A grammatical error

وقت بخیر مجدد. البته احتمال بدین که بقیه هم مثل شما کمبریج رو دیده باشن و قسمت ترتیب صفاتش رو مطالعه کرده باشن یا از این قانون مطلع باشن.
اگر همین متنی که خودتون الصاق کردین رو دقیق مطالعه میفرمودین، بعلاوه ی عرض بنده، شاید عرضم واضح تر میشد. چیزی که من گفتم اینه که وقتی در قانون گرامری اینجوری صحبت میشه، به وضوح داره میگه که همیشه اینجور نیست، و وقتی همیشه اینجور نیست ما نمیتونیم با قاطعیت حکم صادر کنیم که grammatical error!!! هست. اونم نه حتی mistake بلکه error!
توی بریتیش کاونسل هم مطالعه کنین همش با usually و normally گفته. یعنی قابل تغییره در موارد خاص.

گوینده ممکنه یه صفت رو بخواد تاکید کنه، ممکنه دوتا صفت رو بگه از وسط جمله یادش بیاد یه صفت دیگه م میخواد بگه. و خیلی موارد دیگه، که باعث میشه نگیم grammatical error هست.
بله شما کاملا درست میفرمایین که ترتیب دقیق اونیه که نوشتن در منابع و همه میدونن. ولی ترتیبهای دقیق خیلی‌اوقات در مکالمه بهم میریزن و مشکلی هم پیش‌نمیاد همیشه هم غلط و error نیست. حرف من اینه.
این قسمتها:

در مورد اینکه نیتیو ننوشته متن رو حق با شماست و من براش عذرخواهی میکنم. من اول لینک رو به حساب متن درس اصلی گذاشتم و بعد دیدم مکمل هست که کار آقای کشاورز هست و ادیت هم خورده البته. اما هنوز تغییری در اصل مطلب که grammatical error قضاوت بیش از حد سختگیرانه ایه در این مورد نمیده.

به حال مرسی از تذکر و دقتتون، و لطفا، اگر موردی بود که به نظرتون غلط ترجمه یا متن یا مشکلی در دستور زبان در اپلیکیشن بود، در این تاپیک مطرح کنین تا سریعتر بررسی بشه و شاید کارشناس منابع حتی نظر شمارو تایید کنن و اعمال بشه. ممنونم

5 پسندیده