به به خوش آمدی خانمی
خوش برگشتی
I remember you
ای ماشاالله. دمت گرم
چی هست
آفرین به این استمرار و پشتکارت
سلام عزیزم ممنونم
والا عزیزم اگه بخوام از تجربیاتم بگم همون حرفهای تکراریه که بارها اینجا توسط اساتید و دوستان سطح پیشرفته و ماهر بیان شده. ولی چشم.
من برای یادگیری زبان انگلیسی تا به حال هیچ کلاسی نرفتم. و وقتی با زبانشناس آشنا شدم در حد it is a blackboard زبان بلد بودم. جوری که حتی کلمات ابتدایی و بدیهی مثل say و we و know و … رو هایلات میکردم
ولی خب حدود یکی دوسال با زبانشناس و ایجیهوگ زبان خوندم. الان خیلی پیشرفت کردم. لیسنینگ و ریدینگم خیلی عالیه. کتاب زبان اصلی میخونم و فیلم و سریال رو اکثرا بدون زیرنویس میبینم و پادکست انگلیسی گوش میدم. چندتا دوست انگلیسی زبان دارم و باهم چت میکنیم.
رایتینگم خوبه و اسپیکینگم کمی ضعیفه.
و خب حدود یه سال از زبانشناس دور افتادم. ولی زبان تو زندگی من جریان داشت و داره همچنان . الانم بعد یه مدت نیازم به زبانشناس رو حس کردم و برگشتم.
دورهها هم که از دورهی داستانهای بچهگانه شروع کردم و بعد نیمچه داستانها و بعد انگلیسی بدون تلاش و بعد انگلیسی قدرت که تموم نکرده رفتم سراغ ویآیپی ایجی که خب بعدش فهمیدم انگلیسی قدرت نظاممندتر و مفیدتره برای سطح من و دوباره برگشتم سراغ قدرت
همزمان هم از زیبوک گستردهخوانی میکردم و هم فیلم میدیدم و پادکست هم تو همین اپ گوش میدادم . قصههای گوسبامپس هم تموم کردم
خلاصه همین . بازم اگه سوالی هست در خدمتم
قربونت برم نوشین جون
دلم براتون تنگ شده بود
ممنونمممممم
مرسی عزیزم چقدر عالی
ممنون ک جواب دادین امیدوارم روز ب روز پیشرفت داشته باشین
انشالله هزار روزگیتون
وای چقدر خوب بود… چقدر خوشم اومد که راحت گقتید الان در این و این و این عالیم چقدر حس خوبی داشت …
امیدوارم چنین حسی رو همه ما تجربه کنیم و شما روز به روز موفق تر باشید
من همین امروز پیوستم و الان اصلا حتی نمیدونم کجام
و چیکار باید کنم و کجا باید برم اصلا چجوری از اینجا سر در آوردم!!
ممنونم عزیزم. همه با هم
انشالله عزیزم . ممنونم از محبتت مهربون جان
سلام عزیزم . کاملا حست رو درک میکنم. منم روزهای ابتدایی چنین حسهایی رو تجربه کردم و تقریبا حدود یکی دو ماه طول کشید تا برنامه خودمو بسازم و با زبانشناس و منابع انتخابیم انس بگیرم . ولی نگران نباش راه میافتی.
یه مقاله میفرستم شاید کمکت کنه.
میتونی از مقالات دیگه هم کمک بگیری، شاید مناسبت بود و بدردت خورد .
طریقهی پیدا کردنشون هم به این صورته:
تو قسمت تالار یه کادر کوچیک بالا سمت راست داره نوشته آخرین. روش میزنی و گزینهی مقالات رو انتخاب میکنی .
وارد مقالات که شدی بازم یه کادر کوچیک بالا سمت راست هست که نوشته آخرین روش کلیک کن و گزینهی برترینها رو انتخاب کن .
اونجا مقالات تاپ زبانشناس رو پیدا میکنی که خیلی خیلی بدرد بخورن .
موفق باشی عزیزم
بازم کمکی هست در خدمتم
مال منو ببینی امیدوار میشی به زندگی
منم منم
من سردرگم نشده بودم چون اینقدر فضولم خودم راهو پیدا کرده بودم
خوش اومدی
کمال تشکر