فعال نبودن دکمه نمیدانم در انتخاب لغات

موقع انتخاب لغت جدید فقط دکمه میدانم و اضافه کردن به لایتنر برای من دیده میشه و در متن هم به حالت زرد زنگ در نمیاد فقط از حالت ابی به حالت سفید با یه خط زیراون کلمه دیده میشه چرا؟دکمه دیکشنری هم برای من دیده نمیشه

اگه روی کلمه‌ای بزنید و حالا گزینه‌های میدانم یا اضافه به لایتنر رو نزنید یه خط زیر کلمه کشیده میشه این همون نمیدانمه که دکمه‌اش حذف شده گویا
این صفه‌رو اگه بالا بکشید صفه‌ی دیکشنری ها میاد

3 پسندیده

سلام .دیکشنری رو با راهنمایی شما پیدا کردم .چطور میتونم وقتی معنی کلمه جدیدی که در توضیحات دیکشنری هست رو پیدا کنم .و اما در مورد خط زیر لغات الان بعضی کلماتم دو خطی شدن .با سرچ متوجه شدم گویا تغیراتی در آپدیت برنامه انجام شده .متاسفانه در اولین تجربه از اپلیکیشن کاملا گیج شدم لطفا اگر تاپیکی برای آموزش نحوه استفاده از آپدیت جدید هست راهنمایی بفرمایید

1 پسندیده

بعد از اینکه روی یک کلمه ضربه زدید و اون دو گزینه می دانم و لایتنر دیده شد بار دیگر روی واژه در همین صفحه جدید ضربه بزن دیکشنری ها می اد

4 پسندیده

اگر در همون صفحه جدید بار دیگر روی گزینه لایتنر بزنید واژه هایلایت زرد رنگ میشه. دیکشنری ها را هم باید دانلود کرده باشید

3 پسندیده

دوست خوبم این لینک رو درباره اپدیت اپلیکیشن ببینین تمامی موارد جدید داخلش توضیح داده شده اگر باز هم براتون سوالی پیش اومد میتونین از داخل اپلیکیشن، بخش پیامها به همکاران پشتیبانی پیام بدین تا راهنماییتون کنن

3 پسندیده