سلام میخوام برنامه ای رو که خودم استفاده میکنم بهتون پیشنهاد بدم
اسمش دیسکورد هست که خیلی راحت میتونید از پلی استور یا اپ استور یا گوگل دانلود کنید یا مستقیم از سایتش استفاده کنید برنامه خیلی معروفی هست وقتی به سرور انگلیسی که لینکشش رو پایین میگذارم وصل بشید میتونید به ویس چت های مختلفش وصل بشید که از سطح مبتدی تا پیشرفته داره و با توجه به سطحتون انتخاب میکنید
به همین راحتی میتونید با بومی زبان ها و افراد بقیه کشور ها که داخل سرور هستن انگلیسی صحبت کنید و تقریبا 24 ساعت شبانه روز مردم داخل سرور هستن مخصوصا شب ها و میتونید باهاشون صحبت کنید
لینک سایت دیسکورد https://discord.com/
لینک دانلود از پلی استور https://play.google.com/store/apps/details?id=com.discord
لینک سرور انگلیسی Discord
دیگه برید لذت ببرید
21 پسندیده
راستی فیلتر هم نیست و کاملا رایگانه
قبل از اینکه لینک سرور انگلیسی رو باز کنید در برنامه ثبت نام کنید
9 پسندیده
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه این اپ رو معرفی کردین
چند وقته دنبال یک بومی زبان برای تقویت زبان بودم
فقط یک سوال داشتم ازتون
آیا این برنامه مطمعن هستش ؟ یا شماره ی کاربر رو نمایش می ده و یا …؟
7 پسندیده
برنامه جهانی هست کل دنیا دارن استفاده میکنن ایمن هست برای افزایش امنیت میتونید تایید دو مرحله ای هم فعال کنید
8 پسندیده
برنامه بیشتر از 100میلیون نصب داشته نگران نباشید
8 پسندیده
سلام خسته نباشید من نمیتوانم به سرور انگلیسی وصل شوم میگه باید دیسکورد را نصب کنید ولی برای من نصبه و فعاله چیکار کنم ممنون ؟
7 پسندیده
خیلی ممنون ازتون دوست خوبم
6 پسندیده
من زدم روی لینکی که فرستادید و زدم جوین و این اومد
5 پسندیده
توی گوگل سرچ کنید discord english hub بعد وارد سایت بشید و جوین بشید
6 پسندیده
سلام ، ممنون بابت معرفی اپلیکیشن
ببخشید نحوه استفاده از این اپلیکیشن که می گویید سطح بندی داره، را متوجه نشدم ، چطور میشه از این امکان استفاده کرد. فقط چند تا گروه مشاهده کردم
5 پسندیده
بیشتر توضیح میدین دوست خوبم متوجه نشدم چه درخواستی رو میفرمایین
6 پسندیده
فکر کنم منظورشون اینه که این تاپیک رو سنجاق کنید تا گم نشه بیاد بالا
6 پسندیده
دوست خوبم متاسفانه امکانش نیست. ما فقط چالش ها و تاپیک مهم مربیان رو پین میکنیم
6 پسندیده
توی بخش ویس چت ها ویس چت هایی به اسم beginner (مبتدی) و intermediate و advance داره که میتونید با توجه به سطحتون جوین بشید
4 پسندیده
دوست من سلام و ممنون بابت معرفی
حتما باید یه چالش راه بندازیم ،یا نه ؟ چون چندتا گروه هست ،واردش میشی هی دارن باهم می حرفن و مجال به کسی نمیدن
4 پسندیده
سلام شما یک سلام بکنی دیگه وارد بحث میشی چون بعضیا فقط جوین میشن و حرف نمیزنن تا شما حرف نزنی و نظر ندی نمیتونی وارد بحث بشی
4 پسندیده
سپاس بزرگوار ولی کارکردن باهاش سخته ،من خواستم با hello talk کارکنم اونم اشتراک وی آی پی می خواد می تونین راهنماییم کنید ،البته لطف می کنید
3 پسندیده