Photographers

اینم یه مهمون ناخونده :herb:

12 پسندیده

چقدر زیبا ،مخلوقات نشان از زیبایی فکر خالق دارند :+1::tada::tada::pray:

7 پسندیده

بسیار زیبا. تلخ و غم انگیز :pensive:

بسیار زیباست. مادرتون سلامت باشن و عمری طولانی داشته باشن :pray:

@Y_zarei
@zeinabi23
دوستان خوبم عکسهاتون فوق العاده بود :clap:

جیییییییییییییییییغ

:running_woman:t3::running_woman:t3::running_woman:t3::running_woman:t3::running_woman:t3::running_woman:t3::running_woman:t3:

8 پسندیده

:grin: یدونه شونم اومده بود تو حیاط خونه ما، رفتم بش گفتم اوی ملخو چطوری :smiley: ولی تکون نخورد انگار داشت تامی سامی اسکلت بازی میکرد :joy::rofl:

8 پسندیده

ممنونم زریبانوی گرامی، لطفتون مستدام. :rose:

8 پسندیده

زیبا و در عین حال بسیار غم انگیز :hibiscus::worried:
داستانی که هر روز در خیابان های دنیا در حال اتفاقه :pensive:

9 پسندیده

ممنونم از توجهتون

چشم حتما :rosette:

7 پسندیده

چقدر غم‌انگیز بود :worried: ولی متاسفانه افراد زیادی دارن بخاطر کرونا می‌میرن و جمعیت روند کاهشی پیدا کرده، با این اوصاف داره جامعه رو ب کم شدن آدما و از طرفی پولدار شدن سوق داده میشه :neutral_face:
نمیدونم دوره آخرالزمون شده!! :thinking: میگن تو اون دوران یک سوم جمعیت جهان کم میشه یا بعبارتی از هر 5 نفر فقط یک نفر می‌مونه :no_mouth:

:clap::clap::slightly_smiling_face: شعرتونم زیباست ولی باز غم‌انگیزه :neutral_face:

:clap::ok_hand: خدا سایه‌شونو از سرتون کم نکنه :palms_up_together::palms_up_together:

9 پسندیده

سلام، ممنونم محمد حسین عزیز ممنونم از توجهتون.

سپاس خانم ژینوس خداوند انشالله همه ی عزیزان شما رو هم براتون حفظ کنه.

7 پسندیده

از همه ی دوستان بخاطر تلخی مطالب دیروزم عذر میخوام و امیدوارم روز شاد و شیرینی رو در پیش رو داشته باشین. :innocent: :gift_heart:

7 پسندیده

ممنونم آقاوحید

:ok_hand::clap::hugs:
آدم یوقتایی بهش سخت میگذره ولی خب باید گذروند.

7 پسندیده

واااای :neutral_face::grimacing::grimacing::grimacing::open_mouth::open_mouth::open_mouth::open_mouth: خدارو شکر من اونجا نبودم
:joy::joy::joy::joy: خونه رو می ذاشتم رو سرم :roll_eyes::roll_eyes:

9 پسندیده

دوستان با عرض معذرت :joy::sweat_smile:

13 پسندیده

ای وای :yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum::yum:دلمه ،دلم خواست ،مزه ترش برگ مو و طعم زیره ،ای واااااااای :star_struck::star_struck::boom::boom::100::tada:
مرسی هنرمند ،کلید سل غذا بامزه دلمه ،می چسبه ،سپاس :clap::clap::+1:

10 پسندیده

کوهنوردی امروز صبح :boom:

12 پسندیده

نوش جان،دلمه برگ ندوست :sweat_smile:

9 پسندیده

اوخی چه سگ نازی :heart_eyes:،سگ گله است؟

10 پسندیده

نه نوشین بانو ،تو کوه ول بود ،غذادادیم بهش افتاد دنبالمون تا لب جاده ،گریم گرفت اونجا ،والان هم که می‌نویسم فکرم پیششه :pensive::pleading_face:
تو این بدبختی این حیوان هم بیچاره تر شدن :pensive:

10 پسندیده

ریحانه بانو سپاس بابت اشتراک :boom::tada: دیراومدنتون با سوغاتی بی نظیر ،همیشه همراهه ،درود بر شما و احساسات زیبای نهفته در روح بزرگتون :pray::pray::pray::pray::pray::pray:

9 پسندیده

این چیه ؟

• نخودکرمانشاه
  • دال عدس
  • گرده گل
  • تخم شنبلیله
0 رای دهندگان

ببینم کدومتون حواسش جمع هست :face_with_monocle::thinking:
پ.ن: این تصویر از فاصله نزدیک گرفته شده :+1:

11 پسندیده