به رخ کشیدین.چه خوب هم کشیدن
حالا کجا برین بودین پیش ما
فکر کنم از این به بعد فقط و فقط وقته حرف زدنه تکرار و تکرار.
من الان سه ماهه فقط روی یک بسته چیزهای قشنگ روزانه زوم شدم و دارم دونه به دونه داستانهاش رو کار میکنم تا کل داستان رو با دانش خودم بگم و فکر میکنم از این به بعد فقط باید حرف زد تا شنید
ممنون از راهنمایی اتون ![]()
جالبه ۴۵۰۰ تا کلمه
به عبارتی نیازمند به ۲۴ ساعت مداوم مرور کردن داره بدون یک ثانیه وقفه(کلمه ای ۲۰ ثانیه مکث و یادگیری)
۲۴ که رد بشه روز جدید شروع میشه و بازم انبوهی از کلمات سرازیر میشن برای مرور دوباره روز بعدی.
اگه روزی ۵ ساعت وقت گذاشته بشه
بعد نونزدهمین روز شاید تعداد نیازمند به یاداوری به ۲.۵۰۰ تا و حافظه کوتاه مدت به ۱.۵۰۰ تا و حافظه بلند مدت به ۵۰۰ تا برسه که تقریبا میشه در ماه ۵۰۰ تا کلمه یاد گرفت.
کی حاضره با روزی ۵ ساعت مرور ۹۰۰ تا کلمه به عبارتی ماهی ۱۵۰ ساعت و سالی ۱۸۰۰ ساعت وقت بزاره و بیشتر از ۶۰۰۰ تا کلمه یاد بگیره؟![]()
![]()
![]()
سلام مخاطب گرامی
ممنون از تجزیه و تحلیلتون،برای من جالب بود.من از این زاویه به آن نگاه نکرده بودم؛البته اگر این طوری به موضوع نگاه کنیم کمی سخت و دلهره آور می شود و من ترجیح می دهم خیلی نرم و ملایم هر تعداد که در روز می رسم را مرور کنم.از این که وقت گذاشتید و این تحلیل را نوشتید از شما سپاسگزارم.
چند بار پیامتونو خوندم. شما یا تو دبیرستان رشتت ریاضی فیزیک بوده و یا رشته دانشگاهیتون یکی از شاخه های مهندسی . هر چی بوده از این تحلیل خیلی خوشم اومد![]()
باعث شدید با تعداد کلمات لایتنر خودم درگیر بشم و محاسبه کنم ![]()
آفرین به شما و زنجیرهتون
![]()
باریکلاااااا
چشمرو هم بزاری یه فصل دیگه گذشته. کمنیاریدااااا. دقیقا تو این مرحله خیلی ممکنه بی انگیزه بشید. ولی ما منتظر عدد رند بعدی هستیم![]()
![]()
موفق باشیدددد![]()
![]()
![]()
میشه بگید تو این مدت چقدر روتون تاثیر داشته استفاده از اپلیکیشن و بیشتر از چه منابعی استفاده کردید؟
خیلیی ممنونم
خیلیی مرررسی![]()
حتماا سعی خودمو میکنم![]()
![]()
همچنین ![]()
![]()
راستش رو بخواین خیلی روم تاثیر داشت لهجه ام بهتر شده لغات جدید یاد گرفتم اعتماد به نفس تو انگلیسی بیشتر شده [قبلا وقتی انگلیسی حرف میزدم خیلی از اشتباه کردن می ترسیدم]
انگلیسی قدرتو esl پاد گوش میدم و کتاب های مختلف مناسب سطحم میخونم
خیلی ممنونم دوست عزیز .امیدوار شدم . چونمنم دقیقا با همینمنابع دارم پیش میرمو دارم نتایجی که شما بهش رسیدید رو درک میکنم .براتون آرزوی بهترین ها و پیشرفت بیشتر رو دارم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
احسنت ![]()
مبارک تون باشه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینم کیک توت فرنگی از طرف من به همگی ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ممنون ![]()
![]()
مباااااارکه آقا یوسف![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ایشالا هزار روزگیت![]()