آفرین به این اراده…
احسنت لذت بردم چیزی نزدیک به دوسال…
واقعاً عالی…
خداییش تو این دو سال ی بار سرما نخوردین حالتون بد باشه ادامه ندین و زنجیر تون خراب شه؟؟؟
واقعاً میخوام یاد بگیرم…
ممنون لطف دارید، چرا مگه میشه مشکل پیش نیاد من پشت در اتاق عمل اول زنجیره امو کامل کردم بعد رفتم تو ![]()
![]()
، در ضمن کرونا هم گرفتم اون موقع داشتم ترجمه میکردم
آفرین به شما. و پشتکارتون
خیلی ممنون:cherry_blossom:موفق باشید:blush:![]()
سلام وقت بخیر
ما هم زبان آموزان پرانرژی و کوشا را دوست میداریم
سلام
ایا تو این مدت تلاش برای صحبت کردنم میکردید؟ درکل روش یادگیریه شما به چ صورت بوده؟ فقط شنیداری بوده یا…؟ ؟
سلام دوست گرامی
من کسی ک باهاش زبان انگلیسی تمرین کنم نداشتم
و شنیده بودم ک اقا کامبیز میگفت تکنیک سایه و مکالمه با خودتو با اینه خیلی موثره
پس من شروع کردم ب انجام این ۲ کار و نتیجه ام گرفتم البته با تلاش مداوم و تمرین هرروزه
و راضی ام هستم
چون الان تو گیمی ک بازی میکنم اگه کسی انگلیسی حرف بزنه راحت میفهمم و وقتی خودمم حرف میزنم بقیه میفهمن
بله بیشتر تمرکز ام روی شنیداری بوده
قطعا شنیداری من قویتره نسبت ب مهارت اسپیکینگ ام
آخه چطوری ممکنه زنجیره چیز جزئیع اون اراده و ثبات قدمی ک پشت این زنجیرست رو از کجا میارین؟
اگه واقعا هدفی رو بخواهید بهش برسید و براتون ارزش داشته باشه همه جوره تلاش اتون رو میکنید من به شخصه عاشق یادگیری و همچنین کتاب خوندنم ، اینجا دوستانی داریم زنجیره دوساله و حتی بیشتر دارن به نظر من اون دوستان هم هدفی پشت این تلاش اشون دارن ![]()
باید یاد بگیریم باید باور کنیم باید ایمان بیاریم واسه موفقیت تو هر کاری واسه پیشرفت تو هر زمینه ای باید اروم آروم با تکرار و استمرار و ذره ذره تو میسر درست جلو بریم و جلو بریم که این نرم افزار با نشون دادن مسیر درست و زنجیره اون با نشون دادن استمرار و انگیزه و اراده خودمون این استمرار رو به ما میده که هر روز یه قدم جلو تر از دیروز باشیم حتی شده با یادگیری یک لغت بیشتر یا تلفظ یک کلمه بیشتر.
چه قشنگ ![]()
![]()
![]()
انشاا… جوجه ماهم به این مرحله از زندگیش برسه ![]()
![]()
بهش حسابی رسیدگی کن چشم بهم بزنی تپل مپل میشه
سلام به همگی
طاعات و عباداتتون قبول
امیدوارم حالتون عالی باشه
اینم زنجیره بنده
سطحم کمه
چون واقعا نمیتونم زیاد زبان کار کنم
پشت سر هم امتحان امتحان
درس درس مدرسه مدرسه ![]()
ان شاءالله تابستون ![]()
![]()
سلام خداقوت
شما با استراتژی زبان شناس رفتید جلو؟
هر روز چقدر بود حداقل مطالعه؟
تولد بچه جغدتون مبارک آرزو خانم ![]()
یه تبریک هم بابت ورودش به دانشگاه میگم به امید فارق التحصیلیش ![]()
مرسی مرسی^-^ ایشالا فارغالتحصیلی همهی بچه جغدا:joy:![]()
الله الله. با دیدن زنجیره های بالا الان میفهمم دلیل سرعت رشد پایینمو. دم همه شون گرررررم
آفرین آفرین . اتفاقا دیروز این سوال زیر نویس مغزم بود ک این جوجه یا بقولی جغد ، در سطوح بعدی چ شکلی میشه ک خدارو شکر پاسخ رسید . تبریک و خوشحالم از شادی شما
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()