سلام سلام سلام به همه!
چطوری؟
رو به راهی؟ رو به رشدی؟
سر کیفی عزیز؟
سر کیفی، بدم سر کیفییییی
الکی ادا حال بدارو در نیاررررر
خلاصه که ازین مسخره بازیای من که بگذریم میرسیم به مبحث جذاب: عادت
ما دو نوع عادت داریم: عادت خوب و عادت بد (عادتای بی اهمیتم فاکتور میگیریم)
عادات خوب عاداتی هستن که اگر داریمشون باید سعی کنیم حفظشون کنیم و اگر هم نداریم ایجاد
عادات بد هم که باید ترک بشن و ازشون دوری کنیم
حالا هر کدوم ما یه سری عادات خوب داریم، و میخوایم یه سری عادات خوب دیگه هم به خودمون بیفزاییم که خلاصه انسان خفنی بشیم…
بعضیامونم عادتای بدی رو میخوایم از خودمون بزنیم پاک کنیم که بازم انسان خفنی بشیم
هرچند که اینجا همه خفنن! قراره خفن تر شیم
اینجا ما یه چالش باحال داریم که توش قراره عادتی رو ترک یا ایجاد بکنیم در خودمون!
قطعا این اتفاق زندگی ما رو بهتر از قبل میکنه، قطعا!
داستان از این قراره که روانشناسای گل میگن به صورت میانگین ۲۱ روز طول میکشه تا شما به انجام دادن یا ندادن کاری عادت کنین…
از طرفی عادت دادن مغز کار خیییلی سخت و باحالیه که اگه بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه و خب باید یجوری این کارو انجام بدیم، ذهن عاشق پاداشه!
داستان از این قراره که چالش از فردا شروع میشه (جهت جلوگیری از ایجاد "از شنبه"
من این پایین موارد مربوط به چالش رو لیست میکنم:
1: همونطور که گفتم چالش از فردا یا نهایتا پس فردا (یکشنبه) شروع میشه که هیشکی جا نمونه.
2: هر کس فقط یک عادت رو انتخاب کنه که سخت نباشه و بتونه قطعی انجامش بده!
3: هر کسی که میخواد شرکت کنه بیاد و زیر این پست بگه که میخواد چه عادتی رو ترک یا ایجاد کنه (اگر تمایل نداشت که بهمون بگه میتونه خیلی راحت بگه که نمیخواد اینو اعلام کنه)
4: هر روز بیایم اعلام کنیم که چه کاری در جهت اون عادت انجام دادیم (هر کسی به هر روشی که بهتر میدونه، مثال: کسی که میخواد عادت زبان خوندن رو جا بندازه بیاد بگه که چقد تو روز زبان خونده یا حآلا بسته به عادتتون هر جور صلاح میدونید توضیحی رو ارائه بدید)
5: هر کس جایزه هایی رو برای خودش انتخاب کنه که در پایان روز موفق در جهت چالش، هفتهی موفق، و در نهایت بعد از ۲۱ روز موفق به خودش بده! بالاتر علت این کارو گفتم!
6: به هم انگیزه بدیم و اجازه ندیم انرژی کسی بیوفته.
7: هر روز که اومدیم گزارش کار بدیم بالای پیاممون بنویسم “روز nام”
و خلاصه ببینیم تهش کی سربلند بیرون میاد از این سه هفته…
بریم انجامش بدیم؟
Just Do It! ✓
شرکت کنندگان این دوره از مسابقات:
@Dorsa_Kl
@abalfazl
@marziekarimi
@Reyhaneh_Nazary
@vahid240
@nasehifa
@donya82
@mohabbat22
@Agha_Mohammad
@69921
@FARHADD
@sajjadbabolghani
@noushin8
@MehrabT
@zg2000
پ.ن: وسط راه نمیخوام و نمیتونم و پشیمون شدم نداریم قشنگا چون اینجوری تا آخر عمر هم نمیشه عادتی رو ترک یا ایجاد کرد