این سطح یه خورده طول میکشه انشالله به سطح 5 برسید به یک مرحله جدید از عرفان
می رسید من خودم 2تا لغت سفید میکنم 10 تا مرور بدون لایتنر میکنم ![]()
![]()
![]()
من هم امیدوارم بتونم با شما رقابت کنم، 370کلمه عقبتر از شمام،4333کلمه تا مرحله بعد دارم. ولی مگه از شر جوجه زشت این مرحله میشه خلاص شد ![]()
سلام دوستان
امروز زنجیره م ۵۰۰ روزه شد ![]()
خیلی حس خوبی داره قبل از نصب زبانشناس فقط در حد کتاب مدرسه زبان بلدم بودم و الان رسیدم به سطح b1. میدونم راه زیادی مونده تا به اون حد ایدهآل برسم از تیم زبانشناس خیلی ممنونم من از روزی که برنامه رو نصب کردم تا الان زنجیره م رو حفظ کردم و این به خاطر ویژگی های بی نظیر این اپ دوست داشتنی و همه چی تمومه .
ماشاالله ب انگیزه و استقامت شما واقعا تحسین برانگیزه ![]()
![]()
ب امید موفقیت ها و پیروزی های بیشتر ![]()
![]()
![]()
برا خودم سعی میکنم لایتنر روزانه بین 50 تا 80 تا کلمه داشته باشه تا انگیزه شو داشته باشم
اینم سطح امروزم
ب قول اون دوستمون برگام ![]()
الان یه سوال شما هرروز این 8 هزار کلمه رو مرور میکنین ![]()
![]()
![]()
مبارک باشه کو شیرینیش ![]()
![]()
![]()
![]()
نه من اصلا با لایتنر کار نمیکنم.فقط هر کلمه ای که فک کنم حالا معنی یا تلفظ یا نگارششو به خوبی بلد نیستم وارد لایتنر میکنم که تو منابع بعدی هایلایت باشه واسم،و میذارم خود به خود با تکرارش تو منابع دیگه یاد بگیرم.بعد حذفش میکنم از لایتنرم![]()
جالبه
تا ب حال اینجروی ب لایتنر نگاه نکرده بودم ![]()
این شیرینی نداره که همش دارم تو سطح ۲ درجا می زنم سطح عوض شدن شیرینی داره ![]()
120 روز زبان خوندن هم خوبه همینجور کم کم و روزانه ادامه بدین تا ب موفقیت های بزرگ برسید ،یکی از دروس قدرت ب اسم کایزن فک کنم در همین مورد بود
با این که وقت کمی می گذارم واقعا دستاورد داشته هم دایره لغاتم بالا رفته و هم لیسینینگم بهتر شده
و یک نکته ی خیلی جالب رشد زبان انگلیسی پسرمه تو این مدت ![]()
اون پیشرفتش خیلی بیشتر از منه یک سری از درس های پپاپیگ و کایلو رو حفظی می خونه و عین خودشون
تلفظ می کنه
پسرم تازه 4 سالش شده ![]()
خیلی تبریک میکنممم دوستمممم. امیدوارم با همینانگیزه و انرژی پیش برید و کلی راه عالی براتون باز بشه.
منم واقعاااااا مدیون ایناپلیکیشن هستم. و هیچ چیزی مثل این اپلیکیشن به من انگیزه زبان خوندن نمیده . دقیقا برای منمثل یککلاس خصوصی میمونه
وای![]()
![]()
![]()
بزن زنگ قشنگه رو به افتخار این پهلوونمون![]()
![]()
![]()
خیلی خوب بودددد. هیچ وقت فکر نمیکردم از این جهت اینقدر جالب باشه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی براتون آرزوی موفقیت دارم![]()
![]()
![]()
خیلی ممنونممم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
امیدوارم شما هم موفق باشین![]()
پارتنر خوبی میتونه براتون باشه ![]()
خدا براتون نگه داره ![]()
![]()
تو ام میتونی من شده ده روز رو هم از دست دادم بعد یه روز که میبینم ای این همه روز رو از دست دادم یه تقلب کوچک میزنم همه پر میکنم ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
واقعیتش اینه آرزو دارم هیچ وقت یادگیری زبان براش یک مشکل نباشه ![]()
هنوز هیچی نشده فسقلی از تلفظ من ایراد می گیره ![]()
آخه پپاپیگ تلفظش بریتیشه من با لهجه امریکن داشتم یک شعری که داخل پپاپیگ بود می خوندم بهم می گفت مامان باید این طوری بگی ![]()
دقیقاااا کاری که من میکنم
کلماتو میفرستم لایتنر که تو منابع بعدی مرور بشه برام
حس خوبیه که تنها نیستم
چون واقعا پافشاری بچه ها برای مرور لغات لایتنر استرس ریزی بهم وارد میکرد
![]()