زنجیره خودتون رو به رخ بکشید🤓

دوستت داریم کوچولوی عزیز ادامه بده

1 پسندیده

قربونت عزیزم خودت بمب انگیزه‌ای

1 پسندیده

واقعا همینطور است باید از راه های منفی انگیزه بگیریم سرکوفت مون بکنه شاید چند روزی انگیزه بگیریم

2 پسندیده

عزیزم من گیر اون. دو . کلمه موندم چرااااا

2 پسندیده

خیلی وقت بود ندیده بودمش فقط سه تا دیگه مونده ب بیست تا لایک برسه :sweat_smile:باید شارژ بدم:smile:

2 پسندیده

10 پسندیده

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه در ادامه پست قبلی چون وارد مرحله ای بالاتر از زبان انگلیسی شده بودم و این برام یه موفقیت بزرگ و با ارزش بود دوس داشتم شما عزیزان رو هم تو این شادی شریک باشید و ب قید قرعه ب سه نفر (البته امروز اصلاحش کردم و ب پنج نفر رسوندم:star_struck:) از دوستانی ک لایک کردن شارژ بفرستم

عزیزانی ک لایک کرده بودن بیست و یک نفر بودن ک اسم اکانتشون وارد برنامه قرعه کشی کردم ب این ترتیب:

7 پسندیده

دوستانی ک برنده شدن لطف کنین بهم پیام بدید کدوم اپراتور هستین تا طبق همون تقدیمتون کنم :tada::pray: ممنونم ازتون :clap::clap:
@bagheri596 @elinax1 @zahra9981 @amirhossein1387 @zahra_d1
اون دوستانی ک برنده نشدن واقعا شرمندتون هستم اما مرحله بعدی حتما جبران میکنم

10 پسندیده

وای خوابم پرید:grin::grin::grin::grin:این دیگه چی بود:grin::grin:
من کجا برنده شدم:grin::grin: آقا شوخی میکنید یا خوشحال باقی بمونم:grin::grin::grin::grin::grin:

9 پسندیده

من اینو تازه دیدم! والا من یکی راضی به زحمت شما نیستم ولی چقدر خوشحاللللل شدم که این حس خوبتون رو اینقدر سخاوتمندانه دوست داشتید به اشتراک بزارید:rose::rose::rose::rose::rose:
ان‌شالله مرتبا و روز به روز پیشرفت کنید و هی بقیه رو در شادیتون شریک کنید:grin::grin::grin:
چون خداییش من یکی با دیدن پیامتون که گفتید‌برنده شدید ناخودآگاه خنده به لبام اومد:joy::joy::joy:
اصلا خبر نداشتم چه خبره

8 پسندیده

چه باحال :joy::joy::joy:
یعنی الان من برنده شارژ شدم؟!!! :smile:
تبریک می گم خدمتتون
ان شاء الله در زندگی تون بالاترین مراتب را طی کنید
فکر کنم این اولین باره داخل یک قرعه کشی برنده شدم :rofl:

9 پسندیده

نه آقا واقعیه خوشحال بمونین :tada::confetti_ball::star_struck:ممنونم افتخاری هست برام و تبریک میگم بهتون ک برنده شدین :clap::clap: ،ب امید خدا و اینکه خیلی تشکر میکنم از این آرزوی خوبتون منم براتون بهتربن ها رو آرزو دارم :pray::star_struck::star_struck: انشالله تو همه مراحل زندگی شرایط ب کام هممون باشه و خوشحال بشیم :pray:

7 پسندیده

اره خیلی خوبه ما آدما بتونیم شادی هامون با هم تقسیم کنیم همین انرژی مثبتش اینقدر ارزش داره ک اصلا نمیشه روش قیمت بزاریم و خیلی ممنونم از آرزوی قشنگتون و منم همین آرزو رو براتون دارم :star_struck::tada::confetti_ball:
همچنین تبریک میگم بهتون ک برنده شدین :clap::clap:

8 پسندیده

سلام خدمت آقا عماد و بقیه دوستان اولا ممنون از این طرح و اشتراک گذاری شما دوست عزیز و دوما ممنون از همه دوستای گل و مهربون که من رو انتخاب کردن
کاش طرح شفافیت آرا تصویت میشد لااقل متوجه میشدیم کی به کی رای داد
خداییش منو غافلگیر کردین با این انتخاب.بازم ممنون

8 پسندیده

سلام داداش مخلصم باید بگم طرح شفافیت آرا رفت مجلس رای نیاورد انشالله مجلس بعدی پیگیر هستیم :joy:
ضمنا تبریک میگم بهت مبارکت باشه :tada::pray::star_struck::heart_eyes:

6 پسندیده

سلام آقا عماد گل
دمت گرم، مرسی:purple_heart:
نمیدونی وقتی این پیامو دیدم چقد خرذوق شدم، به اندازه لاکپشتی که تو مسابقه دو قهرمان شده خوشحال شدم:joy:تا حالا تجربه برنده شدن تو هیچ قرعه‌کشی ای رو نداشتم:joy:
امیدوارم که همیشه موفق باشی و در مسیر اهدافت روز به روز پیش بری:heart:

9 پسندیده

سلام خیلی ممنونم، عزیزی امیر حسین جان:pray::tada: تبریک میگم بهت ک برنده شدی :clap::clap: امیدوارم این استارت برنده شدن های پی در پی و موفقیت بی شمار تو مسیر زندگیت باشه :blush::+1::+1:

7 پسندیده

انگیزه مالی از بهترین انگیزه هاست :grinning:

10 پسندیده

دالی آل
به به چه گل ریزونیه…:cherry_blossom:
@bagheri596
@zahra_d1
@elinax1
@amirhossein1387
مبارکتون باشه :star_struck::partying_face:
اوپس… دیگه آدم از این خوش شانس تر ۴تا از دوستاش ییهو برنده بشن… :sunglasses:
(از نظر خودم با توجه به سن منشنتون کردم از بزرگ به کوچیک :grimacing:)
خدا به دهنده جایزه هم برکت بده :pray:

10 پسندیده

قربونت بشم:grin: منم خیلی خوشحالم که بالاخره یکبار در عمرم در یک قرعه کشی برنده شدم و اینو مدیون دعای خیر پدر و مادرم و دوستان عزیزی چون شما و حمایت زبانشناس میدونم. این پیروزی متعلق به همه شماست:grin::muscle:

9 پسندیده