سلام من اسمم سمیرا هست این عکس ها سوژه دایی بنده هستن
سلام سمیرا خانم، به تاپیک خودتون خیلی خوش اومدین. از اینکه به تقاضای من پاسخ مثبت دادین و از اینجا بازدید کردین سپاسگزارم.
عکساتون بسیار عالی هستن.
وجود رنگهای سردی مثل آبی آسمان و سفیدی برف کاملا حس سرمای زمستون توی ارتفاعاتو به آدم القا میکنه. مخصوصا در عکس سوم این حس به مخاطب دست میده که یه شب تا صبح از سرما لرزیده و حالا از گرمای اولین تابش خورشید بر بدن سرمازده خودش لذت میبره.
بسیار عالی، بسیار عالی. به شما و دایی محترمتون صمیمانه تبریک عرض میکنم و خوشحال خواهم شد اگه این اشتراک گذاری عکساتون تداوم داشته باشه.
بسیار عالی یاسی خانم ممنونم از اشتراک گذاری این تصویر زیباتون.
نتیجه ی اخلاقی این تصویر:
گربه هام خوش شانس و بد شانس دارن و اقبال یه گربه باید خیلی بلند باشه که عمه ی شما سرپرستش شده باشه.
سلام عباس جان. ماشالله شمام همه فن حریفی هااااا
میدونم اگه همه مون یه جا جمع بودیم شما همه مونو دعوت میکردی به خوردن این پیتزای خوش آب و رنگ و قطعا خوش مزه.
ولی حالا که دستمون بش نمیرسه رحم کن و این کارارو با شکم شل ما نکن عزیز. گناه داریم بخدا.
درود بر زریبانوی گرامی سرپرست مهربون آقا یا خانم بَل بَل. فکر میکنم یه بار نوشته بودین مرغ مینام دارین. مواظب باشین یه وقت گربه هه هوس کباب مینا نکنه.
البته وقتی سهم ما از پیتزای عباس آقا فقط عکسش باشه بهترین واکنش هم میتونه همین باشه آفرین نوشین خانم
بارگذاری Photo0218.jpg…
بارگذاری 20130302095.jpg…
در حال پردازش: IMG_20180224_163717.jpg…
در حال پردازش: _20170827_005836.JPG…
در حال پردازش: 20211012_120107.jpg…
اینا فکر کنم درست نیومد دوباره گذاشتم
بازم درست بارگذاری نشدن. لطفا هربار یک یا دوتاشو ارسال کنین چون وقتی همه رو با هم انتخاب میکنین اینترنت جواب نمیده و بارگذاری کامل نمیشه.
بادرود عرض پوزش بابت ندونستن اسم مبارکتون سمیرا بانو ،عرض خوشامد به شما دوست عزیز ،سپاس بابت اشتراک زیباییها ،وابراز خرسندی از اینکه دایی عزیزتون هم برای من همنورد حساب میشن،سلام منو به این بزرگوار برسونید
خواهش می کنم وحید جان شما که باشید بجای پیتزا یه غذای سنتی درست می کنم که مضر نباشه ،من هردفعه که پیتزا بخوان فقط یه کوچولو از نون و پنیر می خورم ،پنیرش برا بدنسازی خوبه بقیش کامل مضره
شما لطف داری مهندس،قطعا دستپخت شما باعث قطع انگشتان دردهان خورنده غذا میشه
بله بله. دقیقا همینطوری شده. اسمش بَلبَل خانومه. از این بچه گربه های آسیب دیده بود که نیاز به حمایت داشت تو یه پیچ درخواست حامی داده بودن منم قبول کردم البته چند روز که به جمع خانوادمون اضافه شده . خیلی شیرین و دوست داشتنیه. حیوونا دنیای آدمو رنگی میکنن.
اینم رابطه بَلبَل و مینا
خدا قوت عباس آقا. تندرست باشین
سپاس بانو جان باعاطفه،بلبل و مینا هردو زنده باشن،سهم بزرگی از این دنیا قطعا مال حیواناته ،بشرط اینکه انسانها به مالکیتشون احترام بزارن🎉
وختی یکی از من میپرسه: منابع زبانت چیه؟ چجوری زبان میخونی؟
من: بسمالله الرحمن الرحیم؛ معرفی زبانشناس را شروع میکنم، قربتاً الله…
خب، نتیجه توصیفاتم از زبانشناس رو در طول چند وویس مشاهده میکنید که موفقیت امیز بود :»
و در پایان:
نحوه دانلود زبانشناس رو پرسیدن و پس از توضیح راه های دانلود زبانشناس لوگوی اپ رو هم فرستادیم که مسیرو اشتباه نرن…
از این موارد زیاد پیش اومده و فقط این یکیو نشون دادم که بگم ما خیلی مخلص زبانشناسیم :»
طرف اون اخرا فکر کرد منم تو زبانشناس سهام دارم که همچین ازش تعریف میکنم
سلام درسا خانم. درود بر شما خانم قدر شناس.
قبول باشه انشالله.
درودبردرسابانوی هنرمند ،من بارها بهم همین جمله رو گفتن،مهم اینه دوستان ،آشنایان زبان تعامل با جهان رو یاد بگیرن درضمن شما منشن های منو احتمالا ندیدین که بیشتردرمورد موسیقی و جلب همکاری بیشتر شما برای ملودیهای کلیپ هام بوده ،امیدوارم بیشتر الطفات داشته باشید سپاس
دیگهههه دیگه
وقتی کسی حواسش نبود:shushing_face:
بله کلی خوشبحالشه که صاحبش آنقدر ماهه:heart_eyes:
Lovely
Isn’t it Choghakhor lagoon by chance?
عزیزمممم دم شما گرم که اپ خودتونو معرفی میکنین ما هم هوای مخاطبای گلمونو داریم اشتراک جدید خواستین بخرین اطلاع بدین براتون تخفیف فعال کنیم