تعمیرگاه زبانشناس 📌

سلام دوستان عزیزم :heart_eyes::heart_eyes:
وقتتون بخیر امیدوارم که خوب باشین😊
خب دوستان همون‌طور که این پیشنهاد رو با شما عزیزان در میون گذاشتم و موافقش بودین
تصمیم گرفته شد که این تاپیک زده بشه
تا هر موردی که در اپ نیاز به اصلاح داشت اینجا تو این تاپیک عنوان بشه
این موارد همونطور که خودتون بهتر میدونید می‌تونه در دروس (بخش زبانشناس)، زیبوک و زوم تحت عنوان ناهماهنگی بین متن و ویس، ایرادات متن و… از این قبیل باشه
ایجاد این تاپیک صرفا برای نظم دادن به این موارد و جلوگیری از شلوغ شدن تالار با تاپیک های تکراری هست.

در ادامه هم میتونیم دوستان عزیزی که تازه به جمعمون میان و این موارد رو با تاپیک های جدید مطرح میکنند
بااینجا (تاپیک تعمیرگاه زبانشناس) دعوت و آشنا کرد😉

مرسی از همه شما دوستان🌹
پیشاپیش از زحمات تیم پشتیبانی خیلی ممنونیممممم :hugs::heart:

111 پسندیده

در جمله زیر is گفته می شود ولی نوشته نشده لطفا بررسی بفرمایید
This (is) Mel’s mobile

این تاپیک مربوط به «Page 19 - Exercise 6» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Oxford Project»، «کتاب اول»، بخش «درس دوم - دوستان و خانواده»

سلام دوست عزیز
این مورد بررسی و در صورت نیاز اصلاح میشه

در سوال زیر باید have نوشته میشده ، ولی نوشته نشده
در حالیکه در صوت ، بیان میشه ، و کلا در ساختار جمله هم باید باشه
ممنون میشم بررسی بفرمایید
Do you (have) short forms for names in your country ?

این تاپیک مربوط به «Page 12 - Exercise 1A» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Oxford Project»، «کتاب اول»، بخش «۱ - معرفی»

سلام دوست عزیز
این مورد بررسی و در صورت نیاز اصلاح میشه.

این تاپیک مربوط به درس ۸ - ساعت ۲:۰۰ بعدازظهر در دوره‌ی چاله است.

Princess اسم خاص (نام کامل Princess Dela Cruz) است و ترجمه آن به «شاهدخت» اشتباه است؛ چراکه اسامی خاص نباید ترجمه معنایی شوند و باید به صورت خود کلمه (پرنسس) باقی بمانند.

سلام دوست عزیز
این مورد بررسی و در صورت نیاز اصلاح میشه.

در جمله ی This woman has got dark hair
به جای hair
hat
نوشته شده
و در جمله آخر
hair با حرف اول (H) بزرگ نوشته شده
ممنون میشم بررسی بفرمایید

این تاپیک مربوط به «Page 64 - Exercise 1B» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Oxford Project»، «کتاب اول»، بخش «درس ششم - مردم»

1 پسندیده

سلام
اول اینکه انقدر از کار با این اپلیکیشن لذت میبرم که هر جور شده در روز مطالعه میکنم حتی شده ۱۰ دقیقه ، این میشه که در حد اطلاعات خودم اگر چیزی به چشمم میخوره که به نظرم باید بررسی بشه و اصلاح ، تا تمام قسمت هاش کامل تر بشه ، به اطلاعتون میرسونم ، خواستم بگم علت اعلام این ها ، به خاطر خوش اومدن از این اپ هست :blush:
در این درس در جمله ی we play tennis …به جای play اشتباها plat نوشته شده
و در جمله ی
but I do n’t really like it here
فاصله do تا n’t زیاد
میدونم این مورد دوم و قطعا همه متوجه خواهند شد ، که اشتباه تایپی هست ، ولی به چشمم اومد گفتم بگم
ممنونم

این تاپیک مربوط به «Page 60 - Exercise 3A» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Oxford Project»، «کتاب اول»، بخش «Unit 5 - Places»

1 پسندیده

in British schools, pupils normally have a double lesson of PE each week .
در این جمله PE به فارسی اشتباه ترجمه شده

این تاپیک مربوط به «Page 48 - Exercise 2» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Oxford Project»، «کتاب اول»، بخش «Unit 4 - Time»

سلام عزیزان:blush:

من دارم کارتون کایو رو ترجمه میکنم، این قسمت و جمله اشتباه داره:backhand_index_pointing_down:t2:

لطفا درستش کنید

باید اینجور باشه

Now, if you need us, we’ll be on the bench, right over there.

1 پسندیده

این تاپیک مربوط به درس ۴ گام برای اینکه انگلیسی را به راحتی متوجه شوید در دوره‌ی انگلیسی با لوسی است.

در 14:07 دقیقه اشتباها در متن بجای motivation نوشته شده most vation

(نمیدونم از کجا باید عکس و فیلم آپلود کنم که نشون بدم:smiling_face_with_tear::joy:)

سلام دوست عزیز
این مورد بررسی میشه.