Amazing…
I’m excited
I was looking for like this education.
Thanks a lat
it’s very nice . thanks
در شروع بنظر خیلی خوب می رسه
از تیم شما تشکر می کنم
عالی ی دنیا تشکر…واقعا علاقه مندم کرد به یادگیری هیچ نرم افزاری به این جامعی و کامل ندیده بودم قشنگ آدمو میره تو حال و هوای یادگیری از صمیم قلب ازتون تشکر میکنم همه چی آرزوی خوب دارین بهشون برسین
من اصلا از زبان چیزی نمیدونم کلماتو به خوبی نمیشناسم چطوری میخوام از این داستان چیز یاد بگیرم
سلام دوست گرامی @aliazizi1 وقتتون بخیروشادی
۱سوال ازتون میپرسم:
زمانی که فارسی رو یاد گرفتیند و بچه بودیند براتون داستان میخواندند آیا از فارسی چیزی میدانستیند؟؟؟؟؟؟ پس چطور فارسی را فراگرفتیند؟؟؟
باانگلیسی هم همونطور رفتار کنید.
موفق و پایدار باشید
انشاالله در تالار بیشتر ببینیمتون و به زودی شاهد وویسهای شما باشیم
خیلی خوب،خسته نباشید.
سلام میترا خانم یک سوال ایا ویس ها حتما باید از خود زبان شناس باشه یا نه هر ویسی باشه اشکالی نداره ؟!
چون و پسرم درس میخوانیم من میتونم خلاصه درس هایش را ویس درست کنم . چون باید آنها را حفظ کنم تا با هم کار کنیم .
سلام به روی ماه و نازنینتون خانم @taha221 صبح عالیتون رنگین کمانی
نه عزیزم مربوط به هرچیزی میشه فقط اگه خارج از زبانشناس خواستیند وویستون رو بذاریند حتما متن اون وویسی رو که از روی آن روخوانی یاحفظ کردیند هم بذاریند تا مربیان و مجرببن و دیگر دوستان بتوانند طبق متن ایرادات و اشکالاتتون رو بگیرند و راحتتر در موردش بهتون فیدبک بدهند باآرزوی موفقیتهای روز افزون برای شما و پسر گلتون
دوره داستانها بچه گانه خیلی دوره خوبیه به خصوص برای اونایی که از سطح پایین میخوان شروع کنن بهترین راه شر.وعه
به خصوص برای بچه های زیر 13 سال
سلام . واسه این کار جعبه لایتنر داره. اما فقط یه بار در روز میتونید نگاه کنید واسه اینکه اساتید محترم و سازندگان یاد گیریکلمه به کلمه رو اشتباه میدونند
در جعبه لایتنز من جمله هم نوشت که من و پسرم همین کار را میکنیم برای هر کلمه یک جمله هم مینویسیم و بعد روز یاد گیری ان جمله را هم تمرین میکنیم .
عالیه
خوبه فقط بعضی وقتها اسم شخصیت ها خیلی شبیه به همه و ادم گیج میشه بعصی وقتها هم اسمهارو رنگی کردن و بعنوان کلماتی که برای یادگیری معرفی شده نشون میدن و استفاده از اصطلاحات که متشکل از چند کلمه هست هم واسه این دوره بنظر جالب نیست
من حدودا ۵ و۶ بارخوندم وبا گوش کردن هم متوجه معنی میشم ولی بازاحساس نمیکنم بااین کاریادبگیرم
من مکالمه رو بیشترمشکل دارم
به نظرم خیلی کار بدیه
قطعا که زبانشناس بسیار مطالب و کلمات زیادی دارد و هیچ کدام بی ارزش نیست بسته شماره یک برای شروع عالی است
برای کسی که این همه از زبان فراری بود جذابترینه
سلام
درست مثل زبان خود ما…طبیعیه
این مورد در مورد دونستن جنسیت و مرور تلفظ اون نام خیلی به درد می خوره…هر چند که برخی از اسامی هم با توجه به پیشینه تاریخی شون، مخترع بودن شخص، پادشاه یا … دیکشنری ها ترجیح دادن اونا رو وارد دیتاشون کنن
این از نظر خیلیا یکی از نقاط قوت اپلکیشنه…که البته امیدواریم به مرور قدرتمندتر هم بشه
برای من عالیه. لذت بردم