سلام آقا یوسف عزیز، به خاطر پیام دلگرم کننده، اظهار لطف و همراهیتون از شما سپاسگزارم امیدوارم به زودی حال دل همه ی ما خوب بشه و این تاپیک که متعلق به خودتونه به همت همه ی عزیزان مجددا مثل گذشته به پویایی لازم برسه.![]()
![]()
![]()
دوستان خوبم بازدید از تاپیک زیر رو برای افزایش انگیزه به همه ی عزیزان توصیه میکنم.
شادی دوستان آرزوی قلبی ماست. ![]()
عکسی از طبیعت بهاری اُستان یزد، دیروز به همراه دوستانم به پیادهروی در طبیعت در این مکان رفته بودیم.
آخرین باری که در طبیعت پیادهروی کردی، کِی بود؟ و چه تجربهای بهدست آوردی؟
سلام به همه ی دوستان عزیز و سپاس از سهراب گرامی به خاطر ارسال این عکس زیبا.
بایدخدمتتون عرض کنم مدت زیادیه که قدم در طبیعت نذاشتم و ممنون بابت یادآوریتون.
درسته، حق با شماست و لازمه که حتما براش برنامه ریزی کنم. ![]()
![]()
باز هم سپاس ![]()
![]()
![]()
درود بر شما! خواهش میکنم! ![]()
![]()
درود بر شما آقا محمد حسین عزیز به خاطر ارسال این عکس های زیبا. ![]()
![]()
فقط یه سوال:
در عکس اولی، چرا اون تابلو اونجا نصب شده؟ منظورم اینه که آیا اونجا کنار جادس یا اینکه در محیطهای جنگلی هم اینجور تابلو ها نصب میشه؟
خیلی خوشحال شدم بابت اینکه عکس ها مورد پسند قرار گرفت ، عکس دوم که داخلش تابلو هست ، مربوط به یک جاده قدیمی هست که زمانی مورد استفاده قرار میگرفته ولی بدلیل مهاجرت اهالی اون روستا ، علنا جاده چندین سال بدون استفاده مونده و اون روستا و جاده بصورت طبیعی تبدیل به جنگل شدن، برای خودم خیلی مفهوم زیبایی داره این عکس
خیلی زیبا بود ![]()
وقتی طبیعت فرصت میکنه نفس بکشه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این عکس زیبا بیانگر واقعیتی تلخه.
در واقع روستاها از لحاظ دامپروری و کشاورزی مولد مایحتاج کل کشور هستند و اگه به همین صورت مورد بی مهری و بی توجهی قرار بگیرند اوضاع ما هر روز اسف بار تر از روز گذشته خواهد شد. ممنون از توجه وافر شما به این موضوع.![]()
![]()
سلام خانم احمدی و سپاس به خاطر تمثیل زیباتون آره متاسفانه ما آدمها با خودخواهی هامون گاهی ضربه های بزرگ و جبران ناپذیری به طبیعت می زنیم که دودش به چشم همه ی موجودات کره ی زمین میره.
![]()
![]()
سلام دوستان خوبم وقتتون بخیر.
امیدوارم که در هر کجای کشور عزیزمان هستید سالم و سرحال باشید.
چند تصویر از نیلوفرهای آبی تقدیم به نگاه گرم و مهربونتون. ![]()
![]()
شادی دوستان آرزوی قلبی ماست ۰![]()
درود بر همه ی دوستان و سپاس از شما آمنه خانم به خاطر ارسال این عکس زیبا که تداعی گر خاطراتی شیرین برای من شد.
جزایر قشم و درگهان از لحاظ زیبایی، تجاری و تفریحی، چیزی از کیش کم ندارن.
اگه ساکن اون جزیره ی زیبا هستین، بسیار ممنون خواهم شد که در صورت امکان تصاویر بیشتری برامون ارسال کنین.
هرچند می دونم که قشم بزرگترین جزیره ی خلیج فارسه و در اون شرایط گرما و شرجی این کار زحمت زیادی برای شما خواهد داشت.![]()
![]()
درود برشما
ممنون از لطف و انرژی خوبتون ![]()
خیلی خوشحالم که براتون خاطرهانگیز بوده.اگه فرصت بشه حتما عکسهای بیشتری میگیرم.
سلام به همه ی دوستان عزیز وقتتون بخیر.
سپاس از شما فاطمه خانم به خاطر ارسال این عکس ها و کلیپهای زیباتون واقعا بچه گربه ی ناز و شیطونی دارین. مواظب مرغ و جوجه ها تون باشین. ![]()
![]()
شادی دوستان آرزوی قلبی ماست ![]()
![]()
سلام آقا وحید ممنون از لطفتون![]()
![]()
یادمه ی زمانی این تاپیک خیلی فعال بود امید ک ب روال سابق برگرده
آخه زورشم نمیرسه بشون حتی اگر باز باشن![]()
![]()
بازیگوشی و غریزشه
ولی چشم حتما![]()
درود بر همه ی عزیزان، وقتتون بخیر.
با احترام از دوستان عزيز مشهدی دعوت به عمل میارم از این پرده سرا واقع در بین ادیب شمالی ۵ و ۷ بازدید به عمل بیارند و از ۱۰ درصد تخفیف ویژه ی اعضای محترم زبانشناس بهره مند شوند.
@afsnejm @maryam.bano و سایر دوستان.