توضیح مختصری از این دوره: لهجه: امریکن/ امتیاز: 4.7/ این کتاب در رابطه با متدهای کاربردی برای داشتن برنامه منضبط برای پیشرفت فردی است. “فوربز” آن را یکی از بزرگترین کتابهای خودیاری نامید.
این کتاب به ما کمک میکنه تا بر بهانه هایی که برای نرسیدن به خواسته هامون میارم فائق بشیم. از نظر انگلیسی هم کلمات خیلی پیچیده و تخصصی نداره . پیشنهاد میکنم حتما هر فصل رو چند بار گوش بدین.
دوست خوبم دوره های متوسط و پیشرفته ترجمه انجام نمیشه و تنها به دلیل کمک بهتر به شماست و از آنجایی که این منبع برای افرادی با سطح متوسط و پیشرفته هستش اصلا توصیه نمیشه که با ترجمه کار رو پیش ببرن.
افرادی که در سطح متوسط و پیشرفته هستن نیازی به ترجمه ندارن آن هم به دلیل اینکه بیشتر روی متن تمرکز کنن و از لحاظ ذهنی بیشتر درگیر زبان شوند که این باعث تثبیت بیشتر مطالب میشه.
البته لازم به ذکره که دوره های با ترجمه هم در اپ هستش اگر در سطح مبتدی هستین میتونید به این بخش ها مراجعه کنید.