ارزیابی شما از «بی تی اس»

ارزیابی شما از «بی تی اس»
none 4.680851063829787 94

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از «بی تی اس» در اپلیکیشن زبانشناس است.

توضیح مختصری از این دوره: بی‌تی‌اِس (به انگلیسی: BTS) که با نام بَنگتَن بویز (به انگلیسی: Bangtan Boys) نیز شناخته می‌شود، گروه پسرانهٔ هفت نفرهٔ اهل کرهٔ جنوبی است. تشکیل این گروه از سال ۲۰۱۰ آغاز شد و در سال ۲۰۱۳، زیر نظر بیگ هیت اینترتینمنت شروع به کار کرد. اعضای گروه — جین، شوگا، جی-هوپ، آراِم، جیمین، وی و جونگ کوک — در ترانه‌سرایی و تهیهٔ بیشتر آثار خود مشارکت دارند.

سطح: ساده

4 پسندیده

چه خوب شد از کیپاپ هم اهنگ گذاشتین.
تشکر فراوان:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 پسندیده

عالی اصلا فکرشو نمیکردم از کیپاپم بذارین ممنونم

عالیی بسیار زیبا و دلنشین

این مجموعه عااالیه مخصوصا برای آرمی ها:sunglasses::purple_heart::heart_eyes:

لطفاً حذفش کنید چون معمولا مضامین خوبی نداره و همچنین ریتم مناسبی

من خودم یک آرمی هستم:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:ممنون از سازنده ی این برنامه واقعا اگه هرروز این برنامه رپ مرور کنی اصلا به کلاس زبان نیاز نداری :smiley:

1 پسندیده

عالییییییییییییییییییی

خیلی خوشحالم که موسیقی بی تی اس روهم قرار دادین:sob::heart::purple_heart:

برای من در نمیاد هی میزنم در نمیاد چراا

من عاشق این برنامم و عاااااااشق این بخش شدم که اهنگای خواننده های مورد علاقم اینجاست:heart_eyes:عاشقتوووونم:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:

من 3 ساله که ارمی و بلینکم و عاشق بی تی اس و کیپاپ هستم

1 پسندیده

ممنون که از بی‌تی‌اسم گذاشتید:):heart:

خیلی خیلی خوشحالم که موزیکهای مورد علاقه ام اینجاست :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: ممنون از اپلیکیشن خوبتون

عالیییی ممنونم ازتون
اگر بیشتر هم بزارید که چه بهتر
بازم ممنون

عالی:heart_eyes::purple_heart:

عالی

great group, great songs.

bts forever :purple_heart: :sunglasses:

1 پسندیده

لطفاً آهنگ های فارسی رو هم بگذارید