اگر دنبال پارتنر زبان انگلیسی میگردی در تالار زبانشناس میتونی از بین صدها زبانآموز مشتاق بهترین پارتنر خودتو پیدا کنی.
سلام به دوستان
امروز فرصتی شد تا مجددا به موضوع پیدا کردن پارتنر انگلیسی بپردازم و این بخش رو اصلاح کنم. به نظرم با این تغییرات نظم بیشتر توی پیامها ایجاد میشه و هم دوستان میتونن بهترین پارتنر خودشون رو پیدا کنن.
.
. فرم درخواست پارتنر زبان
نحوه تماس:
زمان امتحان :
سطح شما:
سطح پارتنر مورد نظر:
جنسیت پارتنر:
آزمون مورد نظر:
مهارت :
توضیح اضافی:
.
دوستان در بالا فرم گذاشتم تا دقیق تر بتونید درخواست پارتنر بدید.
.
سلام آتوسا خانوم گرامی.
بسیار از دلسوزی و همکاریتون ممنونم
من حقیقتش هیچوقت شریک خوبی نبودم
همیشه به کسی قول بدم نمیرسم انجام بدم.
زبان ک نمیشه چون راه درآمدمه.
طراحی هم ک انجام نمیدم فعلا.
واسه همین من به درد کسی نمیخورم
سلام آتوسا جان، ایده تون عالی هست در صورت عملی شدن. و مهمترین بخشش هماهنگ شدن اهداف هست.
الان در مورد زبان من هم نمیتونم روی فرصتهام حساب کنم ولی وقتی تاپیکتون رو خوندم این نیاز رو شدیدا در مقاله کردن یکی از پروژه هام، نیاز به کسی که یکم نکات تخصصی ترمودینامیک و آشنا به فرانسه باشه احساس کردم و کلا کسی که ساپورتم میکرد واسه نوشتن مقاله که خیلی وقته دارم تنبلی میکنم ولی مهم هم هست.
باز هم ممنون از تاپیک و هدف ارزشمندت
@Davood_Azizi1
سلام, لطفا صبور باشید و هر از گاهی آگهیتونو تمدید کنید,
پیشنهاد میکنم شرایطتتونو واضح و روشن بیان کنید تا مورد مناسب خودتون رو زودتر پیدا کنید, مثلا بگید چه ساعتهایی در روز تایم ازاد دارید, یا جنسیت پارتنرتون فرقی داره یا نه براتون, هدفتون و نتیجه ای که میخواین از یادگیری زبان داشته باشید چی هست, اینجوری بهتر دیده میشه اگهی تون و افراد بهتر تصمیم میگیرن.
سلام عرفان هستم
به عنوان پارتنر زبان اگر کسی خواست می تونه رو من حساب کنه
آیلتس 7.5 آکادمیک دارم
هر روز از ساعت 4 به بعد وقت خالی دارم.
در صورت نیاز پیام بدید.
من تازگی پکیج قدرت رو شروع کردم و الان درس چهارم هستم و تقریبا میشه گفت توی بحث اسپیکینگ و لیسینینگ مبتدی هستم ولی خوب همه اولش مبتدی هستن!!!
موافق هستید ؟؟
اگر آره شما چه ساعاتی وقت دارین ؟؟
اوم بچه ها چرا از نرم افزارهایی که هست استفاده نمیکنید برای پیدا کردن پارتنر ؟
Tandem جز بهترین نرم افزار های سال 2018 بوده
نصبش کنید بزنید زبان نیتیوتون چیه (که فارسیه) بعد میزنید چه زبانی رو میخواید یاد بگیرید و در چه سطحی بلدش هستید .
کلی ادم هست که میخوان فارسی یاد بگیرن یا حتی ترکی
یه جور مبادله ی کالا به کالاست :))
اونا به شما انگلیسی یاد میدن شما به اونا فارسی یا هرچیز که بلد هستید .
سلام دوستان
من در حال یادگیری انگلیسی هستم و نیاز به یک پارتنر سطح بالا دارم(حتما حتما سطح advanced)برای تقویت speaking و writing.هر کس تمایل داره پیام خصوصی بده.
سلام. اگر کسی پارتنر خواست من هستم. آیلتس دارم اما برای حفظ سطح زبانم می خوام با کسی مکالمه داشته باشم. در سطح توانم هم سعی می کنه تو بقیه زمینه ها راهنمایی بدم.
سلام
یه پارتنر میخوام درونگرا
اسپیکینگم تازه میخوام استارتشو بزنم
دوره پاور ای جی گذروندم الانم دوره انگلیسی واقعی هستم
هرکسی با این شرایط مشکلی نداره پیام بده