اگر seeبه معنای قرار گذاشتن باشه میتونم با ingبیارم یا وقتی که به معنای دیدن باشه؟
سلام دوست عزیز seeingبه معنی مشاهده کردن و دیدن هست
بله ممنون در جایی خواندم زمانی که به معنای ملاقات کردن باشه میتونیم ازش با ingاستفاده کنیم ولی وقتی به معنای دیدن باشه نمیشه درسته؟
به نظر من
see معمولا به معنی نگاه هست یعنی دیدن سریع و گذرا
اگر دیدن طول بکشه میشه watch تماشا کردن یا look
البته سرچ کردم این اومد
Seeing’ something/body should be for the action itself. I’m seeing what you did there. I’m seeing the doctor everyday since my infection started. To describe something that is ongoing you use the word “be” + a word with the ending “–ing”.
همونطور که شما گفتید بیشتر مثال ها به معنی ملاقات کردن و جلسه است
یه چیزی نوشته نمیفهمم منظورش چیه
Seeing’ something/body should be for the action itself.
I’m seeing what you did there. I’m seeing the doctor everyday since my infection started.
سلام وقت بخیر.
به هر دو معنی میتونه با ing بیاد. قانون ناشکستنی و definitive براش نذاریم بهتره.
در حالت کلی، see به معنای دیدن، state verb هست و میگیم که قاعدتا ing نمیگیره. ولی افعال stative هم در موارد بسیاری دیده و شنیده میشه که ing میگیرن، بخصوص در محاوره.
غیر از اون، بعضی وقتها ساختارهای گرامری داریم که میطلبه شکل gerund استفاده بشه مثلا. اونجا هم ممکنه see به معنی دیدن، ing بگیره و کاملا هم درست باشه.
در نتیجه، دنبال فرمول اینجوری زیاد نباشیم و در استفاده یاد بگیریم خیلی بهتره. و در جواب سوالتون، احتمال اینکه see به معنی ملاقات با ing بیاد بیشتره از اینکه see به معنای دیدن با ing بیاد
بله من هم در بعضی جاها دیدم see به معنای دیدن با ing بیاد ولی توی تستای کنکوری اشتباه گرامری حساب میکنن:( علتش چیه؟
چندتا توصیه و خواهش دوستانه مطرح میکنم یه کم طولانی میشه با عرض معذرت ولی ممکنه برای شما و دوستان دیگه با سوالات مشابه مفید باشه.
اول اینکه لطفا پاسخی که دادم رو کامل و دقیق بخونید. علتش توی اون پاسخ مشخصه.
دوم اینکه تست کنکوری ایران اگر منظورتونه، اون ملاکِ خیلی چیزا نیست و خیلی وقتا استاندارد هم نیست.
اگه به فرض استاندارد باشه هم میرسیم به نکته ی سوم.
سوم اینکه ما به عنوان کسی که زبان اصلیمون انگلیسی نیست، بهتره سعی کنیم قانون هایی که میگن “معمولا” یا “اکثرا” باید یه ساختار رو فلان جور به کار برد، رعایت کنیم و حتی الامکان اونارو به کار بگیریم. بخصوص توی امتحانات، چون توی امتحانات اون ساختارهای غالب معیار هستن اکثرا، و از اون گذشته، امتحان گیرنده نمیتونه مطمئن باشه کسی که زبان اصلیش انگلیسی نیست این قانون رو بلد نیست، یا قانون رو بلده ولی داره محاوره ای استفاده میکنه. برای همین اغلب ممکنه نمره کم کنه و به حساب اشتباه بودن بذاره.
چهارم اینکه زبان آموزی که سطح مقدماتی باشه هنوز درک و حس کاملی از اینکه کجاها قانونها شامل استثنا میشن و کجا میشه چی رو به کار برد نداره و برای همین خیلیا دنبال راه میانبر و فرمول میگردن و در آخر اکثرا گیج تر هم میشن. باید وقت بدین، در سطح پیشرفته تر خودتون کم کم متوجه میشین که کجا میشه فلان کلمه یا ساختار رو به نوع دیگه ای استفاده کرد. تمرین و تکرار و در معرض زبان بودن میخواد. و باید پایه های خیلی چیزا رو دونست، که به مراحل بعدی رسید. از پله ی اول نمیشه پرید به پله ی آخر.
اینکه کجا gerund میاد و چرا میاد رو هم که توی جوابم گفته بودم سرچ کنین بخونین در موردش تا بیشتر براتون جا بیفته اگر خواستین بیشتر بدونین.
و در آخر، وقتی سوال میپرسین بهتره محبت کنین و دقیق بپرسین، اینکه برای تستای کنکوری میخواین یا دارین قانون گرامری کلی میپرسین یا محاوره رو میگین یا… که دوستانی که راهنمایی میکنن بتونن سریعتر کمک کنن، و بعدش هم تکرار مکررات نشه توضیحات.