زری بانو جان🌼
من معنای این عکس با چتر متوجه نمیشم دقیق ، آیا پوچی یا تنهایی را به تصویر می کشد ؟
پس چرا یک چتر حمایتی دارد انگاری در اوج بی پناه بودن بازم چتر حمایتی دارد
زری بانو جان🌼
من معنای این عکس با چتر متوجه نمیشم دقیق ، آیا پوچی یا تنهایی را به تصویر می کشد ؟
پس چرا یک چتر حمایتی دارد انگاری در اوج بی پناه بودن بازم چتر حمایتی دارد
چه جالب بود آقا عباس من کاغذی دیده بودم اما نرم افزار ندیده بودم جالب بود سپاسگزارم
خواهش،قابلی نداشت،خوب اینم دیجیتالی دیگه ،جای آنالوگ ،ای آنالوگ کجایی که یادت بخیر
بسیار زیبا بود ممنونم
برداشت هرکسی نسبت به تصاویر متفاوته.
فوق العاده بود ممنونم
ردپایی بر دنیایی دیگر ،حضوری ظاهری دراین دنیا و حضوری واقعی درجهان و احوالی دیگر که باران شاید نمودی از حضور ما و انعکاس بودن ما باشد
زری بانو خواهشاً بااین تصاویر مارو هلاک نکنید چه با معنا و پرمغز ،شبیه شخصیت فاخر خودتون بانو جان ،حال متکلم از کلامش پیداست ،از کوزه همان برون …
سپاس بابت اشتراک معانی عمیق
وای معنی این آهنگ برای من
آهنگ ساری گلین
این رو معلم پیانو مون می نواختن منم می خوندم یادش بخیر
با پیانو می زنم می فرستم
چه زیباست
کنجکاو شدم چطوری ساختنش
یه خواهش بنوازید و بخوانید
بفرستید ،دراین صورت خیلی لطف می کنید چون زبان بیستون آذری هست خیلی عالی میشه ،پیشاپیش ممنونم
اینم تقدیمی استاد بیژن مرتضوی برای تداعی خاطرات یگانه بانو
تو بک گراند صدای پیانوی یگانه بانو هم داره میاد به امید روزی که اجرا تو تالار رودکی داشته باشین به رهبری شهداد روحانی
خیلی ممنون از شما
نواختنش رو که قول می دم اما خوندنش به حرفه و تمرکز بالایی نیاز داره
چون فقط بعضی از افراد می تونن همراه نواختن پیانو بخونن
در هنگام نواختن پیانو نوازنده باید کل تمرکزش روی انگشت های دو دست و نت های جلوش باشه و معمولا وقتی نوازنده بخواد همراه نواختن بخونه نت ها رو قاطی می کنه و باید از اول شروع کنه
وای خدا من امروز حتما باید این رو درست کنم
جدابخونید و میکس کنید ،خواهششششششششششششششششش
اگه درست نکنی پیانوی خودتو مصادره می کنم ،تا ۱۲شب درست کن عکسشو بفرست ،خیلی زحمت کشیدم آموزش دادم ،البته اشتباهی لاک زدم و انگشتر انداختم
باور کنید من صدام خوب نیس از طرفی استرس می گیرم
و اینکه کلا اجازه ی این کار رو ندارم
چشم حتما برم درست کنم