برای بیان گفتن توسط ضمیر heچرا قبل از کلمه say از کلمه would استفاده میشه؟
این تاپیک مربوط به درس «عنکبوت در موزه» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستانهای بچگانه»، فصل «بسته ی پنجم»
برای بیان گفتن توسط ضمیر heچرا قبل از کلمه say از کلمه would استفاده میشه؟
این تاپیک مربوط به درس «عنکبوت در موزه» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستانهای بچگانه»، فصل «بسته ی پنجم»
Many of the basement spiders realised what was happening, and were cautious about it, but our spider paid it no mind:
-“Doesn’t matter,” he would say,
-“it’ll just be a few paintings.”
اگه بگیم
He said
یعنی اون گفت
اما وقتی میگیم
He would say
و با توجه به پاراگراف در قبال نگرانی های دیگران و اینکه همه در تکاپو بودن و از هم می پرسیدن، اگه از این عنکبوت داستان ما اگه ازش می پرسیدن یه جوابی تو این مایه ها می داد
مثلا شما از من پرسیدین که میتونم ماشینت رو قرض بگیرم
I said no
منم گفتم نه و تمام شد
حالا ممکن بود شما بپرسین و اگه می پرسیدین، من می گفتم نه، ولی مثلا نپرسیدین
You did not ask, but if you asked, I would say no!
پس تو این جور موارد وقتی جواب با یه اما و اگر و تقریب و … همراه بود یه
Would
کنارش بذارین جمله تون دقیق تر و به زبان انگلیسی زبانان نزدیک تر خواهد بود
تو این جواب یه اشکال هم وجود داشت که آقا صالح خصوصی گفت و اصلاح کردم، با تشکر از ایشون بابت دقت نظر ![]()
@saleh43
ویراستار:
would یه کاربرد دیگه هم داره (بر اساس کل داستان باید قضاوت کرد البته) که مربوط به اما و اگر نیست و وقتایی که خاطرات اتفاقهای روتین گذشته (یا در داستان) هست رو تعریف می کنیم استفاده می شه.
when I was a teenager I would go see my grandparents every week.
و معنیش میشه اون روزا می رفتم
کاربرد و معنی دیگه would
گمان کنم اینجا به اون کاربرد روتین بیشتر میاد
مثلا هر وقت ازش می پرسیدن اون این جواب رو میداده و یک جور جواب همیشگی بوده، درسته؟
ی کاربرد would اینه ک اگه در یک دوره ای در گذشته کاری رو میکرد قبلش would میاد، مثلا در اون دوره، عنکبوت اون جواب رو میداده، برا همین قبل از say، would آورده