ای جانم
خدا حفظش کنه خیلی خوبه واقعا تو این سن یادگیری زبان برای بچه ها .![]()
![]()
به نظر من که روش خوبیه
اون وقتیو که میذاری لغت مرور کنی رو در عوض میری یه منبع جدید میبینی و میخونی و اگه لغات منابع قبلی پرکاربرد و مهم باشن تو منابع جدیدم تکرار میشنو یاد میگیری.
فقط کافیه وقتی داری یه لغتو اضافه میکنی به لایتنر همون موقع چند بار تلفظشو گوش بدی،تمام معانیشو چک کنی،اگه فعله هر سه قسمتشو چک کنی و…
به این که میگن ۱۰تا کتاب بخونی بهتره تا یه کتابو ۱۰بار بخونی خیلی اعتقاد دارم
واسه همین دوست دارم زمانم صرف منابع جدید بشه…![]()
و اگر کسی کنجکاو شده که بدونه این روش جواب میده یا نه …
فکر میکنم آدما همه مثل هم نیستن، ولی واسه من ج داده،من از سطح به معنای واقعی صفر ۴۱۱ روز پیش به صورت جدی زبانو شروع کردم.
الان با حدود ۹هزار لغت توی لایتنر آخرای سطح ۴ام…
بنظرم زیباترین تعبیر رو بکار بردین
![]()
فکر کنم دوقرن تو این سطح بمونم اینجور که معلومه
بله کاملا موافقم اینجور که معلومه.
الان دقیقا صد و ده روزه که فقط روی ده تا درس یه بسته موندم
گفتم همون کلمه عرفان قشنگ ترین تعبیری بود که گفتین
سلام دوستان خوبم، من دقیقا قوانین این تاپیکو نمیدونم. ولی اونطور که از اسمش پیداست باید زنجیره مونو به اشتراک بذاریم. پس اینم زنجیره ی من، تقدیم به نگاه پر مهرتون. ![]()
دیگه کمرنگیشو به بزرگی خودتون ببخشین. ![]()
امیدوارمممم همیشه موفق باشید.
میشه لطفا بگید در این ۴۰۰ روز کدام دوره ها بیشتر براتون مفید بودن و با چه شیوه ای با زبانشناس پیش میرید؟ و چقدر تغییر کردید؟
ببخشید کلی سوال پرسیدم
زنجیرتون هیجان زدم کرد![]()
سلام وقت بخیر
امروز اولین بار ۱۰۰ روزه شدم و خیلی حس خوبی دارم
تاپیک شما رو دیدم گفتم منم یه کم به خودم اعتماد به نفس بدم و زنجیره مو بذارم
سلام، من نزدیک به دوسال و نیمه که از زبانشناس استفاده میکنم.
دوره ی داستانهای واقعی رو تموم کردم و دوره ی قدرت آقای ای جی هوگو تا درس ۲۷ پیش رفتم.
علاوه بر اون کمابیش از فیلمها، داستانهای بچگانه و داستانهای دیگه هم به صورت تفننی استفاده کردم.
الان خارج از برنامه ی زبانشناس هم فیلمها و سریالهای زیرنویس دارو نگاه میکنم و تقریبا ۵۰ درصدشونو بدون زیرنویس متوجه میشم.
یه بار فیلمو بدون زیرنویس نگاه میکنم، یه بار دیگه همون فیلمو با زیرنویس انگلیسی و برای بار سوم با زیرنویس فارسی.
خداییش خیلی حوصله دارم. ![]()
مبارکههههه ![]()
![]()
![]()
منتظریم ۲۰۰ بشه![]()
چقدر عالییی![]()
امیدوارم روزی بتونیم همشونو راحت متوجه بشید و کلی حالشو ببرید![]()
ماشاالله هنوز با اینکه سنی نداره از مامانش جلو زده ،مامانش عجله کن داره ازت جلو میزنه ![]()
![]()
این دوره حالا حالاها ادامه داره راستش من اولین بار این این پادکست شروع کردم اما نتونستم به نتیجه برسم و دوره های بعدی رو امتحان کردم ،به قول خارجی ها
good luck with it![]()
واقعا ای داد بی داد ! ![]()
من قبلش انگلیسی قدرت رو شروع کردم و شیوش رو دوست داشتم ولی حس کردم پادکست ESL چون متنش به زندگی روزمره خیلی نزدیکتر است خیلی بیشتر باهاش ارتباط گرفتم. همون شیوه ای جی رو در بخش اصلیش پیاده میکنم با این فرق که نوشتنرو هم اضافه کردم و چون قسمت واژگانش طولانیه سعی میکنم گوش بدم و بنویسم و اصلاح کنم.
عالیه موفق باشین ![]()
ولی حداقل پخش شیرینی و شربت ب آخر دوره موکول نمیکردی خیلی دیر میشه ،نشنیدی میگن کار امروز رو ب فردا نندازید ![]()
بعد از چند ماه
مررررررسی![]()
![]()