واقعا اونیکه گفته باجناق فامیل نمیشه خیلی آدم فهمیده ای بوده.
عکس مارمولکمو تو گروه واتساپ واسش فرستادم و نوشتم سلام کرده.
ببینین چی جواب داده.
باسلام و سپاس از عکس زیبا و چالشی شما ، نظریه جدید اساتید روابط فامیلی ،البته با عرض پوزش : باجناق مثل درخت میوه ای هست که کنار wc رشد کرده ،نه میشه تو سایش نشست ،نه میشه از میوه اش خورد
البته ببخشید این نظر اساتید هست و قصد بی ادبی در محضر فاخر باجناق عزیزتون رو ندارم
مخلصم عباس آقای عزیز.
حرف حساب جواب نداره.
به قول شاعر هیچ آدابی و ترتیبی مجوی…
ولی خب باجناق مام باجناقی داره.
من پوزشمو پیش پیش خواستم
نه دیگه این جیییییییییییییییییییغ نداشت
خواهش میکنم عباس جان شما صاحب اختیارین.
سلام آقا وحید، خوبین عه چرا، مخلوق خدا خودش کمکم ازین جهان هستی اخراج میشد بیچاره منظورم عمرشه
به به یه چای درجه یک خوش رنگ.
نوش جونتون، بعد از دیدن این عکس زیبا اولین کاری که میکنم اینه که میرم و یه چایی نه به کیفیت چای شما، بلکه به اندازه ی بضاعت خودم میریزم و مینوشم.
نوش جان بانو ،عجب منظره ای ،سرخوش باشید ودلشاد،اون برگهای گل سرخ ،شناور درچای منو البته هلاک نمود ،نوش جان
خداییییییی من غذای مورد علاقم
چرا آخه
قابل نداره ،پس اولین مهمون دم سفره هست ، یگانه بانو فقط پوزش بابت نبود قارچ و فلفل دلمه سبز بجاش فلفل دلمه قرمز زدم و پاپریکا پادر عجب ذائقه شما مشابهت داره به من ،منم اون دلمه برگ مو رو خیلی دوست دارم ،مصالحش از شما برگ مو از باغ مامانم هرچقدر بخواین
وااااای. وای وای. آخ که چقدر دلم خواست.
نوش جانتون.
البته دستپخت شما باشکوه و خوشمزه هست ،حالا خواستیم ظهرمون امروز طعم ماکارونی بگیره وگرنه شما کدبانوی قابلی هستین و لطف دارین
چ جالب ندیده بودم تو ماکارونی گوجه حلقه شده بریزن… ایده خوبیه نوووش
وای من ک چن روز بود نرسیده بودم درست ناهار بخورم امروز جاتون خالی خورشت بادمجون داشتیم بقول مامانم قد گداهای شب عید گشنم بود خیلی غذا خوردم اصن سیر نمیشدم دیگه خودم دست از غذا خوردن کشیدم وگرنه الان یه تانک شده بودم
ژینوس بانو گوجه نیست اگه خونده بودین گفتم فلفل دلمه قرمز هست برخلاف این ایموجی که سبزه
البته که من هلاک خورشت بادمجان هستم که بندش هم روش باشه موقع طبخ
نوش جان ،گوارای وجود
تانک و بادمجان نسبتی باهم دارن ؟ اینهم یه شمه از شوخ طبعی خودتون بود البته با عرض پوزش
ببخشید نه درست نخوندمش، پیام بازرگانی میومد وسطش، متوجه این ک
نوش جان، اتفاقا خیلی هم خوشمزه شده بود، اینا نگفتم ک یوقت دلتون بخوادا
این از اون سوالاییه ک میخواین اعتراف بگیرین
اینم جواب من از همهء جوانب امیدوارم دردتون نیاد