Photographers

سلام آقا یوسف عزیز، به خاطر پیام دلگرم کننده، اظهار لطف و همراهیتون از شما سپاسگزارم امیدوارم به زودی حال دل همه ی ما خوب بشه و این تاپیک که متعلق به خودتونه به همت همه ی عزیزان مجددا مثل گذشته به پویایی لازم برسه.:rose::heart_with_ribbon::slightly_smiling_face:

1 پسندیده

دوستان خوبم بازدید از تاپیک زیر رو برای افزایش انگیزه به همه ی عزیزان توصیه میکنم.

شادی دوستان آرزوی قلبی ماست. :bouquet:

2 پسندیده

عکسی از طبیعت بهاری اُستان یزد، دیروز به همراه دوستانم به پیاده‌روی در طبیعت در این مکان رفته بودیم.
آخرین باری که در طبیعت پیاده‌روی کردی، کِی بود؟ و چه تجربه‌ای به‌دست آوردی؟
:blush::folded_hands:

6 پسندیده

سلام به همه ی دوستان عزیز و سپاس از سهراب گرامی به خاطر ارسال این عکس زیبا.

بایدخدمتتون عرض کنم مدت زیادیه که قدم در طبیعت نذاشتم و ممنون بابت یادآوریتون.

درسته، حق با شماست و لازمه که حتما براش برنامه ریزی کنم. :folded_hands::bouquet:

2 پسندیده

باز هم سپاس :rose::bouquet::folded_hands:

2 پسندیده

درود بر شما! خواهش می‌کنم! :folded_hands::tulip:

1 پسندیده

6 پسندیده

درود بر شما آقا محمد حسین عزیز به خاطر ارسال این عکس های زیبا. :folded_hands::rose:

فقط یه سوال:

در عکس اولی، چرا اون تابلو اونجا نصب شده؟ منظورم اینه که آیا اونجا کنار جادس یا اینکه در محیطهای جنگلی هم اینجور تابلو ها نصب میشه؟

2 پسندیده

خیلی خوشحال شدم بابت اینکه عکس ها مورد پسند قرار گرفت ، عکس دوم که داخلش تابلو هست ، مربوط به یک جاده قدیمی هست که زمانی مورد استفاده قرار میگرفته ولی بدلیل مهاجرت اهالی اون روستا ، علنا جاده چندین سال بدون استفاده مونده و اون روستا و جاده بصورت طبیعی تبدیل به جنگل شدن‌، برای خودم خیلی مفهوم زیبایی داره این عکس

3 پسندیده

خیلی زیبا بود :folded_hands:

وقتی طبیعت فرصت میکنه نفس بکشه

:hyacinth::four_leaf_clover::hibiscus::four_leaf_clover::tulip::four_leaf_clover::sunflower::four_leaf_clover::rose::four_leaf_clover:

4 پسندیده

این عکس زیبا بیانگر واقعیتی تلخه.

در واقع روستاها از لحاظ دامپروری و کشاورزی مولد مایحتاج کل کشور هستند و اگه به همین صورت مورد بی مهری و بی توجهی قرار بگیرند اوضاع ما هر روز اسف بار تر از روز گذشته خواهد شد. ممنون از توجه وافر شما به این موضوع.:folded_hands::rose:

3 پسندیده

سلام خانم احمدی و سپاس به‌ خاطر تمثیل زیباتون آره متاسفانه ما آدمها با خودخواهی هامون گاهی ضربه های بزرگ و جبران ناپذیری به طبیعت می زنیم که دودش به چشم همه ی موجودات کره ی زمین میره.

:folded_hands::rose:

5 پسندیده

سلام دوستان خوبم وقتتون بخیر.

امیدوارم که در هر کجای کشور عزیزمان هستید سالم و سرحال باشید.

چند تصویر از نیلوفرهای آبی تقدیم به نگاه گرم و مهربونتون. :bouquet::rose:

شادی دوستان آرزوی قلبی ماست ۰:rose:

12 پسندیده

سلام :shamrock:

درگهان

13 پسندیده

درود بر همه ی دوستان و سپاس از شما آمنه خانم به خاطر ارسال این عکس زیبا که تداعی گر خاطراتی شیرین برای من شد.

جزایر قشم و درگهان از لحاظ زیبایی، تجاری و تفریحی، چیزی از کیش کم ندارن.

اگه ساکن اون جزیره ی زیبا هستین، بسیار ممنون خواهم شد که در صورت امکان تصاویر بیشتری برامون ارسال کنین.

هرچند می دونم که قشم بزرگترین جزیره ی خلیج فارسه و در اون شرایط گرما و شرجی این کار زحمت زیادی برای شما خواهد داشت.:bouquet::folded_hands:

8 پسندیده

درود برشما

ممنون از لطف و انرژی خوبتون :cherry_blossom:

خیلی خوشحالم که براتون خاطره‌انگیز بوده.اگه فرصت بشه حتما عکس‌های بیشتری می‌‌گیرم.

7 پسندیده

ادامه پست های گربه ای:cat:

تافی

هنوز نمیدونم دختره یا پسر

:woman_facepalming::roll_eyes:

6 پسندیده

سلام به همه ی دوستان عزیز وقتتون بخیر.

سپاس از شما فاطمه خانم به خاطر ارسال این عکس ها و کلیپهای زیباتون واقعا بچه گربه ی ناز و شیطونی دارین. مواظب مرغ و جوجه ها تون باشین. :rose::grinning_face:

شادی دوستان آرزوی قلبی ماست :innocent::bouquet:

1 پسندیده

سلام آقا وحید ممنون از لطفتون:heart_eyes::rose:

یادمه ی زمانی این تاپیک خیلی فعال بود امید ک ب روال سابق برگرده

آخه زورشم نمیرسه بشون حتی اگر باز باشن:woman_facepalming::joy_cat:

بازیگوشی و غریزشه

ولی چشم حتما:rose:

1 پسندیده

درود بر همه ی عزیزان، وقتتون بخیر.

با احترام از دوستان عزيز مشهدی دعوت به عمل میارم از این پرده سرا واقع در بین ادیب شمالی ۵ و ۷ بازدید به عمل بیارند و از ۱۰ درصد تخفیف ویژه ی اعضای محترم زبانشناس بهره مند شوند.

@afsnejm @maryam.bano و سایر دوستان.

4 پسندیده