سلام به همه زبان شناس ها.
دوستان من تازه به سطح سوم زبان شناس رفتم…
و الان تقریبا پنج ماهه زبان میخونم…
البته با اپ زبان شناس ۱ ماهه دارم دروس پایه انگلیسی بدون تلاش رو میخونم…
ممنون میشم چند تا سوال زیر رو بر اساس تجربه ای که دارین جواب بدین:
۱.به نظر شما بهتر نیست که به جای دروس انگلیسی بدون تلاش، انگلیسی قدرت رو شروع کنم؟ آیا انگلیسی قدرت سخته خیلی؟ تفاوتشون چیه؟
۲.آیا داشتن پارتنر مکالمه در هر سطحی که باشی کمک میکنه؟ من در سطح سوم هستم
سلام دروس انگلیسی بدون تلاش کمی آسون تر از انگلیسی قدرت است ولی هر زبان آموزی باید به نظر من انگلیسی قدرت را بخواند:100:
و سوال ۲ شما به نظر من شما الان در سطح ۳ هستید نیاز به پارتنر دارید:blush: شما باید کمی انگلیسی بلد باشید تا بتوانید پارتنر پیدا کنید و شما الان سطح ۳ هستید باید یک پارتنر پیدا کنید
موفق باشید
سلام میتونید یک نفر یا یک گروه پیدا کنید که باهم انگلیسی قدرت بخوانید اینجوری هم انگیزه شما بالا میمونه خم میتونید اشکالات خود را پیدا کنید ولی از نظر من میتوانید یک پارتنر پیدا کنید همین الان البته با تجربیاتی که خودم داشتم میگم
درباره ی نکته دوم اگر از سطح شما بالاتر باشد بهتره چون میتوانید مشکلات خود را بفهمید و بیشتر انگلیسی یاد بگیرید
برای خود من انگلیسی قدرت راحت تر و کاربردی تر بود . دروس انگلیسی بدون تلاش تایم بسیار بالایی داره و از این ظر خسته کننده هست . ممکن هست مینی استوری انگلیسی قدرت بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه باشه اما برای انگلیسی بدون تلاش بین ۳۵ دقیقه تا ۴۵ دقیقه !! من خودم قدرت رو بیشتر قبول دارم.
داشتن پارتنر فعال خوبه . پارتنر شما ، یکم از شما بالاتر باشه بهتره . چون میتونید هم از تجربیاتش استفاده کنید ، هم خودتون رو بالا میکشه .
سلام به شما. تیریک میگم که با تلاش به سطح 3 رسیدین امیدوارم همیشه موفق باشین.
بر اساس تجربه ای که تو این مدت با زبانشناس داشتم توصیه میکنم انگلیسی قدرت رو حتما مطالعه کنین ولی مسئله ای که مهمتره تمرین در این زمینه هست که میتونه به پیشرفت شما بسیار کمک کنه. در مورد پارتنر خیلی اصرار نکنین چون ممکنه شمارو وسط راه رها کنه و بهتون اسیب بزنه. به تنهایی هم میشه تمرین داشت و کار کرد و تمرین کرد و بهترین نتیجه رو دریافت کرد.
[quote=“abalfazl, post:12, topic:57149”]
برای خود من انگلیسی قدرت راحت تر و کاربردی تر بود . دروس انگلیسی بدون تلاش تایم بسیار بالایی داره و از این ظر خسته کننده هست . ممکن هست مینی استوری انگلیسی قدرت بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه باشه اما برای انگلیسی بدون تلاش بین ۳۵ دقیقه تا ۴۵ دقیقه !! من خودم قدرت رو بیشتر قبول دارم…
سلام ممنون از پاسخت…
قصد دارم به زودی شروع کنم انگلیسی قدرت رو…
اما ی سوالی که توی ذهنمه راجب روش خوندنش اینه که:
واسه هر درسی مثلا هفت تا ده روز وقت میزاریم…
مثلا:
روز اول فقط درس اصلی باشه حتما؟
روز بعدش درس واژگان؟
و روز سوم مثلا داستان کوتاه؟
نمیشه همون روز اول همشو به ترتیب گوش داد و دائم توی اون هفت روز تکرارش کرد؟
داشتن پارتنر فعال خوبه . پارتنر شما ، یکم از شما بالاتر باشه بهتره . چون میتونید هم از تجربیاتش استفاده کنید ، هم خودتون رو بالا میکشه…
بله خب پارتنر بالاتر باشه بهتره اما کسی راضی به این کار میشه؟
گروهی چیزی دارین که اینجا راحت بشه پیدا کرد؟
سلام دوست عزیز
من به شخصه در حال مطالعه انگلیسی قدرت هستم و مناسب سطح سه هستش از انگلیسی بدون تلاش استفاده نکردم تا بتونم تفاوتشون رو بگم اما تعریف انگلیسی قدرت رو بیشتر شنیدم
در هر سطحی نه ولی شما اگر مکالمتون خوبه و می تونین درباره ی موضوع های مختلف حد اقل سه جمله بگین پیدا کردن پارتنر براتون مفید خواهد بود
سلام
انگلیسی قدرت ی ذره تخصصی تره و باید مثل انگلیسی بدون تلاش زیاد تکرار کنید و…
بنظر من زیاد سخت نیست (البته این نظر منه با توجه به معلوماتم) فقط بقول خود گوینده هی باید گوش بدی و… ولی خب یه انرژی خاصی بهت میده(حتما توصیه میشه) و اینم هست حتی اگ بنظرتون خیلی ساده هم اومد بازم گوش بدید چون ناخودآگاه هم کلمات رو یاد میگیرید و هم گرامر و…
به نظر ربطی نداره ک چه سطحی باشید به این ربط داره ک چقدر شما معلومات و از همه مهم تر قدرت و مهارت صحبت کردن دارید
پارتنر برای مواقعیه ک شما مسلط یا حالا بلد باشید خوب صحبت کنید حالت دیسکاشن با پارتنر میرید دیگ حالا تمرین میکنید و… تمام مهارت هاتون رو پرورش میدید
موفق باشید
سلام. به نظر بنده الان اگه دروس انگلیسی قدرت رو شروع کنید براتون خیلی حوب میشه. و اگه همزمان با اون یک پارتنر پیدا کنید که اون هم تازه بخواد دروس انگلیسی قدرت رو شروع کنه و بعد از مطالعه هر درس با هم دیگه در همون موضوع مکالمه داشته باشید خیلی عالی میشه
روشش درستش همینه . مثلاً شما ۱۰ روز برا هر درس وقت میزاری ، روز اول ۲ بار درس اصل سرو گوش میدید ، دو بار واژگان و ۳ باز مینی استوری . هر روز همین روش رو دنبال میکنید .