به فردی واسه انسان بچینه خودشه چون هیچکس بیشتر از خود انسان به او شناخت نداره
منم اون اوایل که اصلا قابل کنترل نبودم چند باری درگیری رخ داد اصن فاجعه!
الان الحمدالله خوبم
در پی این پیروزی ضد حالی بزنم
سومین شکست بعد پیروزی
ساعت،، 00:07 دقیقه هست و من تازه میخوام بخوابم
بچه ها گفتین که مشکل خوابیدن و بیدار شدن دارید من خودم قبلا ساعت ۵ صبح یا ۶ صبح میخوابیدم بعضی از روز ها ۳ بعضی از مواقع هم ۱ شب و صبحش ساعت ۱۲ یا بعضی مواقع ۷ بیدار میشدم کلا زندگیم بهم خورده بود تا اینکه یک شب تصمیم گرفتم خوابمو تنظیم کنم ساعت ۱۱ بخوابم ساعت ۵ بیدار شم و یک روز در هفته هم استراحت که امروزه البته بعضی مواقع ۱۲ یا ۱ میخوابم ولی ساعت ۵ بیدارم البته چند روزیه اینجوریه
من دوساعت قبل از خواب از تلویزیون و گوشی و لپتاپ دور میشدم به جای آن کتاب میخواندم یا یک کار دیگه بعد سر ساعت قبل خواب یک دمنوش میخوردم و میخوابیدم خب اینجا چند تا شرط داشت برام من ساعت ۵ بیدار میشدم از تختم میپریدم بیرون و میرفتم کارامو میکردم و بعد سراغ گوشی میومدم
و دیگه نمیخوابیدم تا ۲ از ۲ تا ۲ و نیم میخوابیدم و بیدار میشدم دیگه نمیخوابیدم تا ۱۱ یا هر ساعتی
ولی ۲ ساعت قبل خواب گوشی ممنوع چون نور آبی داره فکر کنم
چند روز شاید خواب نرید یا حوصله نداشته باشید ولی استمرار داشته باشید و به زوررررر این کار را کنید
خیلیییی سخته میدونم من خودم بعضی روز ها خواب نمیرفتم ولی سر تایم میرفتم میخوابیدم دراز میکشیدم و سعی میکردم بخوابم و صبح همان ساعتی که باید بلند میشدم
خلاصه چند روز این کارو کردم دیدم داره خوابم میبره شب ها سر موقع و زود بیدار میشم از برنامه alarmy استفاده میکنم که باید از میز مطالعم عکس بگیرم تا آلارم قطع بشه
امیدوارم کمکتون کنه و ببخشید خیلیییی طولانی شد:100:
من برم بخوابم که دیر شد و باید برم کتاب بخونم حداقل کمی از گوشی قبل خواب دور باشم
شده مثل یک مقاله یا خداااا
وایــــی گلم خیــــــلی منـــــــون:tulip:
حتما به حرفت عمل میکنم
منم Alarmy رو دارم اویل بخاطر صدای بلندش از خواب میپردیم منتها این خواب لعنتی مثل ویروس جهش یافته میشه الان قطع میکنم میخوابم
من هـــــــــــر راهی بگید امتحان کردم واسه زود پاشدن دوران مدرسه که اصلا خندتون میگیره شایدم بگید دیوونست ولی حقیقتا خودمو از تخت مینداختم پایین خوابم بپره بیدار شم
البته که واقعا هم جواب میدادااا منتها دیگه خیلی خطر آفرین بود
ترسیدم ضربه مغزی شم…
من الان میخوام ساعت پنج بیدار شم ساعتم به ترتیسب ساعت چهار چهارو پنج دقیقه چهار و ده دقیقه چهار و پانزده دقیقه و… تا پنج زنگ میخوره البته که باز هم خاموش میکنم میخوابم
سلام
صبح بخیر
صبح ساعت ۶ صبح بیدار شدین؟
سلام . فکر کنم هنوز خوابن.
دیشب کارم تا ۳ و نیم طول کشید هفت و نیم با بدبختی بیدار شدم، تا بلند شم شد هشت
بیدارم بیدارم
چه روش خوبی منم تقریبا طرف صبح ۳ لیوان قهوه میخورم الان شده ۱ لیوان
سلام درسا جان
منم وقتی میخواست مدارس شروع شه همین مشکل را داشتم
یه روز مث امروز شما شب دیر خوابیدم صبح زود بیدار شدم ولی ظهر سعی کردم نخوابم شب که شد ساعت ۱۰ و نیم انفد خسته بودم که خوابم برد
بنظرم شما هم امروز همین کارو کن تا شب نخواب شب انقد خسته ای که زود خوابت میبره بعد صبح هم زود بیدار میشی چند روز همین کارو کن عادت میکنی و این عادت بدت اصلاح میشه یعنی سعی کن خواب روزتا حذف کنی:wink:
والا من الان دارم میمیرم از خواب چون کلا ۳ ساعت بود خواب شبم
شما یک درصد فک کن من بتونم بیدار بمونم تا شب
درکت میکنم پس برو بخواب😂ولی کم بخواب که شب زود خوابت ببره😉
امشب نسبتا زود میخوابـــــــم
راستی بازهم تونستم عصبانیتم رو کنترل کنم
سلام به همه ی دوستان، با اجازه ی خانم درسا و همه ی عزیزان، من این کلیپو دیدم و به نظرم اومد که برای اینجا مناسب باشه.
پس با احترام تقدیمش میکنم خدمتتون.
@dorsakl
سلام درسا جان ممنون بابت این تاپیک😍
منم میخوام شرکت کنم:footprints:
بسیار عالی و تلنگرانه:hibiscus: