سلام
خب من تقریبا هفت ماهه دارم از زبانشناس استفاده میکنم و خیلی راضی بودم
ولی خب شما هیچوقت نمیفهمین پیشرفت داشتین یا نه تا تو موقعیت قرار بگیرین
دوستم که چهارساله داره کلاس زبان میره میخواست بره تعیین سطح منم با خودم فکر کردم که اگه برم خودمو یه محک میزنم و میبینم کجای کارم آیا ارزش داشته با زبانشناس کار کنم و این چیزا
خب اینجا یه چیزی اضافه کنم
من تاحالا کلاس زبان نرفتم بجز سه سال که تو مدرسه یاد میدن و هیچ تجربه ای از کلاس زبان اموزشگاه ها ندارم الکی نگم چرا دارم ولی اون موقع ۴ سالم بود و چند جلسه بیشتر نرفتم بعد خسته شدم
خب من رفتم وارد اتاق شدم که تست بدم اقاهه ازم اسمم رو پرسید و این چیزای ساده و منم تند تند جواب میدادم
بعدش پرسید ازم کلاس زبان کجا رفتم
منم گفتم تاحالا کلاس زبان نبودم و دارم با روش سلف استادی یاد میگیرم و هیچی دیگه یه ده دیقه داشتیم انگلیسی حرف میزدیم و یه کتاب جلوم گذاشت مصلا میگفت این جمله رو بخون و به انگلیسی توضیح بده و تموم شد
راستی یه چیز دیگه هم بود
گفت یه جمله بگو که گذشته باشه و پسیو خب من گفتم بلد نیستم گرامر و خب اون بحث رو کلن عوض کرد چنتا سوال دیگه پرسید
هیچی اینا همه تموم شد بهم گفت که گرامرت خیلی خوبه غلط گرامری خیلی کم داری و خوب و روون حرف میزنی ولی دایره لغاتت ضعیفه و باید روش کار بکنی و یکمی لغات پیشرفته تر یاد بگیری
بعد بهم گفت که اگه میخوای اینجا کلاس بیای باید توی سطح pre IELTS شرکت کنی
بعد ازش پرسیدم سطح من بالاتره یا رفیقم(سطح رفیقم اَدوَنس های وان یه همچین چیزی بود درست یادم نیست)گفت که سطح تو بالاتره
خیلی شکه شدم که این حرف رو زد اخه رفیقم چهارساله کلاس زبان میره همینجور گیم زیاد میزنه و اینا…
من همینجا بود که اعتقاد صد درصدی که به زبانشناس و ایجی هوگ داشتم هزار درصدی شد و یک انگیزه خیلی زیاد برای ادامه دارم
خب بگم که تو این مدت چه دوره های زبانشناس رو کار کردم
اول بگم که من درس یکی مونده به اخر انگلیسی قدرتم و یک هفته دیگه این دوره رو تموم میکنم
پادکست هم تقریبا هر روز گوش میدادم از خود پادکست های ایجی هوگ بگیر تا فیل گود انگلیش و بریتیش کنسل
کتاب داستان های سطح بندی شده میخوندم بعضی مواقع
کتاب کورولاین، چهارتا کتاب از سری کتاب های گوسبامپس، بافی قاتل خونآشام ها،و…خوندم
و همینا دیگه
عکس هایی از صفحه اصلی برنامه و اینا هم الان میزارم که دقیق تر ببینین
خیلی ممنونم از تیم زبانشناس برای تهیه این برنامه فوقالعاده واقعا خسته نباشید