Photographers

بادرود ویانا بانو باکسب اجازه از آقا وحید عزیز ،قوانین درابتدای تاپیک هست،نه لزومی برای عکس هرروزه نیست،هروقت پیش اومد ،درود بر شما :butterfly::rose:
@bagheri596

4 پسندیده

سلام ویانا خانم، به تاپیک خودتون خوش اومدین، بدون شک دیدن زیباییها از دریچه ی دوربین شما موجب مسرت و هم افزایی کل عزیزان حاضر در تاپیک خواهد بود.
ممنون خواهیم شد اگر افتخار بدین و عکسهای زیباتونو در مورد موضوع های مختلف اینجا به اشتراک بذارین. :bouquet:

اختیار دارین عباس جان شما سرور ما هستین. :pray::rose::herb:

3 پسندیده

یه عکس تلفیقی از داخل و خارج ماشین.

4 پسندیده

وای محشره عباس آقا مرسی

4 پسندیده

به به، آقا مصطفی خوش اومدین.
دلمون براتون تنگ شده بود. :rose::bouquet::herb:

5 پسندیده

سلام آقا وحید گل
مرسی از اینکه بیادم بودید الان خوبم
ببخشید بخاطر بیماری چند ماهی دور از شما بودم

5 پسندیده

آقا مصطفی چی بگم بهت دلم نمیاد وقت اومدنتون ناراحت بشین ،خوش اومدی داداش ،قدمت سر چشمم ،انشاالله همیشه سلامت باشی ،گلایه بمونه برا بعد پسر خوب صفاهان :heart_eyes::rose::butterfly:

4 پسندیده

تصویر رفیقمون ،کوهنوردی ،غروب ،این دوستمون عادت داره بمونه که شب بشه با هدلایت برمی گرده :izakaya_lantern:

6 پسندیده

عالی و بی نظیر :anger::rose:جالبه :ok_hand:

3 پسندیده

غروب زیبا:palm_tree:

8 پسندیده

زنده باشید نگاربانو،تصویری عالی و متفاوت ،بفرمایید آیا عکس رو ویرایش کردین و اگر نه ،چه ساعت گرفتین عکس رو،بسیار عالی و رویایی هست :+1::+1::100::clap::tada::ok_hand: و اینکه به این چالش خوش اومدین :clap::clap:

5 پسندیده

سلام وقت شما بخیر خیلی ممنونم:pray::cherry_blossom:
نه عکس بدون هیچ ویرایشی دم غروب دیروز بوده ما خوزستانیم و اینجایی که ما زندگی‌ کنیم غروباش این شکلیه :heart_eyes::dizzy:

6 پسندیده

صبحتان خرم،حدس زدم،بسیار عالیه ،خوش بحال شما بااین منظره ها ،بهترین استفاده رو از این طیف رنگ ببرین درعکاسی ،از زوایای متفاوت و با اجسام و جانداران :+1::+1::+1:پیروز باشید نگار بانوی گرامی :rose:

5 پسندیده

تشکر همچنین شما دوست عزیز:cherry_blossom::hibiscus:

4 پسندیده

9 پسندیده

من تو موضوعات مربوط به زبان که مشارکت ندارم
ولی عاشق عکاسیم چند تا از از زرشک و زعفرون براتون بزارم

12 پسندیده

سلاااام :wave:t2::smiling_face_with_three_hearts:

11 پسندیده

عکس آخرتون خیلی خوشگله :heart_eyes::heart::star_struck:

7 پسندیده

9 پسندیده