سوال از افراد مبتدی

کسی بوده مبتدی باشه و با این نرم افزار واقعا پیشرفت چشمگیری حاصل کرده باشه؟

این تاپیک مربوط به داستان« جوجه اردک زشت » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان‌های بچگانه » فصل: « بسته ی اول »

7 پسندیده

سلام به شما. بله من از سطح مبتدی شروع کردم و الان نزدیک به یکسال که دارم با این برنامه کار میکنم. و البته پیشرفت بسیار زیادی داشتم.
اگر با روش درست مطالعه کنین.
تمرین و تکرار داشته باشین.
ویدئوهای آموزشی رو دنبال کنین.
و مهمتر از همه استمرار داشته باشین قطعا بعد از مدتی میتونین شاهد پیشرفت خودتون باشین.

موفق باشین :rose:

:blue_heart: :seedling:

17 پسندیده

بله همون طور ک زری بانو گفتند باید استمرار داشته باشید و کلا ی وقت بخصوصی رو به مطالعه زبان بپردازید بعد از چند روز عادت میکنید و بخشی از عادت های روزانه شما میشه فقط هر روز کلمات بخونید لیستنینگ گوش بدید و…سعی کنید تمام مهارت ها رو با هم تمرین کنید مثل نوشتاری، شنیداری و…
موفق باشید :bouquet:

13 پسندیده

سلام خسته نباشید دوست عزیز من از ابتدا یعنی کمتر از مبتدی شروع کردم با این اپلیکیشن کار کردن اگر با روش درست و سعی کنید هر روز بخوانید خیلی پیشرفت میکنید من خودم الان سطحم B1است من که پیشرفت خوبی داشتم

15 پسندیده

سلام؛سطحتون رو از کجا متوجه میشین B1 هست؟

و اینکه ممنون از شما و دوستانی که به ما مبتدی ها روحیه و انگیزه میدین🙏من ۱۳ روز هست که شروع کردم و در سطح ۱ هستم امیدوارم بتونم مستمر ادامه بدم💪
@aynaz37

12 پسندیده

سلام؛بنظرم سوال و تاپیک خوبی ایجاد کردین؛واقعا برای ما مبتدی ها تجربه کسانی که در سطح ما بودن و الان پیشرفت خوبی کردن خیلی ارزشمند هست و بهمون انگیزه میده🤩
@mehraban14

11 پسندیده

سلام خسته نباشید تعیین سطح کردم :blush::100: مطمئن باشید اگر هر روز با زبانشناس کار کنید و با روش درستی پیش برید پیشرفت میکنید سعی کنید کنار زبانشناس تمرین های دیگه ای هم داشته باشید مثلا اسپیکینگ و رایتینگ … موفق باشید

11 پسندیده

سلام دوست خوبم :rose::heartbeat::sparkles:
امیدوارم حالتون خوب باشه
مطمئنم با زبانشناس پیشرفت چشمگیری خواهید داشت
من وقتی با برنامه آشنا شدم مبتدی نبودم حدود ۹ سال کلاس رفته بودم اما زبانشناس بهم خیلی کمک کرد برای پیشرفت :heart_eyes::blush:
سعی کنید استمرار داشته باشین حتی اگر خیلی آهسته هم پیش برین ادامه بدین چون رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود

هیچ وقت انگیزه تون رو از دست ندید :partying_face::partying_face: همه ی ما یه روزی مبتدی بودیم
مطمئن باشید موفق میشین :ribbon:

14 پسندیده

سلام بله من خودم سطح ام مبتدی بود یعنی و الان صد و هفتاد روزه که با زبانشناس کار میکنم الان خداروشکر میتونم متن های مختلف رو بخونم و فیلم و سریال های انگلیسی زبان رو با زیر نویس انگلیسی میتونم بگم بالای هشتاد درصد اشو میفهمم و میشه گفت که تو این مدت من به سطح متوسط.رسیدم البته نکته مهم اینه که استمرار داشته باشید و هر روز مطالعه کنید و صبور باشید
موفق باشید

8 پسندیده

منم تازه دارم کار میکنم ولی زبان کلا نیاز به تمرین داره و معجزه ای قرار نیست اتفاق بیوفته

1 پسندیده