سلام سلام سلام به همه! ![]()
چطوری؟ ![]()
رو به راهی؟ رو به رشدی؟
سر کیفی عزیز؟
سر کیفی، بدم سر کیفییییی
الکی ادا حال بدارو در نیاررررر
خلاصه که ازین مسخره بازیای من که بگذریم میرسیم به مبحث جذاب: عادت ![]()
ما دو نوع عادت داریم: عادت خوب و عادت بد (عادتای بی اهمیتم فاکتور میگیریم) ![]()
عادات خوب عاداتی هستن که اگر داریمشون باید سعی کنیم حفظشون کنیم و اگر هم نداریم ایجاد ![]()
عادات بد هم که باید ترک بشن و ازشون دوری کنیم ![]()
حالا هر کدوم ما یه سری عادات خوب داریم، و میخوایم یه سری عادات خوب دیگه هم به خودمون بیفزاییم که خلاصه انسان خفنی بشیم… ![]()
بعضیامونم عادتای بدی رو میخوایم از خودمون بزنیم پاک کنیم که بازم انسان خفنی بشیم ![]()
هرچند که اینجا همه خفنن! قراره خفن تر شیم ![]()
اینجا ما یه چالش باحال داریم که توش قراره عادتی رو ترک یا ایجاد بکنیم در خودمون! ![]()
قطعا این اتفاق زندگی ما رو بهتر از قبل میکنه، قطعا! ![]()
داستان از این قراره که روانشناسای گل میگن به صورت میانگین ۲۱ روز طول میکشه تا شما به انجام دادن یا ندادن کاری عادت کنین… ![]()
از طرفی عادت دادن مغز کار خیییلی سخت و باحالیه که اگه بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه و خب باید یجوری این کارو انجام بدیم، ذهن عاشق پاداشه! ![]()
داستان از این قراره که چالش از فردا شروع میشه (جهت جلوگیری از ایجاد "از شنبه"![]()
من این پایین موارد مربوط به چالش رو لیست میکنم: ![]()
1: همونطور که گفتم چالش از فردا یا نهایتا پس فردا (یکشنبه) شروع میشه که هیشکی جا نمونه.
2: هر کس فقط یک عادت رو انتخاب کنه که سخت نباشه و بتونه قطعی انجامش بده!
3: هر کسی که میخواد شرکت کنه بیاد و زیر این پست بگه که میخواد چه عادتی رو ترک یا ایجاد کنه (اگر تمایل نداشت که بهمون بگه میتونه خیلی راحت بگه که نمیخواد اینو اعلام کنه)
4: هر روز بیایم اعلام کنیم که چه کاری در جهت اون عادت انجام دادیم (هر کسی به هر روشی که بهتر میدونه، مثال: کسی که میخواد عادت زبان خوندن رو جا بندازه بیاد بگه که چقد تو روز زبان خونده یا حآلا بسته به عادتتون هر جور صلاح میدونید توضیحی رو ارائه بدید)
5: هر کس جایزه هایی رو برای خودش انتخاب کنه که در پایان روز موفق در جهت چالش، هفتهی موفق، و در نهایت بعد از ۲۱ روز موفق به خودش بده! بالاتر علت این کارو گفتم!
6: به هم انگیزه بدیم و اجازه ندیم انرژی کسی بیوفته.
7: هر روز که اومدیم گزارش کار بدیم بالای پیاممون بنویسم “روز nام”
و خلاصه ببینیم تهش کی سربلند بیرون میاد از این سه هفته… ![]()
![]()
بریم انجامش بدیم؟![]()
Just Do It! ✓
شرکت کنندگان این دوره از مسابقات:
@Dorsa_Kl
@abalfazl
@lightgirl
@Reyhaneh_Nazary
@vahid240
@nasehifa
@donya82
@mohabbat2
@miraj
@69921
@FARHADD
@sajjadbabolghani
@nuclear-tic
@benevolent-pedigree
@zg2000
پ.ن: وسط راه نمیخوام و نمیتونم و پشیمون شدم نداریم قشنگا ![]()
چون اینجوری تا آخر عمر هم نمیشه عادتی رو ترک یا ایجاد کرد ![]()