زنجیره خودتون رو به رخ بکشید🤓

نه دیگه اونقد

اصلا دیگه این حرف نزن

خداییش یادم نیست چون اصلا به زمانش نگا نمیکنم فقط درست انجام دادنش واسم مهمه مثلا چهار ماه پیش شروع به خوندن چیزهای قشنگ روزانه کردم در کنارش لغات لاینترم که به دوهزار و پونصد تا روزانه رسیده بود رو مرور کردم الان بعد چهار ماه لغات لاینترم رسید به زیر صد تا و تو بسته دوم چیزهای قشنگ روزانه ام.اون موقعی که انگلیسی بدون تلاش رو میخوندم شده بود درسی رو چهل بار هم گوش کنم.

چند تا چند تا

از نظر خودم خوبه چون الان که داستانها رو میشنوم همون دفعه اول با گوینده تکرار میکنم و از دفعه دوم به بعد میرم واسه تکرار داستان واسه خودم و خوندش

تا حالا تجربه اش رو نداشتم ولی چون به سیاست علاقه دارم کلیپ های خارجکی ها رو زیاد گوش میکنم بیشترش رو متوجه میشم.

تا حالا چند با خودم رو آزمایش کردم آره میتونستم جواب بدم

4 پسندیده

آره.

5 پسندیده

I think 40 is a good number for changing our actions to our habits

13 پسندیده

Yes,it is :clap::clap::clap::clap:

3 پسندیده

سلام دوست عزیز
چجورییی ممکنههه؟:joy: دم شما گرم:fire::fire:
راز پایداری و استمرارت در چیه؟ چگونه خودتو قانع میکنی برای انجام اینکار:face_with_raised_eyebrow:

4 پسندیده

سلام دوستان بالاخره بنده هم توانستم ۱۰۰ روز پای قول خودم بمونم و فراموش نکنم :smiley::muscle::fire: . درسته کمیت دربرابر کیفیت ارزش کمتری داره و واقعا هم همینجور هستش:pensive::smirk::joy:فعلا که عدد مهمه برویم برای اینده (۳۶۵ روز) موفق و پیروز باشید دوستدار شما اقای فلانی

13 پسندیده

سلام اره عزیز حتما همینطوره:muscle:
برو برای بیشتر و طبقات بالاتر

3 پسندیده

دوباره که میبینم:laughing: در عجب میمونه ادم ، امیدوارم ۹۰۰۰ هزار روزه بشید

3 پسندیده

:neutral_face::joy::grin:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

3 پسندیده

ماشاالله عدد، امیدوارم عددتا به ۹۹۹ برسونی،

3 پسندیده

:grin:مرسی متشکر ، حتما

3 پسندیده

سلام لطف دارید شما،چرا قانع؟لذت میبرم از یادگیری :relaxed:منم امیدوارم شما ۱۰۰۰روزه بشید :joy:

2 پسندیده

سلام اصن دو دقیقه زندگیم حماسی شد وقتی به این جمله هایی که نوشتی برخوردم :joy::muscle: انگار گزارشگر جمله (خدا قوت پهلوان شیر پدر نان مادر حلالت) پشتشه

4 پسندیده

انشالله عکس بعدی روز صدم
تگر بچه ها گوشیمو سالم بزارن و نره تعمیر گاه
راستی تا وقتی کل لایتنرمو نخونم دیگه هیچ لغت ابی رو تیک نمیزنم تا سطحم بالا نره

8 پسندیده

به به عالی، یه قاب و گلس درست حسابی بگیرین برا گوشیتون بچه ها از پسش بر نیان، همین که لایتنرتونا کامل میخونین خودش خیلیه

5 پسندیده

میخواستم بعد ۵۰ روز زنجیرمو بزارم ولی جمله امروز رو خیلی دوست داشتم :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::point_down::point_down:

7 پسندیده

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: چه قدر باحاله این زبانشناس ، عالی ادامه بدین ایشالا تو ۵۰ روز همینا دوباره بگه بهتون

5 پسندیده

قاب و گلس داره جوری میزنن سه بار تا حالا فلت عوض کردم هر دفعه ۱۵۰۰

4 پسندیده

یا ابالفضل ،پس کاری ازتون برنمیاد منم دعا میکنم اروم تر رفتار کنن باهاش :sweat_smile:

3 پسندیده

نه نه تا ۲۲ بهمن دیره عزیز

2 پسندیده