لطفا مسخره نکنید یه ماهی میشه با زبانشناس آشنا شدم

به به از خوبان زنجیره
خیلی هم عالیه، ایشالا ۳۰۰ روزیت
هیچ سطحی و زنجیره ای مسخره نیست
چون هر کودوم لازمه
ممنون از شما دوستان
دوره که زیاد گذروندم ، از جمله ۵۰۴الان کتاب چهارم چهار هزار واژه هستم ،انگلیسی واقعی،قدرت تا درس ششم حقیقتا اصلا اهل تکرار نیستم
،رهاش کردم، ولی در زمینه لغت چیزی که خیلی به من کمک کرد گسترده خوانی بوده،پادکست، فیلم و انیمیشن هم از سطح ساده شروع کردم، زهرا جان مکالمه مستلزم اینه شما با یکی بلاخره حرف بزنید من با همسرم جمعه ها بحث آزاد میزاریم حدود ۱۵دقیقه بلدم نباشم دیکشنری وسطش باز میکنم
، مدت خوندنم هم بستگی داره از بیست دقیقه تا دوسه ساعت، چقدر حرف زدم
اون متن رو اینجا پیست کن
خدایی تکرار خیلی سخته ولی شدیدا نتیجه میده حداقل در مورد خودم
مرسی از انتقال تجربیاتت
چه نیکو پارتنری داری. از این پارتنرا برای همه انشالله
جناب باقری عزیز،بنا به گفته مربیان گرانقدر زبانشناس، این ساعات مطالعه با کیفیت مهم هستند نه روز و ماه وسال و باتوجه به میانگین ۱:۳۰مطالعه در روز :
Reading:از سطح جوجه اردک زشت به دورههای علمی و دشوار تد، مسلما راضی هستم
listening:اتفاقا دیروز با یکی از برنامههای شبکه مستند محک زدم خودم رو با سرعت صحبت یک نیتیو حدود ۸۰ درصد متوجه شدم.
Speaking:این رو زحمت اشو خواهرم کشید(خودش نمره بالایی از تافل گرفته) پیشرفت ام خیلی خوب بوده.
Writing:این مهارت رو اخیرا کتاب های خودآموز اشو با توصیه یکی از مربیان عزیز تهیه کردم فعلا سطح ام B1 هست، سوال دیگه ای اگه هست در خدمتم ، بفرمایید اینم کپی پیست
مرسی ازت نوشین جان عزیز امیدوارم توی همه مراحل زندگیت همینجوری موفق باشی
ببخشید من نمیدونستم قبلا دراین باره توضیح دادین
مرسی گلم همچنین،
آقای باقری شمام خیلی زنجیرتون طولانیه.میشه ازتون بپرسم الان مهارت اسپیکینگتون چطوره راحت میتونید صحبت کنید؟؟
و اینکه چه دوره هایی رو به اتمام رسوندین؟
سلام زهرا خانم احوال شما
بله میشه بپرسین
خیلی از دوره ها رو خوندم ولی اگه منظور تموم کردن کامل باشه تقریبا پنجاه در صد رو تموم کردم.
الانم دارم چیزهای قشنگ روزانه رو میخونم
اگه بخوام تو یه جمله بگم آره میتونم.
ولی اگه بخوام کامل بگم باید بگم قطعا و قطعا میزان خروجی و نتیجه گیری بستگی به هدفتون داره.واسه من زبانشناس به دو دوره تقسیم میشه نصفه اول راه که واسه قبولی تو آزمون میخوندم روزی یه ساعت گوش میدادم بدون اجرای هیچ استراتژی و نیمه دوم که زمان گوش دادن رو به روزی یک ربع تغییر دادم ولی بجاش سه برابر گوش میکردم متن ها رو میخونم.جالبه بگم حس یادگیری و حس بلد بودن رو هم از زمانی حس کردم که شروع به خوندن کردم.
شاید بپرسی از کجا میدونم که میتونم حرف بزنم چون اکثر ماها این مشکل رو داریم یه بار که خیلی نا امید از یادگیری بودم رفتم یه آموزشگاه و تو مصاحبه ای که داشتم اونجا بود که متوجه شدم شاگردی که درس زبان پیش دانشگاهی رو با تبصره قبول شده شاگردی که قبل از نصب زبانشناس فرق
Do
و
Dose
رو نمیدونسته داره خارجکی بلغور میکنه
واقعا ممنون از برو بچه ای خوب زبانشناس
سلام ممنون خوبمشما خوبین
میشه بپرسم… قدرت رو هم پنجاه درصدشو خوندین یا کامل تمومش کردین؟؟
خیلیم عالی درود برشما چقد پرتلاش هستین
امیدوارم همیشه اینجوری موفق باشین.
واقعا مهارت اسپیکینگ مهم ترین مهارته که اگه کسب بشه بقیه مهارتا هم پشت سرش میان البته با تمرین.
مرسی از از پاسخت⚘
سلامت باشی رفیق
قدرت جز بخش های انگلیسی بدون تلاشه که همه بخش هاش رو کامل خوندم
واااااااااای واقعا…؟؟؟یعنی شما همه بخشای انگلیسی بدون تلاش رو کامل خوندین؟؟یعنی قدرت،انگلیسی واقعی،کتاب گویا و…همششش؟؟؟
آره همش
وای این عالیه خیلیییی عالیهپس دیگه انگلیستون از فوق العاده هم فوقالعاده تره⚘
انقد سوال ازتون پرسیدم دیگه خودم خجالت میکشم…ببخشید…
ولی بازم سوال دارم
چقد طول کشید تا این دوره ها رو همشونو تموم کنی مثلا چند ماه دقیق بهم بگین؟روزی چند ساعت میخوندین؟؟
جدا جدا میخوندین دوره هارو مثلا یکی تموم میشد میرفتین سراغ اونیکی یا چنتا چنتا باهم؟؟؟
الان لیسینینگتون چطوره هرچی میشنوین میفهمین؟مثلا یه نیتیو باهاتون حرف بزنه با سرعت بالااا شما خیلی راحت میتونین حرفاشو بفهمین و همزمان جوابشو هم بدین؟
توی زنجیره ۹۰۰ روزهای که دارین این دوره هارو خوندین؟؟