Motivation time 💫

زری بانو جان🌼
من معنای این عکس با چتر متوجه نمیشم دقیق ، آیا پوچی یا تنهایی را به تصویر می کشد ؟

پس چرا یک چتر حمایتی دارد انگاری در اوج بی پناه بودن بازم چتر حمایتی دارد

4 پسندیده

0c59fff04d585fb34f3a6afad0afc99c

4 پسندیده

چه جالب بود آقا عباس من کاغذی دیده بودم اما نرم افزار ندیده بودم جالب بود سپاسگزارم :blossom:

3 پسندیده

خواهش،قابلی نداشت،خوب اینم دیجیتالی دیگه ،جای آنالوگ ،ای آنالوگ کجایی که یادت بخیر :smiling_face_with_tear::relieved:

3 پسندیده

بسیار زیبا بود ممنونم :heart_eyes:

برداشت هرکسی نسبت به تصاویر متفاوته.

3 پسندیده

فوق العاده بود ممنونم :clap:

3 پسندیده

IMG_۲۰۲۱۰۸۳۱_۰۹۳۶۳۳

:blue_heart: :seedling:

5 پسندیده

ردپایی بر دنیایی دیگر ،حضوری ظاهری دراین دنیا و حضوری واقعی درجهان و احوالی دیگر که باران شاید نمودی از حضور ما و انعکاس بودن ما باشد :relieved:
زری بانو خواهشاً بااین تصاویر مارو هلاک نکنید :smiling_face_with_tear: چه با معنا و پرمغز ،شبیه شخصیت فاخر خودتون بانو جان ،حال متکلم از کلامش پیداست ،از کوزه همان برون …
سپاس بابت اشتراک معانی عمیق :clap::clap::clap::clap::+1::+1::+1::bouquet::bouquet::bouquet::butterfly::butterfly::butterfly::tulip::tulip::tulip::herb::herb::white_check_mark::white_check_mark::tada::tada:

4 پسندیده

وای معنی این آهنگ برای من :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face:
آهنگ ساری گلین
این رو معلم پیانو مون می نواختن منم می خوندم :heart_eyes: یادش بخیر
با پیانو می زنم می فرستم :wink::smiling_face_with_three_hearts::pray:t2::blossom:

3 پسندیده

چه زیباست :rose::rose:
کنجکاو شدم چطوری ساختنش :thinking::thinking::flushed::sweat_smile:

2 پسندیده

یه خواهش :pray::pray::pray::pray::pray::pray: بنوازید و بخوانید :pray::pray::pray: بفرستید ،دراین صورت خیلی لطف می کنید چون زبان بیستون آذری هست خیلی عالی میشه ،پیشاپیش ممنونم :pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::rose::rose::rose::pray::rose::rose:

2 پسندیده

اینم تقدیمی استاد بیژن مرتضوی برای تداعی خاطرات یگانه بانو :rose:
تو بک گراند صدای پیانوی یگانه بانو هم داره میاد :wink: به امید روزی که اجرا تو تالار رودکی داشته باشین به رهبری شهداد روحانی :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

2 پسندیده

اینم تقدیم به هنرمند پیانیست
@Y_zarei

3 پسندیده

خیلی ممنون از شما :rainbow:
نواختنش رو که قول می دم اما خوندنش به حرفه و تمرکز بالایی نیاز داره :smiling_face_with_three_hearts:
چون فقط بعضی از افراد می تونن همراه نواختن پیانو بخونن
در هنگام نواختن پیانو نوازنده باید کل تمرکزش روی انگشت های دو دست و نت های جلوش باشه و معمولا وقتی نوازنده بخواد همراه نواختن بخونه نت ها رو قاطی می کنه و باید از اول شروع کنه :pleading_face::pray:t2:

2 پسندیده

وای خدا من امروز حتما باید این رو درست کنم :blossom::wink::heart_eyes::purple_heart::purple_heart:

2 پسندیده

جدابخونید و میکس کنید ،خواهششششششششششششششششش :pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::pray::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::ear:

2 پسندیده

اگه درست نکنی پیانوی خودتو مصادره می کنم ،تا ۱۲شب درست کن عکسشو بفرست ،خیلی زحمت کشیدم آموزش دادم ،البته اشتباهی لاک زدم و انگشتر انداختم :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

باور کنید من صدام خوب نیس از طرفی استرس می گیرم :sweat_smile:
و اینکه کلا اجازه ی این کار رو ندارم :grin::pray:t2:

2 پسندیده

چشم حتما :upside_down_face::running_woman::running_woman::running_woman: برم درست کنم

2 پسندیده

@Y_zarei
@dorsakl

3 پسندیده