زنجیره خودتون رو به رخ بکشید🤓

ممنون از جایزه دهنده و تبریک به گیرنده های جایزه مبارکتون باشه:heart_eyes::dizzy::crown:
بچه ها شادی کردنتون خیلی باحال بود :joy::joy:

8 پسندیده

خیلی جالب بود، تبریک به شما برای سطح بالاتر :relaxed:

7 پسندیده

خیلی ممنونم، شما لطف دارین:tulip::rose::hibiscus:
ایشالا دفه بعدی همه با هم برنده میشیم:grin:

7 پسندیده

زنده باشین لطف دارین :bouquet::blush::clap:

3 پسندیده

خواهش میکنم محبت دارین :pray::tulip:امیدوارم شادی کردن و شاد بودن فرهنگ بشه بینمون:blush: ما ایرانی ها خیلی غمگین هستیم و بیشتر مواقع دنبال یه خبر منفی یا اتفاق بد هستیم بهم بریزیم و بدنبالش اطرافیانمون هم ناراحت کنیم

7 پسندیده

لطف دارین :bouquet::sunflower: خدا ب هممون خیر و برکت بده :pray:

8 پسندیده

برگانم :joy::joy:
ان شاءالله ک سطح های بالاتر برید ⚘:pray:t2:

5 پسندیده

مرسی :tulip::bouquet:حالا هنوز ادامه داره ،مجموعه کتاب گوسبامپس آخرشه شاید بیست روز دیگه ب اتمام برسونم و چون تموم کردن این کتاب برام از سطح مهمتره یه سورپرایز بهتر و باحال تر قرار میدم :grin::grin:

6 پسندیده

منم یک‌دوره رو شروع کردم که وقتی تمام بشه میام ازتون کمک میکنم قرعه کشی کنید تا منم بتونم شادیمو شریک‌بشم و این زنجیره شادی ادامه داره بشه:blush:

6 پسندیده

احسنت به این اراده، منم یکی از هدفام تموم کردن این مجموعه اس ولی خیلی برام سنگین بود و لایتنرم منفجر کرد. تو همون فصل دو درجا زدم.
انشالله موفقیتهای روز افزون

5 پسندیده

ممنون رفیق خوب.
تبریک اصلی واسه اونایی که انتخاب کردن

4 پسندیده

همیشه سبز و شاداب
:joy:

5 پسندیده

:rosette::rose:
چیو انتخاب کردن؟:expressionless:ببخشید متوجه نشدم :joy::speak_no_evil:

3 پسندیده

اونایی که برنده شدن در اصل انتخاب دیگران بوده.یه جورایی بهشون رای دادن.

3 پسندیده

اهاا … من فکر کردم با برنامه (قرعه کشی ) انتخاب شدین

4 پسندیده

آفرین :heart_eyes:تبریک میگم بهت :clap::clap: اگه اشکالی نداره بگید اسم دوره چیه و کی‌قراره تمومش کنی

3 پسندیده

داداش همش طبق قرعه کشی با اون برنامه بود،همون بیست و یک نفر ک لایک گذاشتن وارد قرعه کشی کردم و درنهایت اون پنج نفر برنامه انتخاب کرد

4 پسندیده

خواندن هم روش داره همینجوری نمیشه هر کلمه ای رو وارد لایتنر کنین چون بعد یه مدت شما میمونی و دنیایی از کلمات ک وارد لایتنر شده و هنوز کلی قسمت دیگه از این کتاب مونده و شما دیگه اراده ای نداری ادامه بدی ،اینو گفتین یاد یه بنده خدایی افتادم می‌گفت حدود دوهزار تا کلمه تو لایتنرم دارم و الان دیگه دوس ندارم زبان بخونم :joy:یه جورایی میترسم :person_facepalming::smile:ادامه بدم :sweat_smile:شما فکر کنین دوهزار تا کلمه مگه شوخیه،انشالا دوباره این کتاب باحال شروع کنین و ب انرژی ب اتمام برسونین:clap::clap:

5 پسندیده

پادکست ESL . والا نمیدونم‌ کی تمام میشه

4 پسندیده

سلام مخاطب گرامی
پیرو صحبتی که در مورد دوست عزیزتون با لایتنر دو هزار کلمه ای داشتید،خواستم لایتنرم را به اشتراک بگذارم که کمی پر شده است.

البته من بر خلاف دوستتون انگیزه زیادی برای ادامه یادگیری زبان دارم و یکی از اهداف امسالم هم یادگیری این لغات است،روشی هم که پیش گرفتم این است که در طول روز به صورت متناوب به لایتنرم سر می زنم و احوالش را می پرسم! چون متوجه شدم که اگر این لغات را یاد بگیرم تقریبا معادل تعداد لغاتی است که برای رفتن به سطح بعدی نیاز دارم!
لطفا ملاحظه بفرمایید:

امیدوارم با انگیزه بتوانم تا آخر سال خبر ارتقا سطحم را به گوش دوستان و آشنایان برسانم!

14 پسندیده