این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از « سیندرلا » نرم افزار «زوم» است.
توضیح مختصری از این دوره:
سیندرلا (انگلیسی: Cinderella) فیلمی فانتزی به کارگردانی کنت برانا است که در سال ۲۰۱۵ منتشر شدهاست. الا از پدر و مادری دوست داشتنی که در ملک پادشاهی زندگی میکنند به دنیا میآید. از دوران کودکی، او توسط مادرش آموزش داده میشود که به جادو باور داشته باشد، او اجازه میدهد الا با حیوانات به ویژه موشها دوست شود. همه چیز مرتب است تا اینکه مادر الا بیمار میشود. در بستر مرگ، او به الا میگوید که شجاع و مهربان باشد. پدر الا در نهایت با بیوه دوست قدیمی اش، بانو تریمین، که دو دختر به نامهای دریسلا و آناستازیا دارد ازدواج میکند. الا با وجود رفتار ناگوار خواهران ناتنی اش از خانواده جدید استقبال میکند و …
سطح: 3
خیلی عالی و قابل فهم
بهترین نرم افزار اموژش زبان انگلیسی هست که دیدم
فیلم بسیار خوش ساخت و دیدنی. من واقعا لذت بردم. سطحش در کل ساده نبود ولی بعضی قسمت های نسبتا ساده هم داشت. به هر حال بنظرم اگر واقعا به فیلمی علاقه داشته باشید، اگه بالاتر از سطحتون هم باشه خسته کننده نیست و میشه ازش زبان یاد بگیرید.
سلام.لهجه فیلم آمریکایی هست یا بریتیش؟
سلام.
لطفا فیلم مادام بوآری رو هم قرار بدید
قشنگه
فوق العاده
عالی بود
ممنونم از تیم قوی زبانشناس
من که دیدم اینو تو تلویزیون با زیر نویس فارسی mbc پرشین تلویزین بهتر از اینه که پول بدم
بنظر من که برنامه عالی
پول ی ماه تمام هر روز
اندازه یک چهارم هر جلسه
کلاس زبان
عالی
عالی عالی بی نَظیر،داستان،لباس ها، صدای بازیگران، همه چیز فوق العاده جذاب، ممنون از زبان شناس
خیلی زیبا و دیدنی بود
سلام میشه بپرسم لهجه فیلم چیه
سلام دوست خوبم لهجه فیلم بریتیش هست در قسمت توضیحات لهجه ثبت شده
کاشکی میشد بدون اشتراکم فیلم دید چون خیلی زور داره ۱۵۰۰۰۰ تومن برا اشتراک
فیلم ها در اینترنت هست میتونید رایگان دانلود کنید و ببینید
این اشتراک برای امکانات دیکشنری، هایلایت، تکرار بی نهایت جمله، لایتنر، آمار های مطالعه شده و… شامل میشه.
سلام. اگه اشتراک تهیه کنیم به تمام محتوای اپ دسترسی داریم؟ یا برا هر قسمت یه اشتراک باید تهیه کنیم؟
سلام وقت بخیر
اشتراک طلایی شامل تمامی امکانات اپلیکیشنه سه تا اپ زبانشناس، زیبوک، زوم فعال میشه.
اشتراک نقرهای فقط بخش زبانشناس با امکاناتش مثل ترجمه، لایتنر، دیکشنری و… هستش.
از منوی برنامه وارد مدیریت اشتراک بشید و توضیحات کامل ثبت شده