سلام دوست عزیز موفق باشید.نه پارتنر برای هر سطحی ای خوب نیست چون صحبت کردن به هیچ وجه برای همه سطحا ممکن نیست.در کل پروسه یادگیری از یک زاویه به دو قسمت تقسیم میشه:1 دوره سکوت 2 مکالمه.
توی دوره سکوت که برای هر کسی متفاوته (مثلا شاید یکی شش ماه و دیگری یک سال باشه)باید فقط تا میتونی comprehensible input یا ورودی قابل فهم دریافت کنی از طریق reading و listening. بعد که به اندازه کافی به مغزت ورودی دادی میتونی ازش انتظار خروجی داشته باشی و تازه شرو به صحبت کردن کنی،البته این به این معنی نیست که تو این مدت نباید یه کلام حرف بزنی😂منظور اینه که نباید هم از خودت انتظار داشته باشی که روان صحبت کنی و در کل تاچیزی وارد مغز نکنی چیزی هم دریافت نمیکنی همین.
دوستای گلم ممنون از همتون لطف کردین💜
ان شا الله یکی دو روز آینده انگلیسی قدرت رو شروع میکنم فقط امیدوارم ی پارتنر خوب بتونم گیر بیارم چون بسیار تو روند یادگیری تاثیر میزاره:rose:
اتفاقا تو کامنتم بالا اگه دیده باشین سوال کردم بهتر نیست اول ی مدت دوره قدرت رو بخونی بعد پارتنر گیر بیاری…
اینجا دیگه برمیگرده به سلیقه آدم شاید ی نفر دوس داشته باشه اول پر بار باشه بعد شروع به مکالمه کنه و بالعکس👍
ممنون از شما داداش گل💜
ایده خوبی بود دوس داشتم ممنون
ممنون مفید بود صحبت هاتون مرسی🌹
مکالمه زیادم نکردم چون کسی نبوده فقط انگلیسی بدون تلاش بوده که یک ماهی خوندم البته با بیشتر ساختارهای پایه زبانی آشنا هستم اگه چهارتا ساختار ببینم تعجب نمیکنم ولی خب مکالمه رو کاملا عادت نکردم بد هم نیستم…ممنون از شما دوست من🌹
ممنون از شما نرگس خانم:rose:
این که گفتین واقعا حقیقت محضه امکانش هست که پارتنر آدم وسط راه بره و وابستگی ایجاد بشه اما فکر میکنم ارزشش رو داشته باشه…نکته ی خوبی بود
فقط لطفا اگه گروهی دارین که میتونم توش پارتنر گیر بیارم ممنون میشم لینک بدین🙏
سلام دوره سكوت يعني چي؟
معنيش يعني چه؟
سلام.دوره سکوت یعنی اون زمانی که تو به انگلیسی گوش میدی و میخونی و درکل خودتو برای مکالمه آماده میکنی.اول از همه باید از زبان انگلیسی یه اصلاعاتی بگیری تا بتونی صحبت کنی ،اون دوره ای که تو مشغول خوندن و گوش دادن به انگلیسی هستی تا بتونی بعدا مکالمه کنی رو میگن دوره سکوت
تمرین منظورتون مکالمه هست؟
سلام بله دوست عزیز
ولی منظور من از تمرین فقط مکالمه نیست میتوانید رایتینگ و ریدینگ را هم با هم تمرین کنید البته اختیاری است شاید یک نفر خواست فقط مکالمه تمرین کند
موفق باشید
خيلي ممنون
Tnx
موفق باشيد
خواهش میکنم قابلی نداشت:slightly_smiling_face:
Ok thank for your help⚘😉