عالي
سلام به دوستان عزیز
سوالی که دارم اینه که شماها به چه روشی انگلیسی قدرت رو می خونیدکه نتیجه خوب بگیرید؟
چطور می شه با این دوره speaking رو هم تقویت کرد؟و چطور کلماتش رو می شه بخاطر سپرد که فراموش نشه؟
دوستان اگر امکان داره تجربه هاتون رو بهم بگید
ممنون
سلام دوست خوبم
نحوه مطالعه این دوره در تاپیک زیر گفته شده لطفاً وارد لینک زیر بشید و مطالعه کنید.
عالی
ممنون برای فرستادن این توضیحات
ولی می خواستم بطور ساده و از تجربه دوستان استفاده کنم ،که چطور می خونن وچطور نتیجه گرفتن؟
ویدئو و مقاله باز نمیشه که فرستادید.(شیوه مطالعه)
دوست خوبم از طریق مرورگر وارد تالار زبانشناس بشید و نظرات این دوره رو بخونید و لینک ها قابل کلیک هستن
سلام من نحوه مطالعه این درس را میخواستم با اینکه با مرورگر وارد شدم نمیتونم لینک ها رو مطالعه کنم
سلام دوست خوبم لینک نحوه مطالعه این دوره، خدمت شما
درود چرا نمیتونم ترجمه این مجموعه رو ببینم؟
سلام وقتتون بخیر باشه. وارد درس بشید و بالای صفحه روی آیکن سه نقطه بزنید و گزینه شیوه نمایش متن روی فارسی و انگلیسی قرار بدید.
اگر اشتراک فعال داشته باشید، ترجمه ها نشون داده میشه
it’s definitely one of the best courses that I’ve participated in… so many useful topics that you can improve your English knowledge and you can use them in your personal life…
با این دوره هم زبانت بهتر میشه هم زندگیت
عالی
این دوره بسیار عالی هست
و محتوای غنی ای رو شامل میشه
ممنون از تیم زبانشناس
سلام این دوره عالیه
بعد از اتمام این دوره پیشنهاد میکنید کدوم دوره اقای Aj Hook رو شروع کنیم؟
سلام
بعد از اتمام دوره قدرت،دوره انگلیسی را واقعی یاد بگیر رو شروع کنید.
عالی
سلام
هم نکات جالبی برای یادگیری داره هم برای کار و زندگی. فوق العاده است.
من میخوام ضمن تایید خوب بودن این دوره انتقاد خودمم بگم:
در دروس تمام مدت آقای ای جی تاکید داره به حفظ انرژی و ازمون میخواد حداقل هر درس رو یک هفته و واسه چندین بار گوش کنیم و…
ولی هیچ کاری واسه جذاب کردنش نکرده مثل استفاده از آدمها و صداهای دیگه ,یکم موزیک ,یکم … همه رو باصدای خودش و یه روش خودش میگه و مگه توی آمریکا یا یه کشور پیشرفته نیست ایشون که بین قطع صحبتهاش مثلاً پارگراف اون میکروفون و سیستم ضبط صداش سایلنت نمیشه که صدای قورت دادن آب دهنش نباشه دیگه !؟!!! خیلی رو اعصابه مخصوصا وقتی با هندزفری گوش میکنی که میدونم اکثرا اینجوریه .
یکم هزینه میکرد واسه جذاب کردنش بجای صدای یکنواخت و بی مزه بازی و … خوب وقتی ثروتمند شد از همین روش تدریس انگلیسی بدون زحمت
دوستان ببخشید واقعا مجبور شدم بگم دیگه